One of us


Det är lite skrämmande att dagarna går så himla fort fast att jag egentligen inte gör något vettigt alls. Jag hade en ganska så lång to-do-list inför dagen men jag tror bannemej inte att jag lyckades bocka av något.
Däremot har jag hunnit med att prata med mina båda bästa vänner idag, wiiie. ♥

Jag har även suttit och sytt och jag älskar det! Jag älskar att jag har ett eget rum för det, ett skrivbord där jag kan sitta och mer därtill. Idag blev det ett skynke som ska täcka ett ful hål i köket där vi kommer att ha pant och tidningar. Blev riktigt bra faktiskt, sydde på en spets jag fyndade på myrorna för inga pengar alls också.
Började med ett andra projekt men eftersom klockan börjar bli en del nu så vågar jag inte fortsätta, vet inte om symaskinsljudet kanske kan störa grannarna - vågar inte chansa. I alla fall så ska jag sy "väggar" till våran öppna badrumshylla så att alla som går in där slipper se alla våra hygienprodukter. Jag hoppas att det blir bra :) Får fortsätta under morgondagen.

Imorgon får jag nog ställa klockan och kicka igång dagen ganska så tidigt om jag ska hinna med allt jag tänkt. Det står shopping och storhandling på schemat och RÖJA klart i tredje rummet (och så sy klart förstås). Tänkte eventuellt unna mig lite sushi till kvällen också, har dock inte riktigt bestämt mig om det blir så men det lutar åt det ;)


Nu ska jag bädda ner mig och kolla Eat, Pray, Love. Igår tittade jag på "The Last Song" och den fick verkligen ögonen att fyllas med tårar. Väldigt fin film.


/A


Kommentarer
Stella säger:

jag brukar sy till tio, sen är det bäst att sluta, både för grannarna, sprätt-användandet och fingrarnas skull ;)

2011-09-14 | 11:46:26
Bloggadress: http://www.stellasstyle.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback