You're my man

114636-104

Kent, Lisebergshallen 24/11-07

114636-102

ringring

Ring telefon, RING

vilken jävla tid det tar!

Sitter och väntar och väntar på att älskling ska ringa och säga att jag ska hoppa in i bilen, förhoppningsvis för att hämta hem honom men om inte annat för att i alla fall få träffa honom en stund. Hur lång tid tar en skiktröntgen egentligen? Han skulle vara där 14.00 och nu är hon 15.00. Ring dåååå

Underkylt

Marcus mamma ringde och varnade för att det är kaos på vägen till Karlstad. suck.
Det är underkylt regn som kommer och det står lastbilar huller om buller på vägarna.
Känns läskigt att åka över till Karlstad då men jag vägrar sitta här hemma och låta honom vara ensam där borta.
Får köra i snigelfart om det är så, för dit ska jag!

Förlovningsdag, men utan pojkvän

Ja, här sitter jag nu, ensam och frusen i våran lägenhet. M ska på skiktröntgen har jag fått höra. Efter det så beslutar dom om det blir operation eller inte. jag vet inte vad som är bäst, jag vill bara ha hem honom.
Idag ska vi förlova oss för att det är våran femårsdag idag, det står i tidningen om förlovningen och allt var klaffat och klart, men det blir aldrig som man tänkt sig...Vi som skulle dricka champagne och äta god mat ikväll.

Som tur i oturen så har vi faktiskt fuskat, vi bytte ringar redan i helgen, vi har bara hållt det hemligt för alla =)
På kents konsert, mitt i låten "747" när de sjöng du är värd att dö för... så växlade vi ringar med varandra.
Anledningen till att vi gjorde så är som sådan att vi ville att det skulle stå så i ringarna först, men bestämde oss sedan för att det traditionellt fick stå namn och datum. Sen passade det sig ju så bra att de skulle spela den låten på konserten så det fick bli så.


Jag vet inte hur det kommer bli senare, men så fort Marcus ringer efter röntgen så tar jag bilen över till Karlstad igen och gör honom sällskap. Antingen får jag med honom hem, men det verkade inte så sa han, annars får jag lämna honom ensam där igen. Jag som har sovit så otroligt dåligt i natt p.g.a. att han inte legat bredvid.
Ringarna ska med, det kanske bli minnesvärt det också. Attans att han inte får äta något, han har dropp i fall det blir operation och blommor fick man inte ha med sig på avdelningen.
Detta är så typiskt oss, inget har någonsin gått våran väg. Kanske är det därför vi passar så bra ihop, vi lyckas alltid vända allt till det bästa.

Nej nu ska jag städa lite och så, så att det är fint om han får komma hem.
och så ska jag vänta på samtalet från honom, jag vill dit NU!

/A

Akuten, ensam, saknig

Mår sjukt dåligt just nu. Jag är inte sjuk men jag har suttit sammanlagt fjorton timmar på Karlstads Sjukhus senaste dygnet med Marcus. Hans magvärk är troligtvis blindtarmen som inte vill vara med mer. Vi var på akuten här hemma igår och de ville att vi skulle åka till Karlstad för ytterligare prover. Där tog det en jävla tid. Kom dit halv tio igår kväll och åkte hem igen tre-halv fyra imorse=/ För att sedan vara tillbaka igen vid elva imorse. Han ville inte stanna över natten/morgonen som de tyckte att han skulle göra, så han följde med hem igen. Idag så la de in honom på en avdelning så jag fick åka hem själv. Det var det jobbigaste jag varit med om på väldigt länge, att gå ifrån honom sådär och lämna honom helt ensam i en sal tillsammans med tre andra. Jag vet att han är i goda händer men jag såg på honom att han verkligen ville följa med hem igen...
Idag satt jag från 11-19 vid hans sida, och jag vet att det betyder mycket för honom, han tackade och bad om ursäkt en miljon gånger. För mig är det en självklarhet, jag ville inte att han skulle vara där själv. Älskar honom så otroligt mycket att jag inte mår bra om han inte gör det. Jag vill ju vara vid hans sida dygnet runt. Nu fick jag ju inte det så jag sitter här hemma nu och ska försöka sova lite. Hur nu det ska gå. Jag hatar att sova ensam...
Åker in till Karlstad imorn igen, vet dock inte vilken tid än. Det beror på om det blir en operation eller inte.


Du är min man!
/A

kent!

Jag börjar med ett STORT grattis till Nathalie som i Fredags fick sin lilla Elias <3


Sen en sammfattning av helgen. Vi var trötta som få när vi klev på bussen i Örebro vid halv åtta. Vi fick åka hemifrån vid sex tiden = / Sen sov vi nästan hela vägen fram till Göteborg. Lämnade väskorna på hotellet för vi kunde inte checka in på en gång sen knallade vi på nordstan och stan en sväng. Marcus mådde inte bra så vi tog det mest lugnt och kikade. Vi åt jättegod mat på en mysig liten restaurant och sedan hade vi tokbråttom till konserten. Vi fick tag på en taxi strax efter en annan familj snott våran mitt framför näsan på oss. Det gjorde inte så mycket för den taxichauffören vi fick var helkul! och guud vad jag älskar göteborska! Vi hann i god tid till konserten i alla fall då den faktiskt började åtta och inte halv som det stod på biljetten.
Känslan när de började spela är obeskrivlig, jag kände så många känslor på en och samma gång. Nästan som en explosion. Jag ville skrika, jag ville gråta, adrenalinet bara rusade i mig. Lite besviken på en del låtval, det fanns en del jag hellre hade velat haft med, men vad gör det?! De är verkligen gudar i mina ögon och efter denna konsert så är de det bara mer. Tog massa bilder och spelade in lite videos med dem. Ska försöka få upp någon av dem här.

Nu har jag bråttom så kan inte skriva så mycket mer.
Jag borde åka till jobbet om lite mindre än en timme och jag har precis gått upp.
Sjukt trött efter helgen och hade önskat att jag hade vart ledig idag i alla fall.
Men det är extra pengar, och det behöver jag, eftersom dansen ändå är inställd idag.

soo long.

/A

Bye Bye for now.

Nej jag är så upprörd att det enda som hjälper nu när M inte är hemma än är att ta en lång varm dusch och tänka på annat. Jag ska tänka på resan, all shopping och allt mys vi ska hinna med på två dagar i Göteborg. Samtidigt får jag hålla tummarna för att det verkligen blir så också så att ingen av oss är dåliga i morgon.

Så jag säger hej då för denna helg.

Hoppas ni alla får en toppen helg!

/A

image100

Köper man snus till sin tioåriga son?!

Ja, rubriken stämmer, det finns verkligen någon som gör det.
Jag är så arg så att jag sjulle nog kunna göra nåt riktigt olagligt mot peronen i fråga, men eftersom jag inte gör sådant så låter jag bli, och för att hon inte är värd det.
Detta handlar om min tioåriga brorson. När han nu i helgen ska vara hos min bror(de har nyss separerat och han har sina två barn varannan helg just nu) så har han med sin en snusdosa. Min bror blir såklart skogstokig och frågar vart han fått tag på den. Ja hennes nya hade köpt den till honom. Då ringer han upp "den"(den är inte ens värt att kallas henne) och frågar varför. Då säger "den" att det var "den" som köpt den till honom och att det är ju faktiskt nikotinfritt!
VAD tänker "den" med?! Det spelar väl för faan ingen roll om det är nikotinfritt eller ej, det är lika olagligt att köpa till en tioåring för det. och absolut lika jävla dumt! om han börjar vid tioårsålder vart kommer det sedan sluta?! Speciellt eftersom det är "den" som har mesta vårdnaden.

Sätt dit den jäveln en gång för alla! "Den" ska inte ha något med våran familj att göra något mer. Det är så synd att de har barn ihop. (Jag älskar mina brorsöner och menar inget illa mot dem) Det är barnen som hamnar i kläm just nu.
Jag önskar så innerligt att min bror får vårdnaden om dem istället. Hos honom kommer de få det bra för livet, det vet jag. "Den" har inget att erbjuda, "Den" anstränger sig inte ens för att skaffa ett ordentligt jobb så att "Den" kan försörja dem utan jobbar hellre svart hos sin kära mamma.


Gaah! Det gör så ont i mig. Jag ser verkligen hur barnen mår dåligt av allt. Min bror reder sig, han är 36 år och klarar sig utmärkt, bättre än någonsin nu när han slipper "den" och alla lögner. Men barnen är så små att detta kommer prägla hela livet. Mina tankar är hos dem varje dag och jag önskar att jag skulle kunna göra något för dem.


/A

Jennifer Aniston

Är hon inte vacker? Älskar vänner som hon är med i. Har alla säsonger på DVD och vi kollar alltid på det innan vi somnar på kvällarna. Skulle verkligen vilja ha den kompiskretsen alltså!
Hennes hår är nog ett av de mest omtalade. Det är alltid så...perfekt, men ändå så himla enkelt.

114636-99114636-98114636-97

What a glorious feeling I'm happy again

Glada nyheter kommer i par.

1.
Det blir Göteborg & kent i morgon som det ser ut nu. M är i väg till sin mamma och pappa och hämtar väskor vi kan packa i. Såna där kabinväskor med litet handtag och hjul. Så tråkigt med ryggsäckar. Vi vet inte än om vi får ställa väskorna på hotellet när vi inte är incheckade och sådär så då är det smidigare med såna man drar efter sig och irriterar folk med ;) Han skriver även ut hotellbokelsen och lite sånt där nödvändigt man behöver ha med sig.

Gaah jag längtar så! Vi sa att om han nu mår dåligt imorgon med så myser vi ner oss i hotellsängen hela dagen istället för shopping. Skönt att komma bort ett tag. I värsta fall säljer vi väl kentbiljetterna billigt då.


2.
Godkänt i uppgift nummer 2 - Photoshop, i Digital kursen.
Wiiieho, nu har jag bara en uppgift kvar. Känns sketagôtt = )Kvällen erbjuder inte mycket mer än mys. packa och att hoppa tidigt ner i bingen.
Ska upp mycket tidigt imorgon, måste åka härifrån vid sex tiden på morgonen.
Jag som är sååå morgonpigg, inte.Jag undrar ja om min vän Nathalie är på BB och har fått sin lilla Elias än?!


/A

Blir det inget kent?!

Vi har sovit halva dagen nu och precis tjockat i oss en pizza. M har fortfarande ont i magen och mår dåligt. Fan. Jag vill verkligen inte åka till Göteborg ensam i morgon. Jag vill heller inte missa kent, jag har ju sett fram emot detta i evigheter! Jag kan ju inte åka ensam heller, det blir inte roligt. suck. What to do?!

God Morgon

Verkar inte som att det blir något med gymmet idag i alla fall. M var uppe vråltidigt och la sig i soffan. han mår inget vidare = / Vill inte gå till gymmet själv och få introduktion för då kommer han aldrig gå dit sen, och detta är en sak vi ska göra ihop. Suck, det blir alltid såhär när vi har planerat något länge. Att någon av oss verkligen inte mår bra. M brukar aldrig ha ont i magen, det är alltid jag som har ju. Så vi blir nog hemma i soffan hela dagen. Får se om det ens blir något med fotograferingen. Jag ska i alla fall till Barnmorskan och så, det får jag inte missa så. Det är enda planen för nu, och lite frukost.

Ha en underbar dag!

/A

Välkommen hem

114636-96

Tror ni att M bli glad?

Duktig flicka

Så nu har jag storstädat och det är verkligen fint här hemma nu. Nu blir M glad när han kommer hem och bara kan slänga sig i soffan och inte bry sig om något annat = ) Nu ska jag nog hugga in på våran otroligt stora rena tvätthög som behöver vikas, det är det värsta jag vet. Brukar oftast resultera i nack- och ryggont. Men idag gör jag allt för att M ska slippa tänka på annat än sig själv. <3
Ibland är jag nog världens bästa ; )

Tävling

Vill bara länka till denna tävling på Olgas Blogg, för er som kanske är sugna på att vinna en goodiebag = )
Jag har precis gått ner mig i bloggträsket, läser fleras om dagarna, riktigt intressant. Olgas är bland annat en av de som jag läser dagligen.


Varför är det så intressant med andras liv och tankar? ;) 

Posers

Just ja, imorn kommer kanske min älskade Elin och hon ska låna med sin systers systemkamera och fota mig och M tillsammans. Vi har inga fina bilder på oss så jag fråga om inte hon ville ställa upp. Hon tror inte att hon är bra på att fota människor men hon är helt suverän på fotografering i övrigt, det vet jag!
Jag tänkte först visa lite exempel här men jag låter bli, hon kanske inte vill att de ska spridas överallt.


Jag är sannslös!

Jag sov till 11.10 idag, det är sannslöst. Blir så trött på detta väder. Sov så länge för att det var vrålmörkt ute när jag vaknade och då tror man inte att klockan är så mycket, men det var den. Så här sitter jag nu och har precis ätit frukost och kollat allt jag ska här vid datorn.

Jag ångrade mig angående kursen, jag ska försöka allt jag kan. Får tenta av den i vår sen om jag inte hinner till December. Jag har nu bara ett kapitel att sammanfatta och det känns bra. Så jag borde väl göra det idag I guess men jag tror att jag ska städa istället så att det är fint när M kommer hem. Han känner sig så hängig och han pratade om att han skulle städa när han kom hem, så jag ska vara snäll så att han slipper och kan lägga sig i soffan och kurera sig istället. Han måste ju vara frisk i helgen! <3


Idag har jag ännu ett tråkigt pass 17-21.30. Trött på kvällar nu, jag vill ha ett nytt jobb!

Imorgon på min lediga dag så ska jag hoppa ur sängen tidigare än idag, ska upp till Barnmorskan vid tio och vid elva så äntrar vi gymmet. Fan vad gôtt det ska bli! Nu kanske man kan bli lite fit inför Beach08. Vägen dit är lång men jag ska försöka tvinga iväg mig två-tre gånger i alla fall i veckan. Ska inte pusha mig för hårt när jag väl är där för då kanske jag tröttnar fort. Utan det får ta den tid det tar. Jag hoppas gymmet är bra bara. Har ingen erfarenhet av det gymmet alls och jag har inte hört någon säga något om det heller.

Nej nu blir det dusch, lite mer b.u.s. sen storstäd och jobb!

/A


Just det, vi ska hinna till tidningen imorgon med ; )  Vi ska hitta på lite bus. haha.

Ger upp

Nu har jag letat inspiration till mitt arbete så att nacken snart går av.
Så nu ska jag ta och laga mig lite mat och sedan sätta mig i soffan och koppla av tills jag ska till jobbet (16.30-21.30), Kanske blir en powernap, känner mig trött och hänging.


Jag är saknig på dig.

Vad vore jag utan dina andetag?

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag


Digital Modeskiss

Jag är mer och mer inne på nu att jag nog hoppar av översiktskursen. Jag ska prata med M om det ikväll.
Just nu sitter jag med Digital Modeskiss, vilket är betydligt mycket roligare, men svårt. Ska göra en julkollektion och sen sammanställa allt i en PowerPoint presentation. Får se hur det kommer att gå, jag har lite idéer, men inget som känns klockrent.


/AMotivation, tack!

Gaah! Jag försöker mig på att sammanfatta ett kapitel i boken men jag fattar ingenting och ger snart upp.
Måste få igång skrivaren också så att jag kan få ut allt material jag behöver! Suck.
Ibland funderar jag på om jag inte ska hoppa av kursen, jag vill inte ha en tenta hängandes efter mig hela livet för jag tror verkligen inte att jag kommer ha disciplin nog att plugga så att jag kommer klara den. Jag som lovade mig själv att vara bäst på denna tenta, då visste jag inte att boken var så svår och att kursen faktiskt inte alls verkar intressant.
Det är inte roligt nu minsann.

/A

Kläder

114636-92114636-91114636-89
114636-90

Några godingar som jag gärna skulle ha i min garderbob. Alla är från HM. Förutom baddräkten som jag hittade på www.nellyochnoel.se . den är råsnygg, men jag skulle nog inte vilja ha den ändå. Man får inte så fin bränna på magen = D

Hjälp mig...

Ge mig poäng =)
www.gratisbio.se/rss.php?UserID=20895

Plugga hela dagen

114636-86114636-85

Ja, idag m å s t e jag verkligen plugga hela dagen. Imorgon med och på Fredag när jag fick ledigt från jobbet så det blir tre hektiska pluggdagar nu men jag måste verkligen. Böckerna ser väldigt intressanta ut va? De tre kompendierna på högerbilden är hel ok, de är roliga men den andra har 486 sidor på engelska. den är inte kul!


Nu ska jag börja med att äta en rejäl frukost, ta en dusch och smörja in mig med lite b.u.s. måste ju se lite brun och fin ut inför helgens visit i Göteborg.
Den börjar närma sig nu och jag längtar nåt så otroligt! Det kommer bli underbart <3


Pratade med M om luggen igår också och han gillade den lite längre busiga alá Silvstedts, jag får se, kanske om jag känner för det, det är ju alltid roligt med lite förändring. men som sagt så har jag ju precis lyckats med att spara ut min egen nu så det kanske är dumt.

Dagen

Ang. telefonsamtalet och ärendet. Det blev inte som vi tänkt med någonting men de vi pratade med var världens bästa och de ordnar allting på bästa sätt för oss just nu och det tackar vi mycket för. De var för gulliga mot oss verkligen. Det var verkligen den snabbaste Karlskoga tur jag tagit. Hämtade M vid stationen 17.05 och vi var hemma vid 18.20 och då hade vi stått på världens slöast McDonalds och även hunnit in på en pizzeria. Inte dåligt va ; )
Nej, ingen nyttig mat för att vara tisdag det inte men vi var vrålhungriga, jag ville ha McD och M ville ha pizza, därav två ställen.


Jag undrar om Nathalie ligger på BB just nu? <3

Nu blire tv, Ugly Betty/Äntligen hemma och sedan Desperate Housewives.

So long.

Skriv gärna en liten kommentar så jag vem du är som har läst min blogg = )

/A

Lugg del 2

lugg3lugg2Lugg

Är sugen på en lugg som deras ungefär

Snedlugg


Eller kanske en vanlig hederlig snedlugg?


Jag är lite för feg nu när jag äntligen lyckats spara ut min lugg så att jag får den bakom öronen och snart inte är en lugg mer. Men ändå så är det ju så snyggt med lugg!

Lugg.

Jag är sugen på att klippa lugg, en lång snygg en.

Snoooze

Idag snoozade jag en timme =S Det var inte bra för jag hade ställt klockan av en anledning. Blir så trött på mig själv ibland alltså. Skulle ha ringt två viktiga samtal idag men det får bara bli ett eftersom jag sov förbi telefontiden på den ena. MÅSTE ringa imorgon!
Andra samtalet handlar om mitt ärende i Karlskoga igår, innan jag mötte upp Elin. En sak som vi köpt som måste ändras, och det måste ske supersnabbt. Så trolígtvis blir det räser med bilen till Karlskoga direkt efter jobbet vid fem. Hämtar upp älsk vid stationen samtidigt då också så får vi skynda på sen.

Varför blir det alltid såhär för oss? När har något någonsin gått våran väg? morr.
Fast huvudsaken är egentligen att vi har varann  = )

Vi var tre stycken, av sju, på dansen igår. Helt värdelöst.
Hade kunnat umgåtts mer med Elin istället. Vi hade mysigt och åkte till hennes syster för en fika, hon och hennes kompisar hade bakat, yummie. Sen åkte vi till Elin och hon lagade supergod mat till mig. = )
Vi blev efter det akut chokladsugna båda två så vi åkte och handlade lite innan danslektionen, satt där i väntan på den och smaskade choklad =P
Älskar dig vännen <3


Nu ska jag duscha och greja lite, ringa det där samtalet och sen är det dags för jobb vid halv ett.

Ciao


/A

Letar äventyr!

Som vanligt borde jag verkligen plugga idag när jag är ledig från jobbet, men det finns så mycket annat som lockar idag. Vid elva tiden tar jag bilen över till Karlskoga för att uträtta ett ärende först och sedan möta upp min älskade Elin. Sen ska vi umgås hela dagen, och ikväll har vi dans. Lite mer motiverad till den idag faktiskt.

Den här veckan ska jag se till att ha råkul! Eftersom det sägs att tiden går fort när man ha kul och jag längtar något så grymt till helgen och vill att den ska vara här N U! ; )


Gaah, jag vill göra så mycket just nu!
Vi kollar runt lite på nya lägenheter. samtidigt som det är onödigt för vi vill kanske inte vara kvar i Sverige efter sommaren. Jag letar äventyr, jag vill unyttja min tid och ungdom innan allting är försent. Det är nu livet precis har börjat och jag vill inleda det med att se världen och skaffa nya erfarenheter.

/A

Musik tips!

Jag vill ha musik tips.
Måste ladda min 4gb ipod med massa bra musik inför resan till Göteborg.
Har hittat en del godingar men jag vill ha mer!


Seg dag på jobbet.
Mysig hemma kväll med tacos, cola, ostbågar och älskade <3

/A

Hey there

Om en vecka så äntrar vi staden Göteborg vid den här tiden!
Idag får jag nöja mig med att vara på jobbet hela dagen, 12-20.
Jag får i alla fall smygkika på M samtidigt eftersom han också jobbar idag<3


Denna vecka m å s t e gå fort.

Ska kanske åka till karlstad imorn och hälsa på Marcus farmor som har opererat knäet, hon gjorde det i onsdags så hon vill nog ha lite besök på patienthotellet skulle jag tro.
Sen efter det mer jobb.


Lyssnar på hey there Delilah, lite efter alla andra, den är bra.


/A

Supersugen

Jag är inte så förtjust i High School filmer, men denna var över förväntan och det blev en hel del skratt. Den här nog till en av de bästa jag sett inom den genren tror jag.
Vi var åtta stycken i biosalongen =P
Det är alltid lite folk när jag M och hans kompis ska på bio. två ggr har vi suttit själva. haha.


/A

Shit Pommes

Jag är så trött=S
Seg dag på jobbet minsann även om det var rätt mycket folk sista timmen.


Sitter här nu och är dödshungrig. M sover på soffan. Funderar på att göra honom sällskap, men jag vill inte somna så jag håller mig nog här.

blir bio sen, inte själva dock som jag hade hoppats på = /


Mat tips tack!

/A

Bio ?

Idag var jag trött när jag skulle upp, riktigt, rikigt trött. Tur att jag aldrig tog Jessicas pass, då hade jag börjat halv åtte istället för tio. Jobbar fram till fem idag, alldeles lagomt, mer såna dagar tack!
Efter det blir det kanske bio - supersugen - om det finns platser kvar och så.


Dags att sminka sig lite.


/A

Orka Jobba

Jaha, då var det roliga slut. Det blev ingen fika utan en pizza buffé på Pizza House istället, yummie.
Men på vägen hem kände jag verkligen hur magen började skumpa! Tur att jag snart börjar träna!
Nu är det dags att hoppa i jobbkläderna, jag är såå osugen som vanligt.


Jag vill göra något roligt med mitt liiiiiv...

/A

Fikadags!

Yes, nu är det snart dags att bylta på sig och knalla i väg till stan för att möta upp Jenny.
Det ska bli mysigt. Tror jag vill ha en stor varm choklad, det känns mest rätt just nu ;)

Inte plugg sugen

Jag vill verkligen inte plugga idag!
jag ska fika med Jenny vid middagstid och jag tvivlar på att jag innan dess kommer att komma igång med nåt pluggande. fan, jag måste verkligen skärpa mig!
Det finns så mycket annat som lockar än plugg just nu.


Ska i alla fall börja med en dusch och göra mig iordning så får vi se vart dagen tar mig.
Så småningom tar den mig till jobbet iaf ,16-21.30.

Bebismagar

image72image73


Är det inte det vackraste som finns? En kvinna som är gravid. Det har jag alltid tyckt även om jag själv faktiskt aldrig velat ha barn. Men det ser så mysigt ut med en stor mage och all uppmärksamhet den får. Såg en tjej som kom på jobbet häromdagen, jag vet vem både hon och hennes pojkvän är, och hon är gravid(inte så långt gången än dock) och såg såhär riktigt mysig ut med sin mage och koftan över den.

Livslång kärlek

Är det bara jag som tror på livslång kärlek?
Jag har gått mycket i dom tankarna nu, väldigt länge.
Jag vill stå där i vit klänning framför alla nära och kära, och där vill jag lova att älska dig resten av mitt liv, för det vet jag att jag kan och kommer att göra. Vi träffades när vi var sexton, och vi har vuxit upp tillsammans nu i snart fem år, vi har levt tillsammans i två. Vi har haft våra riktiga gräl och vi har haft de underbaraste stunder ihop. Inte skulle jag vilja kasta bort allt det sen. Nej, det ska ju vara vi. Det står skrivet i stjärnorna. varför skulle alla annars passa så perfekt? Varför skulle allt i våra liv antyda på det, om det inte vore så? <3

Jag längtar så tills vi börjar leta hus och får ett eget bo där vi kan börja resten av våra liv tillsammans.
Men jag vet att det får vänta, i alla fall ett par år till. När utbildningar och allt sådant är klappat och klart.

Vi har pratat om att kanske åka utomlands och jobba sen om ett år. M kanske inte går sista året(han har hört att det bara är onödigt och att kasta bort ett år att läsa så man får magister examen) och då vill vi passa på att leva livet ett tag. Kanske blir det London, det skulle vara roligt. Eller något varmt ställe, vi pratade om Australien.
Vi får väl se = )

/A


Nathalie

Ägnar mina tankar på Nathalie idag, hon blir snart mamma. Det känns så konstigt när jag tänker på det.
Där satt vi kväll efter kväll på en bänk, käka glass och bara var. Hon & Jag. Hela världen framför oss. Vi gjorde många dummar saker ihop, många sena kvällar och många utsmygningar på nätterna. men fan va kul vi hade! Det är minnen för livet. Nu har jag inte umgått med henne på flera år. Varför? Hon bor ju knappast långt bort. Hon bor t.o.m. närmre nu. Jag har inte sett hennes mage än, ändå är hon beräknat om bara några dagar.
Det känns läskigt, och jag är så stolt över henne. <3


Trött

Usch, vaknade av en snabb hejdå puss vid nio, då jag borde ha gått upp, somnade dock om och kom upp vid tio. Jag är ingen morgon människa, det är jag verkligen inte, men jag hatar att sova bort halva dagarna. Idag börjar jag jobba ett också så idag blir det inget pluggande. Som alla andra dagar...

Jag har verkligen svårt att disciplinera mig själv till att plugga, men imorn så M Å S T E jag!
Är lite rädd att min dåliga självdisciplin kommer spegla av sig när vi nästa Fredag äntrar gymmet värld.
Kommer jag gå dit och vara duktig eller går jag bara dit när M drar mig med? Vi får väl se.
Ska verkligen försöka, det är ju något jag vill!


Idag är det sex månader kvar till min & Lindas födelsedag, onödig fakta, jag vet ; )
Om två veckor så firar vi 5 år ihop <3
Fast vi smygfirar den ju redan nästa helg. Shit vad jag längtar!
Kent!


/A

tokig.

Imorse knatade jag upp innan solen(nu på vintern är det dock inte så tidigt).
Jag mötte Elin vid åtta untanför hennes skola. Skulle vara en snällis och hjälpa henne med hennes projektarbete. så sagt och gjort knatade vi runt där inne med stora teaterskärmar för att mosa in dem i biblioteket där hon ska ha sin fotoutställning. på två timmar hann vi inte med allt som skulle hinnas med så hon fick fortsätta själv senare på sin lunch. men tacksam var hon i alla fall, hon hade inte hunnit mycket utan min hjälp.
och en stolt "syster" är jag allt när jag fått sett hennes otroligt fina bilder.Nu sitter jag här hemma och borde plugga, vilket jag förstås inte gör.
Har grejsat med designen på bloggen i en evighet och än är jag inte klar, sakta men säkert, sakta men säkert. : )
Ska ta mig wen powernap, sen laga mig lite mat och vid tre börjar jag jobba.


Jag har blivit helt fast i Desperate Housewives, gillade det inte i början men nu längtar jag alltid efter nästa avsnitt. Såg förra veckans i Söndags då reprisen gick(jobbade när det var på ordinare tid). Fasen vad spännande det är ; )
Idag så hinner jag hem i lagom tid till det samtidigt som jag får maten framdukad av M <3


/A

nix promenix

Jag bestämde mig nyss för att strunta i promenaden och istället ta och bädda, städa och tvätta.
M har städat och gjort fint hela veckan så nu ska jag försöka hålla efter och det är väl lika bra att börja redan nu.
Då blir han glad när han kommer hem sen. Kanske hinner jag upp till hans/vårat jobb och möta honom sen om jag skyndar på, då hinner jag kanske få mig en liten promenix också.

/A


Badminton

Imorn ska jag och M spela badminton och ringa Nautilus gym!
Ser verkligen fram emot det.
Har tjatat på honom om badminton i säkert två år snart och det blir aldrig av, men imorn så =)
Jag, Jenny och Madde brukade ju vara iväg ganska ofta förr i tiden, det saknar jag.

Ser verkligen fram emot att få börja på gym också.
Börjar känna mig pluffsig nu.
Jag vet, jag är inte stor men börjar jag inte nu så kommer det vara för sent sen.
Det går fort när man är en godisråtta som mig...

En ny Anna ska formas = )
Ska även börja fundera på att skicka in till namnregistret också, är för snål för det just nu.
Det känns onödigt att först byta till mitt förnamn, för att sedan om något halvår eller så byta efternamnet också.
Det är efternamnet som kostar 1500 att byta och jag känner att de pengarna vill jag hellre lägga på julklappar och Göteborg för tillfället så jag får gott vänta till efter allt sen.
Känns bara krångligt att först byta förnamnet, och ändra på körkort och shit och sen gå igenom samma process en gång till.

Den som väntar på något gott....

Julklappslista

Dessa saker önskar jag mig till jul (för tillfället)

  • Singstar!
  • Massa skämma bort sig själv saker, så som t.ex. ansiktsbehandling
  • En ny klocka, gärna en med brett armand

Jag är inte så materiell av mig egentligen så jag har alltid lika svårt att önska mig saker.
Men i år vill jag få skämma bort mig själv, det har varit mycket nu med skola och jobb samtidigt så jag har glömt bort att ta hand om mig själv.
Sen så önskar jag att alla i min familj får vara friska och pigga länge till och att allting med min broder och hans liv ordnar upp sig till det bästa och att han och barna får må bra!


Jag gillar faktiskt bäst att ge bort paket. Mest gillar jag det när man inte köper något i tokpanik dagarna innan utan när det är välplanerat och känns bra. Jag har redan några sådana klappar här hemma som ska ges bort =)


Vad önskar ni er?


Bakfyllepizza

Jag funderar på om jag ska ta och ta en dusch och komma tillbaka lite till livet nu kanske.
En promenad skulle nog pigga upp rejält en sån här dagen efter söndag.
När M slutar vid fem så kommer han med med en vesuvio med kebabsås till mig, yummie.
Jag vet, jag unnade mig mycket alkohol igår och så, men pizza får man också unna sig ibland : )


Bilder

Det blev en del bilder från igår fast jag inte ens märkte av att det blev så många, 78st : )
Bjuder på några av dem här.


Lyckad partykväll

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Vi mötte upp Emelie här utanför oss vid halv åtta och kilade vidare till Mia(som bara bor någon gata bort). Väl där så undrade nog till en början både jag och M vad vi gjorde där. Vi kände inte så många men båda blev överraskade och hade riktigt, riktigt roligt.
Sen var det dags att kila vidare till statt, då lämnade M oss för sängen då han skulle upp och jobba idag.
Fick se Emelies fina lägenhet! Vill också ha en sån där fräsch en. Tycker iofs våran är fin också.

På statt var det konstigt folk men jag hade otroligt kul och skakade rumpa hela natten! =)
Sen knatade jag hemåt på en snöbeklädd gata(dock väldigt lite snö, men det är iaf snö) och kröp ner till en varm M och somnade gott.


Är riktigt oförskämt pigg idag, knappt ens huvudvärk.
Nu ska jag ta mig en frukost och sen ska jag mysa ner mig i soffan och läsa tre nummer av veckorevyn som jag inte haft tid att läsa sen jag fick dem.


/A

Maten

Maten blev riktigt, riktigt god igår trotsallt. M gillade det, men vi båda kom överens om att jag inte borde befinna mig i köket. Jag är rätt duktig på att slå mig och bränna mig och sådana saker och igår var ju inget undantag. = P

J*vla mat!

gaah, här försöker jag vara duktig och huslig och bjussa älskling på riktigt lyxmat och så bränner jag mig på ugnsluckan!

Parteeey

image58

Snart dags att börja drinka här! =)

Bjuder på en bild från förra fredagen

image60

Nya myströjan


Lördagsbestyr

Nu är M och spelar en match i ett nytt lag, sitter här hemma och håller tummarna för honom, han var nervös.
Sen ska jag bjussa honom på mat a´la Göte, det tror jag att han kommer gilla. =)
Kyckling med mozzarella och bacon. Har aldrig testat något liknande så det ska bli spännande.

Ikväll blir det partaj, det ska blir riktigt jäkla kul, trots att jag är mer sugen på hemma kväll, som vanligt.
Det blir med ett gäng från jobbet, gillar dessa människor skarpt alltså.

Nej, just nu håller jag på att ladda ner ducktales. Jag ÄLSKAR det! Det är sådant som jag alltid tittade på när jag var liten och skulle sova eller var sjuk. Det var höjdpunkten varje fredag när Disneydags gick och Ducktales var på! Wiiie vad glad jag blev när jag läste om det på Kims blogg! Tack så mycket för tipset!


/A

gammalt

Det är ganska otroligt hur mycket man kan tycka om någon egentligen.
Hur man kan känna så starkt att man hör ihop o att man aldrig kan tänka sig hur ett liv utan den personen skulle vara. det känns liksom för ofattbart för att ens tänka på. ändå finns chansen att man skiljs åt, man är ju ändå ganska ung o världen står med hundratals välkomnande dörrar att öppna.
ibland vill jag bara inte tänka på vart jag ska ta vägen eller vad jag ska bli. jag vill bara leva i nuet för att jag känner mej trygg här.  när jag får vara med dig känner jag mej så lyckligt lottad. jag vill inte tänka på att mitt liv nu kan se helt annorlunda ut om två år..
skulle jag någonsin bli lycklig igen om vi var tvungna att sära på oss?.
vem vet, om man önskar sig något riktigt mycket kanske det slår in ?


2006-aug-11 @ 20:38:43


Hittade ett gammalt inlägg i min gamla blogg.
Det känns lika aktuellt idag som då.
Man vet aldrig, idag finns vi här, imorgon kanske vi inte gör det.
och som det känns idag skulle jag aldrig mer kunna blir lycklig igen om det inte var vi...


det jag önskade mig så innerligt den kvällen, har faktiskt slagit in. Det trodde jag aldrig då.
Jag kan inte säga vad det är än, men så småningom får alla bli varse om det.

<3

Vardagslyx

Igår frågade du mig om jag fortfarande var kär i dig, 
mitt svar var mer än någonsin.
Du svarade det märker jag på dig.Det känns så bra att du vet det. Jag har gjort allt för att du ska veta hur mycket du betyder för mig och hur mycket och innerligt jag älskar dig. Jag har inte alltid trott att du har förstått det men nu vet jag att du märker att jag avgudar varje steg du tar och att jag inte kan slita blicken i från dig.Igår lyxade vi till det i vardagen.
Vi köpte räkor, ost och kex och till det avnjöt vi en cider.
Så underbart enkelt men så underbart gott.
Det var mysigt att lyxa upp en så tråkig vardag med lite sådant.


/A

vardag

Denna veckan har varit helt underbar, om man bortser all tid jag varit på jobbet.
Marcus har inte varit i skolan mer än en timme i måndags och några timmar idag. Me like. Han har legat där bredvid mig och mornat sig med mig varje morgon istället för att jag har vaknat upp helt ensam i stora sängen.

Igår jobbade jag 8.30-14 istället för kvällspasset, lovely, Där efter tog vi oss en tur till Karlstad.
Marcus kollade jackor men kunde som vanligt inte bestämma sig = )
Jag fyndade tre julklappar, Elin, Jenny och min brors sambo Jessica är klara.
Det känns riktigt, riktigt bra alltså. Slipper man lägga ut alla pengar på julklappar samma månad liksom.
Jag hittade mig en go "tröja" på JC. kanske lägger in en bild senare, den var i alla fall mysig.

Idag ska jag plugga det sista, fast jag inte är det minsta sugen på det p.g.a. en jäkla huvudvärk jag har.
Men jag har inlämning imorn så det är väl lika bra att göra en sista ansträngning nu I guess.
Sen ska jag åka till mor och far. Mamma ville ha sällskap in till stan i Karlskoga för att köpa present till Daniel(brorsan) som fyllde 27 i Tisdags, och jag känner att det skulle vara trevligt att knalla en stund på stan med mamsen. Var längesen jag träffade dem nu. Blev bara en snabbis i fredags ju så det ska bli skönt att umgås lite med familjen.
Sen vid halv sex så hämtar jag älskling i Karlskoga, han tar bussen från skolan och dit sen åker vi på kalas hos bror.

Det är min dag det.

Idag färgade jag även håret på M, det blev riktigt mörkbrunt. Känns konstigt men han passade bra i det.
Ska se om vi slänger i några slingor senare ikväll också, hade inte riktigt tid med det nu i förmiddags.

Jag skulle verkligen vilja bli frisör. Dumma allergier!

/A

Mycket att göra.

idag har jag mycket att göra och det är mycket annat som lockar mig.
Jag måste plugga och få klart min uppgift, har inlämning på fredag och denna uppgiften var mycket svårare än den förra. Vilket jag inte trodde. Förra uppgiften skulle göras i Illustrator, som jag aldrig tidigare använt mig av, denna ska göras i photoshop som jag brukar använda mig av men ändå så är denna mycket, mycket svårare.

Jobbar så himla mycket i veckan också så jag har bara idag och på Torsdag på mig att göra klart den.
Imorn jobbar jag 12-22.30 (inget jag ser fram emot direkt men kommer vara nöjd när dagen är över)
På Onsdag 15.30-22.15
Så jag har inte så mycket tid där emellan, på förmiddagen på onsdag så ska jag tydligen färga Marcus hår, har han bestämt, så då går det bort en massa tid där.
På Torsdag ska min bror ha kalas för han fyller år imorgon, och då försvinner det ett par värdefulla timmar där med.
Idag ska vi även hinna med att hälsa på Marcus föräldrar som varit i Portugal en vecka nu, och vore även bra om vi hann med att hälsa på hans farmor och farfar som varit i Portugal tre-fyra veckor.

Varför ska allt komma på en gång jämt? =S

/A


Lycklig.

Jag är lyckligare än någonsin. Det har aldrig känts mer rätt.
Vi har haft våra duster och gräl genom åren men alltid hittat tillbaka till varandras famnar igen.
Vi har för vana att aldrig gå och lägga och och vara osams, eller i alla fall att aldrig sluta ge varann en godnatt puss.
Nu på senare år/tid så bråkar vi allt mer sällan, vi har lärt oss att inte trampa på våra ömma tår.
Det känns så bra att vakna med dig bredvid och somna med dina andetag i min nacke.
Det är så jag vill att det ska vara för resten av livet.
Jag har verkligen funderat jätte mycket på detta länge nu.
och det känns bara mer och mer rätt.

Du är min bästa vän här i livet och har aldrig varit gladare eller lyckligare än nu <3

Jag älskar dig Marcus.

/A

Bravader.

Var verkligen toktrött igår. Det var kanske inte så konstigt efter en hel arbetsvecka.
I fredags så var M ute i Karlstad och jag bowlade med Elin och ett par till här i Kristinehamn, det var kul.
Ingen av oss tjejer var speciellt bra och det gjorde det hela bara bättre. Jag spelar aldrig för att vinna utan för att ha kul. Hyr klyschigt det än är så är det sant. Bara om jag spelar med M vill jag vinna, men det är bara för att han är så dålig förlorare ; )
Sen satt jag och Elin på bowlingen och hon drinkade på medans jag höll mig till cola. Vi hade jätte trevligt, gillar verkligen att vi har börjat umgås igen, har saknat henne de här åren utan henne. Hon är ju trotsallt tre år yngre men i huvudet och sättet så är hon flera mil före mig.
Och hon är så underbar den där tösen att hon stannade kvar bara för att hålla mig sällskap till Karlstad på natten när jag skulle hämta hem M igen. 
Det blev en lång natt, skulle ha hämtat honom två men vi bestämde oss för ett istället och tur var det. Det ösregnade och jag körde i snitt 70km/h till Karlstad, där man annars ligger i 110. Inget ideal väder att köra i mitt i natten direkt. Sen körde vi genom Karlskoga vidare till Degerfors för att lämna av Elin och sen vidare hem, så vi var inte hemma förrän tre cirkus. Så det var också en anledning till att jag var trött.
Resan började ju så otroligt bra också, vi han kanske köra 200m hemifrån då vi möter en bil som fick vattenplaning precis framför oss i motgående filen, han snurrade cirkus tre varv. Ingen rolig syn när jag visste vad som väntade mig efter vägen. Har fått vattenplaning efter Karlstads vägen, men den gången gick det bra och jag fick kontroll snabbt igen, och då var det iaf mitt på dagen.


Vi hade tänkt gå ut på en runda igår jag och M men jag beslutade att det fick bli ett par drinkar hemma vid tvn med lite god mat istället. och jag är glad över det valet, det är alltid mysigast.

Idag har jag början till migrän och mensvärk, så underbart, inte.
och snart ska jag knalla till jobbet, för att vara där till halv tio. jippie.

/A

Vi gjorde stan

Igår var både älskling och jag ledig så vi passade på att knalla runt här på stan och åkte sedan vidare till Karlskoga och knallade runt på stan där och gjorde ett viktigt ärende.
Det blev lite shopping för min del. Ett par efterlängade svarta stuprörsjeans, en plommonfärgad cardigan, ett nattlinne, läpglans och örhängen. Jag som egentligen ska spara och spara till Göteborg och en tänkt Ullaredsresa. men jag klarar mig nog, har en älskling jag kan låna av så länge om det skulle krisa sig.

nej nu ska jag powernappa lite, är toktrött.


/A

tandvärk

I natt har jag knappt sovit alls, det ilar så i en tand så jag tror att jag har hål eller något :S
Bärjade hos Marcus mormor igår, eller det var iaf då jag kände det först.
Jag vill inte ha hål! Har inte råd att ha hål, ska ju göra en massa kul med mina pengar inte gå till tandläkaren.
Fast man kan ju få sådär ibland så det går säkert över.


Blev inget städande häromdagen, det blev en sväng på stan och pizzabuffé med Jenny istället, mycket trevligare =)
Men å andra sidan så blir jag tvungen till att städa idag. M tyckte inte det men jag tycker det. Troligtvis kommer det lite folk hit imorn, Elin om inte annat så då vill jag gärna att det ska vara fint. Hon är ju min "lillasyster" så hon ska ju se upp till mig och då kan hon inte bli hitbjuden när vi har det som rörigast och stökigast ju.


Idag har M tenta, han sov inget bra heller i natt. vi får ta igen den sömnen ikväll istället.
Jag avundas honom inte, stackarn, han var toknervös. Det skulle jag också vara om jag hade tenta i beskattningsrätt. Bara ordet gör mig nervös. = )
Jag håller i alla fall alla tummar jag har för att han klarar det, han har pluggat hårt.
<3

/A