en dröm om röda jeans

en dröm om röda jeans

I natt har drömt en massa om röda jeans, vilket betyder att jag nog måste köpa mig ett par som jag funderat på nu ett tag. Jag är rädd att jag kommer känna mig som liten igen. Eftersom jag som liten hade ett par fula röda jenas, vilka jag faktiskt älskade väldigt mycket. Men de var fula.
Men jag tycker rött är sådär härligt rockigt så jag tror att jag bara måste ha ett par.
Egentligen tror jag att det bara är Tilde Fröling och Peter Siepen från Rocky och Drago som verkligen, verkligen passar i röda jeans. But I will give it a try anyway.


Sen drömde jag om en person i natt. Då och då händer det att denna person besöker mig drömmar och i natt kom jag fram till att jag tror inte att det är ett avslutat kapitel som jag trott att det har varit. Det var ju ändå över sex år sedan nu men ändå blir jag såpass påverkad av drömmen som jag blev.

Jag är jätte lycklig nu, med min älskade.
men jag känner att drömmarna om denna person vill påpeka att det faktiskt inte avslutades på ett bra sätt, kapitlet blev aldrig färdigskrivet.
Det är försent för det nu i alla fall och det enda jag egentligen kan göra är att vänta ut tiden att drömmarna en dag försvinner. Jag har ingen kontakt med honom längre och det vore dumt att ta kontakt för att sedan avsluta allt en gång till. Det var en svår tid för mig, kanske är det därför jag inte släpper taget. Allt jag har är minnena. minnen från min allra första stora kärlek. Minnen av känslorna.

jaja nog om det, jag kände bara att jag behövde skriva av mig om det för jag har haft honom i huvudet sedan jag klev upp och jag behövde bli av med lite hjärnspöken.

idag ska jag betala en massa räkningar, cykla t v å mil, för jag missade att cykla igår. var helt förstörd då. Sen blir det mat och jobba till stängning idag.

I natt somnade jag riktigt, riktigt gott och lyckligt bredvid min man. Det är sådana kvällar som värmer om hjärtat lite extra nu i vinterkylan.

Ciao!

Maxi fest, bilder ;)

Ett litet urval bilder från kvällen,
nästan alla andra finns på
www.annaida.bilddagboken.se
dancedance

Skåål!

sötnoos

Flickor =)

Pyss


Maxi fest

Hade så sjuukt roligt i Lördags!
Började med att jag jobbade från elva till halv sju.
Vicki och jag gick och längtade till kvällen.
Hem fort och duscha och greja lite.
Sen kom Ylva, Linn och Linda hem till mig och Marcus.
Sen dök även Vicki in. Vi gjorde henne i ordning och sen knallade vi till Mia.
Där var redan ett härligt gäng med folk! Synd bara att Anki inte kom.
Jag har inte haft så roligt sedan studenten för att vara helt ärlig.
Detta måste vi verkligen göra om! = )
Vi kom aldrig ens till mastis som det var tänkt utan det blev helt och hållet en hemma fest.

Mycket sjuka grejer och skratt den kvällen.
Och sen när det var dags att bege sig hemåt så var det bara hundra meter, så jäkla gôtt =)
Annars brukar vi ju oftast vara ute i Karlskoga och då blir det alltid vänta på bussen till Degerfors och sova där. men nu var det bara att knalla hundra meter till våran stora goa säng. Jag somnade gott.

Kvällen resulterade i 142 snygga bilder plus två filmer :)
En på Stefan när han har huggit tag i en mick från singstar och sjunger till någon låt på stereon, och den andra på Tonys snygga dancemoves : )
 
aah, så jäkla lyckad kväll. Helt lagomt berusad och pigg dan efter. (Jag jobbade på söndagen)

min lillasyster.


Skrev ett långt, öppenhjärtligt blogginlägg igår och precis som jag skulle publicera det så blev datorn sur och allt försvann. Jag orkade inte skriva om allt igen.
I alla fall så handlade det om kärleken till i alla fall två speciella vänner.

Elin hittade mig på bilddagboken och när jag kollade på hennes bilder så mindes jag alla stunder vi haft tillsammans.
Jag försökte förklara för Marcus igår vad Elin och hennes syster Sofie har betytt i mitt liv men det är omöjligt att beskriva med ord.
Jag håller mycket av mina vänner och älskar dem djupt, men kärleken till Elin är speciell, hon är som den lillasyster jag aldrig fick. Jag älskar henne lika djupt som alla andra i min familj.
Jag vet inte om det har att göra med att vi är(eller var i allla fall) så otroligt lika som personer eller om det faktiskt är det faktum att vi faktiskt nästan är tremänningar.
Jag tror mest på det förstnämnda.
Jag har alltid gillat att omges med dem runtom mig, och även om jag knappt träffat dem sen jag började gymnasiet för fem år sedan så tänker jag ofta på dem. Hur de mår osv.
I alla fall så får jag nog träffa Elin på måndag, som jag längtat!
Ibland blir jag tårögd när jag tänker på henne.
Jag saknar ju andra människor också, men inget är så svårt som saknaden av henne, min lillasyster...


Jag har varit duktig denna veckan.
I tisdags gick jag till jobbet, i onsdags cyklade jag en mil och gjorde massa situps, armhävningar osv.
Idag så är det samma, plus att jag ska gå till jobbet eftersom bilen inte behagar att fungera nångång! morr.
Jag hoppas att jag kommer hålla i detta med träningen nu, jag vet att det kommer göra mig gott och förhoppningsvis kanske jag kan bli av med mina dallrande lår också ; )


I imorn kommer mina älskade tjejor från Maxi hit till mig på Parteeeey = )
Det är egentligen en stor del av hela maxis personal som har tänkt att gå ut och ta en öl eller två, men vi delar upp oss lite innan vi samlas och går till mastmagasinet. Så igår bestämde Linda och jag att de kommer hit vid sju tiden efter att jag har slutat jobba halvsju. så får jag göra mig iordning lite innan vi smiter iväg till Mia där en annan del (de lite äldre)ska vistas, som tydligen bodde väldigt nära oss. haha, sicken koll jag har ;) (gatan bredvid).
ooh, det ska bli så himla kul! Dels för att det var toklängesen jag var ute men främst för att det är sötnosarna från Maxi jag ska ut med för en gånggskull = )

Sen den tionde är det Party med min älskade Persson. Det längtar jag också efter! =) mer om det senare när det blir mer aktuellt.

Nu väntar cykeln...

Everybody dance now!

Overalltryck

Igår var det dans!
I LOVE IT! =)
och så fick jag ju äntligen träffa min älskade ängel och ge henne sin födelsedags present bara två veckor för sent. Bättre sent än aldrig va? ;)



Någon av dessa bilder kommer förmodligen att pryda en overall våran dansgrupp ska ha = )
Visst är jag duktig på photoshop minsann, är riktigt nöjd. hehe


Idag har jag städat och diskat och varit lite duktig iaf. ska börja jobba om en timme, inget jag ser fram emot men samtidgt ska det bli gôtt. Trivs så bra med alla där = )
Ska t.o.m. vara duktig att gå upp och inte ta bilen som jag brukar. Måste börja röra på fläsket nu och ta hand om mig och min kropp. Så nu nu när jag äntligen känner mig frisk i hela kroppen ska jag sätta i gång med cyklingen igen också, och styrketräningen som jag legat på latsidan med alldeles för länge.
Beach 07 är ju snart här ; )
tsss


Imorn ska jag på möte på arbetsförmedlingen, ska se om jag ska fortsätta vara inskriven eller om jag struntar i det. Söker inte direkt jobb just nu, vet ju att jag kommer jobba på Maxi tills efter sommaren i alla fall. Och jag får ju ändå inte stämpla så jag vet egentligen inte till vilken nytta jag är inskriven.


My funny valentine



Ja, jag tycker som så många andra att alla hjärtansdag är alldeles för överreklamerad och varför ska man bara fira kärleken en enda dag om året?
Som jag sa till en vän så tycker jag nästan det är viktigast att uppvakta sina älskade vänner på den dagen istället för sin älskade, eftersom honom/henne skämmer man mest bort hela tiden, eller?

Nog för att jag älskar att få presenter och bli uppvaktad och liknande, det tänker jag inte sticka under stol med.


I alla fall blev min alla hjärtans dag allt annat än över förväntan.
Det började med att herrn klev upp halv fem på morgonen för att stirra på brevlådan!
(vi misstänkte att kanske någon snodde våran tidning eftersom vi får den lite pö om pö ibland, så var dock inte fallet utan det var tidningsbudet som gav blanka faan i att lägga den i våran låda bra. så nu är tidningen uppsagd.)
I alla fall tack vare detta låg jag i sängen flera timmar och försöka somna om men det resulterade bara i migrän och att mitt humör var förstört. Det utlovade och efterlängade frukosten som jag vill ha tillsammans med honom uteblev också när jag hörde att han minsann åt den själv, ännu en gång. Där fick sig humöret en törn till.
Jag var inte på rosa moln den morronen inte. Skulle till Örebro och shoppa för Marcus var ledig för en gångsskull(därav den efterlängtade frukosten och jag aldrig får tillsammans med honom).
Jag var inte så sugen på det men jag följde så snällt med ändå.
Väl där hade herrn glömt plånboken hemma!
Så jag fick stå för fiolerna, vilka inte var så många.
I alla fall så fick vi oss en buffé på kinamuren och lite shoppat.
Sen var det kalas för Kevin som fyllde fem dagen till ära.
Och jag fick för första gången se min brors hus sen de flyttade in i december :S
Fasiken vad dålig jag är på att hälsa på!
Sen fick vi lite mat hos Marcus föräldrar och sen slocknade i direkt i sängen när vi kom hem.
Och ingen uppvaktning alls. Varken blommor, choklad eller något annat.

Så ja, överreklamerat, men liiite önskade jag mig en överraskning innerst inne, det vet jag.
Men jag sa att han inte skulle köpa nåt åt mig.
För varje år så är det samma sak. Röda rosor, till vilken glädje då? De kommer ändå tillslut att vissna.
Så jag klarade mig utan den kvasten i år. Jag vill ha en överraskning som verkligen överraskar, inte samma sak år ut och år in. Det hade räckt med ett gulligt kort som han skrivit något i, för det har aldrig hänt.

You make my world go around.

danceWiiieho Idag är det dans!
Jag har faktiskt längtat! Det värsta är väl att jag har migrän, ont i ryggen och magen. Just nu går jag på smärtstillande så för tillfället mår jag prima, men jag vet inte om det egentligen är så smart att utsätta kroppen för diverse utmaningar i dansen idag när den faktiskt skriker av smärta.
Men jag älskar dansen och vill inte missa den, vill verkligen inte det!




Igår var det action på jobbet minsann och det grämer mig så jäkla grymt mycket idag kan jag säga.
Vi blev totalt grundlurade av en man som säkert snott en jävla massa dyra (olarmade!)saker från media avdelningen. Han satte igång ett typ överfallsalarm och la i en av hyllorna, sen knallade han bara ut förbi mig och Angelika och vi stod bara där och såg på. Undrade vad som pep så förbannat. Samtidigt slog hon till mig och pekade på mannen som lugnt knallade ut med huvudet från oss, och när vi såg ryggen så hade han en ryggsäck eller liknande fullproppad som han hade under sin jacka.
Och vi kunde inte göra ett skit. Ringde på jouren och de kunde heller inte göra nåt.
åh! Det grämer mig att jag inte gjorde nåt. Egentligen skulle jag ha ropat på honom eller vad som helst.
Men när jag har funderat vidare på det så gjorde vi nog helt rätt.
Tänk om vi skulle spelat hjälte och bett om att se i hans väska. Vem vet vad som kunnat hända.
Det var nog inte första gången han gjorde en sån där sak så han var nog en erfaren brottsling som säkert hade vapen på sig eller liknande. Vi gjorde nog helt rätt, men det grämer mig att han bara knallade ut därifrån och säkert flinade åt alla oss dumhuvuden som inte fattade nåt som egentligen var så otroligt uppenbart! Vi bjuder på det herrn! Morr


Ibland känns det som att hoppet är ute för oss. Det känns som att vi ligger på olika våglängder.
Men nu har hoppet återigen infunnit sig. Jag har insett en massa saker.
Jag känner att jag ska sluta oroa mig så förbannat och bara ta dagarna som de kommer.
Är det menat att vi ska hålla ihop tills vi skrumpnar och kolar så gör vi det.
Är det inte menat så är det så det kommer att bli.

varför oroa sig för framtiden när vi just nu är här och nu?
Varför vara rädd för något som kan hända senarte, när jag just nu har allt jag vill ha?
Jag har en kille som jag trivs med. Som jag kan skratta och gråta med.
Som jag kan prata om allting med, som jag kan shoppa med, som jag kan tönta mig med.
Rätt och slätt en kille jag kan göra precis allting med.

Ibland har jag varit rädd att jag kanske inte är kär utan bara ser honom som min allra bästa vän.
Och det gör jag, han är min allra bästa vän. Men när kvällen och mörkret kryper sig på så vet jag att det är äkta kärlek. När jag får ligga sked och bli omhållen eller håller om honom så vet jag att det inte bara är min bästa vän utan det är min älskade.
Det är den killen som jag vill dela mitt liv med.
Den killen jag vill ha bredvid mig när jag gifter mig.
Den killen jag vill ut och resa och upptäcka världen med.
Han är också den killen jag bara vill sitta hemma och ha tråkigt med.
Han är den killen som får mitt hjärta att slå ett extra litet slag såfort han kommer in genom dörren.
Den killen vars andetag jag lever för.
Den killen jag älskar så otroligt mycket.

I'm loosing my friends for you tonight
Cos' there is no one
But you who makes me feel alright
We've had your ups and downs
But after all it's worth it
You're the one that makes my world go around
I'm leaving this town with you tonight
Don't matter where we're heading
as long as you hold me tight
To you darling I am chained and bound
And nothing's gonna change that
You're the one that makes mu world go around
If there's anything that I' sure of
It's my love for you
If there's anything that I want more of it's you

I can't hide from your eyes

Det värsta jag vet med att ha ett förhållande, det är ensamheten när han inte är hemma.
I Torsdags var han på rally, och efter det ute i Karlstad där han även sov.
När jag kom hem från jobbet vid halv tio så var det som att kliva in i ett rum utan tid.
Lägenheten var iskall och det kändes som att tiden bara stod helt still.
Kände mig så liten och ensam när jag kröp ner i våran stora säng alldeles ensam...

Men det bästa av allt var smset jag fick på jobbet dagen efter =)
Hur patetiska folk är som är ute varje helg för att hitta nån och hur underbart det är att komma hem till någon man älskar varje kväll.


Idag har jag så djävulskt ont i ryggen, likaså igår.
Vet intevad det beror på men jag hoppas det är över imorn när jag ska dansa!


Igår träffade jag Natta på Maxi, iiih. Vilket saknad! Blev rätt chockad faktiskt, men väldigt glad.
Nu måste vi bara se till att träffas snart också.
Tänk hur det kan bli, vi som umgicks varje dag i högstadiet och nu har vi knappt setts på flera år :(


/A


seasons of love

Fivehundredtwentyfivethousandsixhundredminutes

how do you measure, measure a year?

In truth that she learned
or in times that he cried
In the bridges he burned
or the way that she died

How about love ?
Measure in love. 


Ibland känner jag mig inte tillräcklig.
Jag räcker liksom inte till längre.
Jag har så mycket känlsor inom mig.
Men det är också där jag låter dom stanna
istället för att släppa ut dom till den som förtjänar det allra mest.



Jag Älskar Dig!

R E N T!

Jag stannade hemma i Fredags från jobbet också, orkade knappt hämta tidningen på förmiddagen.
Marcus åkte på att jobba till halv åtta istället för mig, så jag låg hemma ensam och bara tog igen mig lite.


I Lördags var det till att knalla upp 5! Halv 7 skulle vi åka till Sthlm och jag hade inte packat nåt. men jag hann i tid så = ) Vi började dagen med lite shopping. Hittade faktiskt inte så mycket vettigt.

Sen halv fyra så började RENT, som jag längtat så efter. Jag är lite sur över att man faktiskt inte fick fotografera så något bildminne har jag inte med mig hem. Förutom allt i huvudet då.
Musikalen var kanon! Bengtzing var dock inte med, men det var nog lika bra ändå.
Går och tänker på musikalen hela dagarna nu, och har alla låtar på huvudet.
Den tåls att ses igen =)


Igår knallade jag och Marcus lite på stan här hemma och jag kom hem med tre par snygga jeans för sammanlagt 900:-, snacka kap minsann! = ) Jag är nöjd. Hittar aldrig, aldrig några jeans annars.

Sen var jag på dansen och det var så j-kla kul! =)


Idag ska jag faktiskt jobba, känns lite knasigt. Har inte jobbat sen förra tisdagen då jag fick gå hem för att jag var sjuk. Känner mig inte så piggelin än, men jobba kan jag. Måste få nåt vettigt gjort annars blir jag nog aldrig helt pigg heller för den delen.
Ska väl försöka få lite ordning här hemma också.
Känns som att det är alldeles för många sura miner just nu och det är inte vad jag orkar med eller vill.
Och så ska jag färga håret, har väl ungefär 3cm utväxt nu och det är inte så snyggt.
Jag vill egentligen göra det ljust, men det får bli mörkt igen efter allas tjôt!


/A

När lilla Anna var förkyld.

heart

Blää. Jag är sjuk.
Eller, idag är jag bättre.
I Tisdags gick jag hem tre timmar för tidigt
från jobbet. Jag mådde inte bra.
Nös, näsan rann och halsen värkte.
Stannade hemma igår med.
Idag är jag ledig.
Imorn orkar jag nog jobba.
Sen är jag ledig hela helgen +Måndag.


Åker till Huvudstaden på Lördag!
Jag längtar sååå.
Det blir först shopping en stund.
sen 15.30 RentGöta Lejon.
Efter det blir det lite shopping igen kan jag tänka mig.
Senare på kvällen blirjag bjuden på middag.
Vi stannar över på hotell över natten, så på söndag vankas det ännu mera shopping!


Idag blir det fika med Persson. Sen ska jag och mamma åka och leta efter ett par dansbyxor.
Fick ett par i julklapp som var på tok förstora, typ 10cm i midjan för stora. Jag tror att de var felmärkta, för det var ett par small och det brukar passa. Så ska se om de fått in några nya nu. När vi lämnade tillbaka dem så fanns det inga. Sen ska jag hem och mysa med mina kissemissar! Jag kommer inte ens ihåg när jag var där senast. tror det börjar närma sig en månad sen nu. Det var nog vecka 2, första dans lektionen vi hade. usch, jag är så saknig.


Igår kväll kom jag fram till vad bra vi har det du och jag.
Du är min man, min älskade!

/A