Sjukisdag


Usch, jag känner mig som en sån himla dålig människa just nu. Ringe precis och sjukanmälde mig för idag och på något vis tror man alltid att man är oumbärlig och får så himla dåligt samvete. För sjutton. Jag har varit hängig till och från sedan innan nyår och senaste dagarna har jag haft en aning feber. Jag jobbade igår fast jag inte kände mig helt hundra och visst hade jag kunnat göra det idag med. Det jag dock måste sätta först i tankarna är att jag aldrig kommer att bli frisk om jag inte vilar så... idag är jag hemma och imorgon är jag ledig så jag får i alla fall två vilodagar innan jag sätter igång med en sju-dagars-vecka på jobbet. Det blir nog bra så för nu är jag hiskeligt trött på att vara hängig.

Det regnar utanför fönstren idag och det gör det hela liite enklare att bädda ner mig i soffan hela dagen. Idag slår jag antingen på några av mina Disneyfilmer eller så andra säsongen av Glee. Det hade vart fantastiskt med lite sällskap av Ben&Jerry eller något annat gottit, men jag tänker inte ge mig ut i det här vädret.

Dock hade jag gärna kilat till närbutiken här i området för att hämta ut mina hudprodukter från Dermalogica. Har äntligen fått tummen ur och beställt ett startkit, jag tror starkt på dessa produkter och även om de är dyra så hoppas jag att de funkar bra för min hy - det är såå värt det i alla fall.

Nej. Nu ska jag peta i mig lite mer frukost och njuta av min kaffekopp. Ska nog byta ut morgonrocken mot onepiecen också :)


/A


Kommentarer
Sandra säger:

Sv: Det värmer att veta att du håller tummarna för mig!



Förstår precis hur du mår, jag mår nämligen likadant och har gjort det sedan i november ungefär. Har varit hos läkaren och gjort en massa tester. Fick bland annat veta att jag har mycket lågt blodtryck och vatten bakom mina trumhinnor i båda öronen vilket förklarar min yrsel som jag haft ett tag nu. Var på vårdcentralen igår igen och tog prover som skall skickas på analys, för att se om jag har någon allergi eller inte. Jag kliar nämligen SÖNDER mina ögon. :(



Vad fick du betala för produkterna? Jag har bytt ut mot produkter från Body Shop nu, något snällare mot plånboken. ;) Krya på dig vännen, vila upp dig nu under dessa två dagarna. Kram <3

2012-01-12 | 11:17:29
Bloggadress: http://aprilhimlar.blogg.se/
Lily [ L i n d a . B l o m ] säger:

SVAR: Vad roligt att ni köpt lägenhet! :) Vad blev det? Vart? : )



Lustigt att du frågar idag, jag var nämligen där i tisdags och då var det sista auktionen innan ett litet uppehåll på ett par veckor. Men i februari någon gång skulle det dra igång igen med nya vårfräscha saker : ) Åk dit då vettja! Mycket fina saker! : )

2012-01-12 | 12:05:59
Bloggadress: http://lindablom.se
elis säger:

Hittade dig via Linda Blom, alltid kul att läsa karlstadsbloggar tycker jag :D

Har också precis bytt hudvård, har nu decleors produkter, svindyrt men bra hoppas jag!!

/Ehlin

2012-01-12 | 18:17:42
Bloggadress: http://eeehlin.blogg.se/
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

Krya på dig söt!



sv: Förstår precis hur du känner - jag saknar vår vackra lägenhet i Skara hela tiden, känns som att man aldrig kommer trivas lika bra någon annanstans. Men bara hoppas :) Verkligen superkul att ni har hittat en härlig lägenhet! :) Kramar

2012-01-12 | 20:52:04
Bloggadress: http://siribeckman.se
stella säger:

hoppas du mår bättre snart och att produkterna funkar. när de är slut, testa att prova helt naturliga grejer. Mandelolja tex är jättebra att ta bort smink och "tvätta" ansiktet med, och även om det kan verka som om hyn skulle bli superfet är det inte alls så. plus att det är helt fritt från parabener och annat onaturligt skit som det är i många produkter.

du kan ju testa! jag tar lite på en tuss för smink, och sen gnuggar i ett par stora dropppar med fingrarna, sen på med en så het handduk du bara kan (våt alltså) och upprepa ett par gånger, sista gången gnuggar jag lite lätt med handduken, funkar superbra! sen kan du smörja lite också, om du är torr. olivolja är också super, fast är lite för mycket pasta för min smak (haha...) Kramar!

2012-01-14 | 17:33:39
Bloggadress: http://www.hildebrandt.cz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback