O n s d a g 2011.03.02



Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag har så otroligt svårt att ta mig ur sängen på morgonen nu igen. Kanske kan bero på att jag hade svårt att sova i natt, det var många tankar som rullade runt i huvudet. Största ångesten just nu är allt som har med lägenhet att göra, både här och där. Jag vet ju att allt kommer att lösa sig på något vis men jag gillar inte att jag inte har full koll på saker och ting. Sedan är det också rätt jobbigt att inte veta vart vi hamnar i nuläget, jag försöker planera så mycket att jag får huvudvärk istället för att låta det sjunka in och så får det lösa sig om tre månader istället.

Idag blir det en lång hemmaplugg dag, vilket är behövligt. Har tänkt att jag ska bli klar med textboken så att jag sedan kan börja ge mig på övningar i övningsböckerna. Det är tur att jag tycker om kursen, annars hade dagen känts riktigt tråkig.

Idag har jag bytt ut kaffekoppen mot en stor kopp te, jag vet inte om det ger samma effekt på mig men det smakar ljuvligt fräscht med lite citron på morgonen. Kanske händer att kaffebryggaren slås på lite senare i eftermiddag ;)

Nu ska jag börja dagen med en dusch för att piggna till lite och sen peta i mig lite frukost.
/A


Kommentarer
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

sv: Haha men visst är det sjukt! Städa blir ju typ det roligaste man kan göra NÄR man borde plugga. Inga andra dagar när man borde, nej då sitter jag gärna och slösar bort en hel dag framför datorn utan att orka ta tag i tvätten. Sjukt!



Tentan är på onsdag nästa vecka men vi har ju föreläsningar och jag ska jobba så det är inte så lång tid som jag hade behövt. Får göra det bästa av situationen :)



Lycka till med redovisningen idag! :) Kram

2011-03-02 | 09:39:52
Bloggadress: http://siribeckman.se
Elin Söderström säger:

Jag har precis gjort samma val, bytt kaffe mot tee. Undrar om det gör någon vidare inverkan men man kan ju hoppas på det :) Hoppas du får en bra dag! :)

2011-03-02 | 10:44:46
Bloggadress: http://elinsoderstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback