No motivation




Jag har hamnat i något slags mellanläge just nu har jag märkt. Jag har för mycket att göra för att tillåta mig själv att njuta av en lugn stund i soffan, samtidigt som jag har så mycket att göra så att ingenting blir gjort. Det låter som en konstig ekvation och det är det också.

Min andra halva är iväg med jobbet och äter gott och spelar minigolf. Min kvällsmat blev visst en bit kladdkaka. Sämst ever, men gott var det. Kvällen kommer att fortsätta i det otroligt dåliga tecknet, chipsskålen ska fram tillsammans med lite läsk. Ibland behövs det helt enkelt.

Imorgon hoppas jag på att jag är tillbaka i gamla vanor igen. Jag är gymsugen!
Jag hade kunnat gå idag om det inte vore för att jag vägrar visa mig ute idag. Mitt ansiktet ser ut som att jag har spenderat en hel dag pressandes i superstark sol, jag är illröd och det bränner. Troligtvis någon konstig raktion på duac för acnen. Har inte fått det tidigare men jag har haft ett uppehåll med krämen ett par veckor men smörje igår igen sånu protesterar mitt ansikte och krämen får åka ner i soparna tror jag bestämt.
Så, det blev inget kaffeköp eller promenad under dagen, jag har mest velat gömma mig under en filt.

Jag har trots min bristande motivation fått några övningar i redovisningen gjorda och nu tänker jag skuffa undan alla böcker för idag och försöka njuta av lite ensamtid framför tvn.


/A


Kommentarer
Lina säger:

Ah då va det Chrisse. Han sa ju upp kontakten men igår ville han helt plötsligt luncha så då va jag väldigt nyfiken på att höra vad han ville hux flux! :O Men det gick ganska bra, jag sa att vi va historia och att vi måste kunna samarbeta!



Det verkar inte som att det är magsjuka ändå, fast jag har spytt en massa. :P Men det är säkert graviditeten som spökar här.



Aha, då är jag med! Ush, är glad att jag inte har behövt att ha det någon gång! Hoppas du mår bättre nu. :)

2011-03-16 | 18:30:49
Bloggadress: http://linamedfamilj.blogg.se/
Marcus Å säger:

Låter inte roligt! Är det bättre med dig idag då?

Kram

2011-03-17 | 07:52:14
Bloggadress: http://slipsens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback