Set fire to the rain




Jag har nu gjort mitt två veckors långa (korta) gästspel på Hemtex. Det kändes konstigt att gå därifrån igår. Jag trivs så himla bra där även om det är en radikal skillnad mot IKEA där jag också trivs. Det ena är en superliten och härlig butik medans det andra är ett stort varuhus.

På de här två veckorna har humöret och måendet verkligen varit upp och ned. Ibland önskar jag att jag slapp säga hur dåligt jag mår, samtidigt som jag inte orkar dölja det. Ibland önskar jag att någon kunde se det på mig, peppa mig lite och bara ge mig en push. Istället känns det som att jag är ensammast i världen ibland. Så är väl kanske inte fallet men det är så svårt att njuta av någon som skulle bli såå bra men bara känns sådär.


I onsdags var jag på en intervju för tjänsten jag sökte på IKEA. Det kändes jättebra och jag fick känslan av att hon gillade mig väldigt mycket. Dessutom har min chef pratat så himla gott om mig. Det känns bra att jag faktiskt kunde göra ett så gott intryck på mitt vikariat under sommaren, ett så pass bra intryck att min chef vill ha kvar mig i huset så mycket att hon "ger" bort mig till en annan avdelning. (vilket för henne innebär att jag inte kan jobba på hennes avdelning mer då detta är en heltidstjänst).
Jag ska få besked under dagen eller på måndag, jag håller såklart alla tummar för mig själv samtidigt som jag vet att många har sökt och att konkurrensen är stenhård. Jag har inte riktigt de kvalifikationer för tjänsten, men jag har kämparglöden och jag tror att den kan ta mig lång.

Marcus är iväg på kickoff i Säfsen sen igår, vilket innebär ett par ensamma dagar. Det känns lite skönt, samtidigt som jag saknar sovsällskapet. Det är lite för mycket kurser, kickoffer och resor från hans sida, tråkigt samtidigt som att jag vet att det inte är något vi kan göra något åt.
Han kommer hem imorgon runt middagstid så jag tror nog att jag klarar mig ganska så bra. Imorgon eftermiddag kommer bror med familj och hälsar på också, det ska bli jättekul. De har ju nämligen inte sett hur vi bor eller sådär än. Lite närmare att åka nu än när vi bodde i Borås.

Nu ska jag se vad den här dagen har att erbjuda mig, igår när jag kilade hem genom stan från bussen lovade jag mig själv att om solen sken idag så skulle jag UT och promenera. Solen skiner men det blåser lite kallt så jag får se om jag orkar mig ut. Annars ska jag fixa och sy lite. Har även en del tavelidéer som jag behöver skissa ner lite tror jag. Dessutom blev jag otroligt sugen på att dra fram ritblocket igår och rita lite. Jag behöver ta tillvara på den talangen och inte låta den gå till spillo, jag älskar ju att rita! Har lite funderingar på om jag ska ta någon kurs. Men som så mycket annat i mitt liv kan jag inte planera något utan att veta om jag har ett jobb eller inte. Det är dumt att signa upp sig på något och sen kommer det fram att man jobbar - ikea innebär ju en hel del kvällar.


Lång och rörigt, men så är det med det mesta just nu.

/A


Kommentarer
Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag säger:

Hoppas du får jobbet!

2011-09-18 | 14:19:01
Bloggadress: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback