Släpp taget



Sådär, efter att ha spenderat en timme på toagolvet halft hängandes över toastolen, börjar illamåendet ge med sig. Aldrig tidigare har ett päron smakat SÅ gott som nu!
För er som aldrig har haft migrän, var glada för det, är det svårt att förstå vilken lättnadskänsla det är när migränen är borta. Det är som att någon har hållt huvudet och ena ögat i ett järngrepp och vägrat släppa och av de här starka tabletterna så känner jag verkligen hur greppet blir lösare och lösare för att till slut släppa taget helt. Jag skulle älska Migrétil om det inte vore för det hemska illamåendet som är en vanlig biverkning. Som sagt, det är som att välja mellan pest eller kolera - migrän eller illamående. Nu har dock gränsen överskridits och jag börjar få färgen åter och energin tillbaka i kroppen - härliga känsla!

Nu är det dags att för första gången sedan i torsdag få på mig lite smink och vettiga kläder. Dags att kicka igång den här dagen för nu ska det skrivas planeringsrapport så det ryker om det. Tur att Jennie är en förstående person som fick stå ut med en hemmadag igår och att jag bokade om dagen tid till en timme senare.

Det ska bli riktigt härligt med en promenad upp till skolan idag.

/A


Kommentarer
Sandra säger:

Usch gumman, fy vad jobbigt! Skönt att det har släppt nu, vädret är ju helt underbart ute, frisk luft gör nog dig gott. :) Puss!

2011-03-15 | 13:13:46
Bloggadress: http://aprilhimlar.blogg.se/
Minniz säger:

Hej! Jag undrar om du skulle vilja berätta hur du fick veta att du har migrän? Om du vill maila? Kramis

2011-03-15 | 17:26:55
Marcus Å säger:

Jag hoppas verkligen att det löser sig för dig med kameran och att det löser sig med din hälsa. Låter inte som att du mår så bra, eller tolkar jag det fel? :/



Kram

2011-03-15 | 18:01:55
Bloggadress: http://slipsens.se
Madde säger:

Nu blir jag lite snurrig... ska ni flytta till Karlstad?? Gud vad spännande, värmland är att bra :) Men, har du fått svar ännu om jobbet??

kramis

2011-03-15 | 19:55:50
Bloggadress: http://maddele.blogg.se/
Lina säger:

Jaså gjorde du? Då såg du säkert mitt ex också! :P Eller vilken tid va det?



Fy tusan! Ligger du också och spyr stackare? Tror jag har fått magsjuka här. :/

2011-03-16 | 10:08:22
Bloggadress: http://linamedfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback