Vackert med vintage

När mäklaren kom till oss häromdagen fick jag den här boken av henne - den är redan stortfavoriten hos mig. Det kändes som att hon prickade in mig precis. Det var visserligen ett sammanträffande - alla som bokar in värdering får den. För mig har den blivit nya bibeln tillsammans med IKEA-katalogen.
Jag älskar den lantliga stilen och jag har redan hunnit bläddra i boken flera gånger och drömt mig bort till det där lantliga lilla huset som jag så många gånger tidigare drömt om. Marcus som tidigare inte varit särskilt intresserad av den här typen av inredning - han är mer för det lite mer moderna stilrena - har äntligen erkänt och gått med på att det är fint och att jag gärna får inreda så bara det inte blir för mycket av det goda så att säga. Han ville också ha ett  eget rum att inreda, gulle.

/A


Kommentarer
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

Hihi så härlig den ser ut och gud va roligt att få komma igång och inreda sen när ni får en ny lägenhet! :)



sv: Jag har aldrig råkat ut för tull så det är nog ingen fara att beställa därifrån :) Vet inte alls hur jag känner inför tentan, vet inte vad eller hur jag ska läsa på. Hur går det för dig? :) Seminariet gick bra och var riktigt givande, ska bli så skönt att komma igång nu! :) Kramar!

2011-03-23 | 20:11:43
Bloggadress: http://siribeckman.se
Marcus Å säger:

Hallå där!

Hur går det med allt pluggande? Har varit lite off från bloggen de senaste dagarna men ska försöka ta tag i det nu igen.



Ha en bra dag!

Kram

2011-03-24 | 07:25:40
Bloggadress: http://slipsens.se
Sara säger:

Åh, vad roligt att få en sådan bok. Den vill jag med ha, får springa och kika på den!

2011-03-24 | 11:49:52
Bloggadress: http://sarajohansson.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback