Gimme, gimme some lovin'



September är en månad som sedan länge satt spår i mig. På fredag är det tio år sedan min älskade mormor gick bort, t i o  långa år sedan. Det är galet hur de tio åren har sprungit förbi å ena sidan men verkligen gått långsamt å andra. Nio år av de tio har jag haft Marcus i mitt liv, det är jag väldigt glad för. Jag hade verkligen önskat att mormor hade fått träffa honom.

Nu är M iväg och kommer tillbaka imorgon kväll. Idag är det trist väder och den där promenaden igår blev aldrig av. Glömde bort att M knappt kan gå efter att han trampade på en nål i lördags och troligtvis har kvar en liten bit av den i tån. Han är ju för envis för att åka och kolla upp det också. Morr. Idag blir det nog ingen promenad, regnet hänger ovanför huvudet känns det som.

Jag misstänker att dagen kommer bestå av soffhäng, kaffe och Glee. Ska sy ett duschdraperi och försöka fixa lite här hemma också. Kanske blir det att vi åker till IKEA i helgen och fixar en garderob som vi har planerat till det tredje rummet. Ska dock se om jag fått min personalrabatt tills dess ;)
Blir även att åka och hämta allting som ligger kvar i Kristinehamn hos Marcus mormor, med andra ord ska jag äntligen få hem min födelsedagspresent från Marcus - finaste Singer maskinen. Har inte bestämt om den ska få bo i syrummet eller om den till och med får bo i vardagsrummet - den är såå vacker!

Det känns fortfarande lite overkligt att jag faktiskt ska börja jobba heltid, wiiie. ÄNTLIGEN kan jag börja spara undan pengar. Något jag även ska unna mig så fort de börjar rulla in är kemisk peeling för ansiktet, jag måste få bukt på min taskiga hy någon gång.

/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback