Pest eller kolera?



Idag fick jag välja mellan pest eller kolera. Jag lyckades känna mig helt okej efter migränen igår kväll och såg ljust på dagen idag, men vaknade med samma smärta igen. Jag vill bara gråta när det blir så. Har inte tid med att förlora en pluggdag till så jag begav mig ur sängen och tvingade i mig två portugisiska migräntabletter, nu börjar trycket över ögat äntligen gå över men som ett brev på posten kommer illamåendet. Det är den största anledningen till varför jag aldrig tar de tabletterna - mår så fruktansvärt illa av dem!
Sitter och försöker få i mig frukost och hoppas att det hjälper, om två timmar ska jag vara i skolan och då måste illamåendet ha försvunnit (likaså migränen förstås).

Jag lyckades faktiskt göra tretton övningar i redovisningen igår trots migrän, det känns bra. Har bara lika många kvar i den första övningsboken så den ska jag försöka bli klar med ikväll. Det var lite mysigt att sitta i pyjamas hela dagen och ta ett par uppgifter när jag kände att jag orkade, dessutom kom M hem med jobb så vi satt bredvid varandra och jobbade med var sitt igår kväll.

Nu måste jag nog lägga mig ned en liten stund och vila bort illamåendet, för nu kallsvettas jag!


/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback