Nighty Nighty från en halvdö människa


Mitt sätt att "fira" jullovet blev att jag somnade i soffan strax innan sex. Sen har jag varit halvdöd hela kvällen med huvudvärk och känt mig helt borta. Ska verkligen bli skönt att hoppa ner i sängen.
Hoppas att jag är pigg imorn. Har MYCKET på schemat då trots att jag är ledig.
- En runda på stan ska hinnas med där det ska inhandlas strumpbyxor, lösnaglar(mina är helt trasiga och superkorta efter all flytt och städning), underkläder(Ta tre betala för två på H&M och jag är i ett STORT behov av nya enligt M), en ny mascara. Med 300 på kontot inser jag att det är en bragd om jag får allt för under det, men jag får ta lite av mina sparade pengar, det är trotsallt viktiga saker.
- Slå in två julklappar
- Hjälpa Mikaela att flytta och det vet man aldrig hur lång tid det kan ta
Packa inför nästan två veckor i Värmland. vad fasiken ska man ha med sig?

Så dagen är fullspäckad men det gillar jag. Hoppas som sagt bara att jag är piggare imorn. Annars så får jag ta lite tabletter så brukar det ordna upp sig ;)


Natti natti med er
Kan ni fatta att det snart är jul? det kan inte jag.

Min första termin är avklarad!Om det inte vore för Zandras inlägg i sin blogg så hade jag nog inte insett förräns om ett par dagar att nu är min första termin här i Borås redan avklarad! (sånär som på två tentor som är i januari) 
Tiden har verkligen rusat i väg, men det är så när man har roligt, tiden går fort då. Går nu in på ett jullov med nära och kära där hemma och jag kunde inte känna mig mer stolt och nöjd över mitt val att flytta till Borås och läsa, ångrar mig verkligen inte för en endaste sekund! 
Om den här terminen gått såhär fort hur fort kommer då inte de resterade tre (eller fem) gå?

Fy för dåliga nätbutiker!Alltså kanske är jag skadad av att ha jobbat i butik de senaste tre åren men jag blir ändå riktigt irriterad när butiker inte sköter sina saker snyggt!
Jag beställde en klänning och ett par skor, nu tänker jag inte hänga ut företaget innan de själva har hunnit rätta till felet men det är ett välkänt företag, i god tid nu för att få det innan jul då jag tänkt ha klänningen. Betalade i förskott(för att jag skulle kunna skicka det direkt till värmland ifall det inte skulle hinna komma innan veckans slut), men fick aldrig bekräftelse på ordern.
Såg sedan att pengarna dragits men klickade ändå iväg ett mail där jag undrade om orden kommit tillrätta och varför jag aldrig fick bekräftelse. I vanliga fall hade jag ringt upp dem men det stod klart och tydligt att mailkontakt var det bästa för dom lägger mest krut på det eftersom det går snabbare. Fine tänkte jag.
Flera dagar senare fick jag ett endaste snorkigt litet svar "Hej, din order är skickad idag"
ööh. vart är serviceminden?! och var är egentligen svaret på min fråga. Dessutom gör det mig uppriktigt arg att de haft en kampanj där de säger att man ska beställa innan idag för att garanterat få ordern innan jul.
Jag beställde för en vecka sen och min klänning stod nu som restnoterad. Hur kan den göra det när den fanns när jag beställde? Tar dom ordrarna från fel håll då eller att dom som beställt sist får först?! It doesn't make sense!
De tar bort plaggen från sidan ifall de är slut så man kan inte beställa en vara som är slut. Hur kan då min bli restnoterad?!
Visst det händer också, jag är öppensinnad, men när jag inte får ett endaste knyst om hur länge den kommer att vara det eller när jag kan tänkas få den då blir jag bara sjukt arg alltså! Det är fruktansvärt oproffsigt.
Beställer man i god tid för att få en vara när den är utlovad och sen blir den restnoterad, ja då borde man i alla fall få någon form av ursäkt och faktiskt ett besked om hur länge det kommer ta innan jag får plagget. Jag vill inte ha klänningen om jag inte får den innan jul.
 

Fy skäms på detta företag som dessutom har snorkig personal!
Jag hoppas dom känner till att en besviken kund talar om det för flera och att de på så sätt kommer förlora fler än bara mig. Dessutom har jag hört flera som haft problem med just snorkig personal och dåligt bemötande och svårt att få pengarna tillbaka när man returnerat något. Jag säger som han i Plus, ska det vara på det här viset?


Starta aldrig en butik om du inte kan sköta den snyggt!

Torsdagsrastlös!


Trött som få idag. Kanske för att jag vaknade halv sex imorse av klockan, och började skolan 8.45. Hur kommer det sig?
Jo, den som sålde bilen till oss sa att den var besiktad och klar och sådär men igår fick vi lite papper om bilen, sånt man brukar få när man köper en bil, och i den luntan papper fanns det ett där det stod att vi hade till sista december på oss att besikta bilen för f.o.m 1a januari skulle vi få körförbud. Så i panik kollade vi tider hemma i Värmland och kunde få på tisdga, den 13e, kul tänkte vi men det måste göras. Men kollade för säkerhetsskull här i Borås och lyckades få tid redan idag 06.50. Så därför fick jag gott knalla upp i tid imorse för att åka dit.
Bilen gick genom besiktningen, var bara ett ljus som var trasigt och ett som var felriktat men det visste jag redan.
Tur det annars hade det blivit ett riktigt grinigt samtal till förra ägaren för det var inte snyggt gjort. Vi frågade till och med om han hade besiktat den och det sa han att han hade. Visserligen hade han ju rätt, det har han ju, för ett år sen. Morr.


Jaja.
Skoldagen blev kortare än vad den skulle och det tackar jag för. Vi skulle sluta 16.30 men slutade runt 14.30 istället.
En fin avslutning nu inför jul.
Hade redovisning idag också, kändes rörigt då tre av våra gruppmedlemmar var sjuka men det gick ändå.
Alla grupper fick VG, trodde man något annat? Våran lärare är riktigt skön alltså, han tycker så bra om precis allt och alla så det känns bra inför tentan faktiskt. det är nog svårt att bli underkänd på den.


Jag känner mig trött och rastlös, men det känns bara dumt att lägga mig ned i soffan och slöa resten av kvällen.
Vet dock inte vad jag ska sysselsätta mina sinnen med istället. Kanske ska jag dra fram symaskinen och sy de där jäklarns gardinerna som legat i garderoben och väntat hela hösten. Eller fortsätta spåna på klänningen jag ska sy. Helst hade jag velat sy den innan jul och nyår men jag tror fasiken inte att det hinns med. Har visserligen både idag och imorn på mig, men sådant brukar ta tid. Sen har jag säkert inte alla grejer till den hemma.


Gosh.Hjälp mig.


/A

DuktigJag har trotsat min huvudvärk med massa tabletter och har nu suttit här och skrivit rent alla anteckningar från Ledarskapskursen. Känns riktigt, riktigt bra! Duktiga mig. Nu är det bara att skriva ut och ta med hem över jul och nyår.


Sen har jag fått höra från många olika håll att vi helt och hållet bytt lärare i materialläran. Jag trodde bara han skulle hoppa in så länge för att Monik "brytit benet". Konstigt kan tyckas när vi har kanske 2 föreläsningar kvar innan tentan. Men i alla fall så har jag hört att nya tentan ska bli enkel och att han har en annan bok han tycker att vi ska läsa och att den är på svenska. Låter intressant. Synd bara att man lagt ned så otroligt mycket tid på alla Moniks föreläsningar och gått genom alla hennes powerpoints. Fast såklart, jag ska ju lära mig för framtiden och inte för tentan så det är ju klart att det inte är helt i onödan och dessutom lär väl en del av det också finnas med på nya tentan. Annars vore hela kursen bortkastad.
Haha vilken sörja, många frågetecken kring kursen just nu, men det verkar i alla fall få en bra lösning.


Jag kan trotsallt känna mig lite stolt över min prestation under dagen även om mina föreläsningar blev lidande. Känns inte bra men jag läser ju för min egen skulle så jag behöver egentligen inte ha ångest för det. Det är bara jag själv som jag har att skylla och jag vet hur min kropp reagerar på huvudvärk.
Nog om det nu ; )

Bara ett par ynka få dagar kvar tills jag är hemma i Degerfors/Kristinehamn igen. Gissa om jag längtar mer än någonsin nu!


/A

HuvudvärksstatusHuvudvärksstatusen är som den var innan. Det gör mest ont i ögonen och det är jobbigt. Har försökt att sova men jag är inte trött och kroppen är pigg och rastlös.
Ska fixa fram Björn Gustavssons film under dagen hade jag tänkt så jag har något att roa mig med.
Jag tror att jag lägger ned det där med att plugga idag ändå. Att sitta vid en datorn med värkande ögon och bultande huvud är nog kanske inte det smartaste.Jag vill verkligen hitta en fin klänning till julafton men det verkar som ett dödsdömt åtagande.
Men jakten går vidare.


/A

SkallebankFick jordens huvudvärk av allt pluggande igår och den satt fortfarande kvar när klockan ringde imorse.
Tog ett par tabletter och beslutade mig för att somna om och gå till skolan vid lunch och bara missa halva dagen.
Huvudvärken börjar bli bättre men jag tror att det bästa är att inte gå ändå. Imorgon är en viktigare dag än idag eftersom vi då har en redovisning. Jag är dock ledsen att jag missade dagens föreläsningar då vi har en annan lärare än vanligt och det hade vart intressant och se om han är bättre. Sen hade jag gärna varit med ändå, eftersom det är sista i materiallära nu innan jul.
Men, hälsan först har jag lärt mig, annars får jag sota för det imorgon.


Så jag ska hoppa i något annat än nattlinnet och så får jag försöka plugga lite på egen hand här hemma. För någon nytta ska jag allt göra även om jag inte går till skolan.


Kommer förresten en senare och ska köpa vårat gamla skrivbord. Så skönt att bli av med det.
Sen så ska min bror ha våran gamla sängstomme och ett sängbord.
Perfekt att sälja saker till andra. Det är inget fel på grejerna, bara att det inte passade i nya lägenheten.
Blocket is the shit.


/A

Alla som älskar dig har hatat mig av rädslaJag är helt trött i huvudet och snurrig av mina glasögon. Tänkte att jag skulle vara duktig och ha dom på mig nu när jag pluggat hela dagen. Jag har typ hälften kvar men orkar inte mer, antar att det bara är att fortsätta ändå. Har heldag i skolan imorn så det är ju skönt att slippa komma hem och behöva skriva ännu mer då. Dessutom har jag lovat en klasskompis att ta anteckningar och skriva ihop det efter skolan imorn så jag har att göra ändå.


Bläääh. Nu är det segt minsann och det finns mycket annat som lockar än att sitta och plugga. Dessutom har jag inte ens hunnit ta fram dammsugaren än.


/A

Livet flyterDe senaste dagarna har varit underbara. Jag kan inte direkt sätta fingret på varför för det har verkligen inte hänt något speciellt men jag känner mig verkligen lycklig och jag ser på Marcus att han också är det.


Ibland kommer det dagar då man tänker lite extra.
Idag är en sån dag.
Jag tänker på allt som hänt senaste året, för 2008 har verkligen varit ett omtumlande år för mig, och oss.

Vantrivdes på ett jobb som jag egentligen älskade.
Bytte till ett jobb och arbetskamrater som jag verkligen saknar.
Tog mod till mig och sökte in till textilhögskolan. Trodde nog innerst inne att jag inte skulle komma in men sen när beskeded kom kunde jag inte tacka nej.
Marcus var underbar och sa att han skulle följa mig till världens ände.
Vi tog vårt pick och pack och flyttade ner till första bästa lägenhet. En lägenhet som gett oss mycket på så kort tid. Vi älskade området och fick perfekta läget.
Marcus lyckades få två jobb att välja mellan och tog det som var på heltid såklart.
Började skolan och insåg att jag verkligen hamnat rätt, nu när snart första terminen gått så är jag mer än säker på att detta är rätt för mig. Underbara känsla att veta att man äntligen har hittat det som man brinner för och vet att man vill göra resten av livet. Dessutom öppnar utbildningen många dörrar, inte bara en. Så jag ser fram emot framtiden.
Vi fick erbjudande om att köpa lägenhet, en lägenhet som vi nu idag bor i och verkligen trivs i.
Vi har bott bara dryga veckan egentligen men jag trivs så fruktansvärt bra och jag känner mig verkligen hemma i den och den känns verkligen som våran, och det är den också. Även om lägenheten också har kostat oss mycket och lite till p.g.a. bilköp, men det är värt varenda liten krona vi har i skuld till banken.
Jag har träffat underbara människor här nere i Borås och jag förundras över vilken tur jag har haft detta år.
Även om jag mådde dåligt som ett as i början av året och inte såg ett slut på lidandet så har allt verkligen fört med sig något bra. Jag vågade ta klivet ifrån allt dåligt och vågade äntligen börja tro på mig själv.
För om jag själv inte tror på mig, vem ska då göra det?
Så mycket som jag har växt som människa de senaste två åren trodde jag inte var möjligt.
De som möter mig idag kan omöjligt tro på att jag var den där otroligt blyga tjejen som knappt vågade ha ögonkontakt med folk och helst ville sjunka genom jorden när någon sa något till mig. 
Visst händer det än idag att den lilla tjejen gör sig påmind men idag har jag styrkan att trotsa henne och inse att det bara är jag själv som förlorar på henne. Ibland kan blyghet vara lite charmigt men när den sätter stopp för en att leva ett normalt och socialt liv då är det bara ett h-vete.

Jag tänker säga att jag är stolt över mig själv, och jag tänker sträcka på mig och veta att jag är värd allt det här, för det är jag.
Sen att jag helt plötsligt blev sådär tokigt nykär igen kommer bara som ett enda stort plus just nu.


Jag kan inte annat än att säga att mitt liv verkligen flyter på nu och jag älskar det! 
Jag har så många fina människor att tacka för det, men mest av allt måste jag nog pussa lite extra på min blivande man för jag vore ingenstans i världen utan honom. Han gav upp allt för min skull och jag har en evig skuld till honom för det. Jag behöver aldrig tvivla på att han älskar mig. För han skulle inte ha lämnat allt för mig om han inte gjorde det.

Jag trodde inte att 2008 skulle bli ett bra år, men jag kommer aldrig att glömma detta år, någonsin.
Nu när vi snart går in på ett nytt år så är jag säker på att det kommer slå alla år med buller och bång. För 2009 kommer bli ett kanonår med alla nya vänner och nya roliga utmaningar.

Om jag längtar? yes I do, men nu längtar jag mest hem till värmland en stund igen.


/A

TisdagUsch, idag var det segt att vakna och gå upp.
Huvudvärken vill kika fram också men jag tror nog att jag slipper den om jag bara ser till att dricka bra med vatten under dagen.

Jag är helt omotiverad till att plugga idag men jag måste verkligen. Ska skriva ihop alla anteckningar så att jag bara kan skriva ut det och ta med hemåt över helgerna sen.
Tråkigt men sånt måste göras.


Nu är verkligen allt fixat med allt, känns så skönt.
Hemföräkring/tillägg för bostadsrätt
bilförsäkring
påställning av bil
nya vinterdäck
Sänkte amorteringen på lånet med 500/månaden


Det är tufft att vara vuxen minsann men nu är allt viktigt fixat och det är bara att hoppas att dagarna fram till lördag och hemfärden går snabbt! Där blir det en välförtjänt vila och massa fikastunder tillsammans med alla människor som saknas här nere!


Nu ska jag ta mig en rejäl dusch. Sen är det bara sätta igång med pluggandet.
Ångrar redan att jag lovat Marcus att dammsuga idag.


/A

Sista veckanHeldag  i skolan idag och jag är helt slut. Kom hem och läste lite post och pysslade med julklappen jag höll på med igår, den blir aldrig klar! = D
Har precis tagit mig en lååång skön dusch och ska nu krypa ned i sängen, är toktrött.
Hoppas att M följer efter bara, tråkigt att somna ensam.


Imorn blir det en tokpluggdag här hemma samtidigt som jag ska städa.
Har verkligen en fullspäckad dag. Eller alla dagar denna vecka är fulla med aktiviteter. Det blir väl så när man snart ska åka hemåt. Sooom jag längtar! Det blir dock på lördag och inte fredag. Känns så onödigt att Zandra ska behöva ta tåget på lördagen och jag åka ensam i bilen på fredagen när båda ska till Degerfors liksom. Så nu kan jag också hjälpa Mikaela att flytta på fredag. En dag mindre hemma men jag får se till att åka hem sen när det lugnat sig lite i skolan.
Kommer dock ha sjukt tråkigt dom första veckorna i Januari när jag typ är ensam här (förutom marcus då).
De flesta kommer inte före den åttonde om ens då. Tråkigt, men jag tror nog att det är bra för pluggandet om inte annat. Jag har två tentor som ska klaras av. Vila och ha kul får jag göra efter dom. Detsamma med att vara hemma i Dfs. En annan gång när mer tid finns helt enkelt.... suck.


Jag längtar efter jul och mina söta små brorsbarn!

Sweet sundayIdag sov vi länge, det var skönt. Hade en sån där riktig mysmorgon som är sällsynta nu för tiden när någon av oss alltid  ska upp tidigt eller så har vi massvis att göra. Låg kvar toklänge och bara kramades och myspratade lite. En perfekt söndagsmorgon med andra ord.

Tog en tur upp till Knalleland där det var tokmycket folk och svårt att hitta parkering.
Gick och flinade åt alla som julstressade och skulle ha julklappar, själva är vi helt klara och kunde bara knalla runt i lugn och ro = ) Hittade en fin tunika på cubus faktiskt, den såg precis ut som en jag tänkte beställa från cheap monday. Dessutom var den på rea så 79 fjuttiga kronor fick jag ge. Den andra hade kostat mig 299;- vilket också hade varit ett kap. Men i studenttider så, dom var ju snarlika. Sånt gillas.


Vi invigde nya burger king här vid oss och kom fram till att det minsann är ett tokbra bakisställe sen! : )


Har börjat med en väns julklapp ikväll. tyvärr kan jag varken visa eller säga vad ifall h*n råkar kika in ; )
Sjukt jobbigt var det i alla fall och denna person ska veta att det är kärlek med i klappen minsann. hehe.


Har väen varit duktig och lagat matlådor till veckan, skönt att slippa tänka på det varje gång man lagar mat. all mat passar sig inte direkt i matlåda så.

Nu blir det nog natten. Är helt slut efter denna helg med städande och allt.

Nu går vi in på sista skolveckan och sen blir det hemåt värmlandsskogarna, jag längtar verkligen tokmycket efter min familj och mina små kissemissar där hemma! Önskar verkligen jag kunde stanna längre! Men man får vara glad för varje sekund man får spendera med dom, och jag ska verkligen ta tillvara på dagar där. <3


Nattinatt!

/AStädhelgenÄntligen är gamla lägenheten färdigstädad! Så himla skönt att kunna lägga den bakom oss ny och bara behöva bry oss om den nya.
Vi har varit väldigt aktiva och duktiga idag minsann.
Först upp vid tio tiden för att äta en riktigt god lucia frukost bestående av lussekatter, risgrynsgröt och julmust. Sen åkte vi  till tippen med massa skräp, och sedan har vi städat den gamla lägenheten.
Nu snart börjar våran tvättstugetid och sen ska vi plocka här i nya lägenheten. Min ambition var ju att vara klar med båda lägenheterna i helgen och som det ser ut nu så är det ett rimligt mål faktiskt. Vi har förvaltat tiden väl och det känns hur skönt som helst!

Jag har ingen tur med tvättstugan intehaha, idag gjorde jag det, igen!
Jag och M knatade ner med hela tvätthögen ännu en gång, igår blev det ju tokigt.
Väl nere idag så var det samma visa. Jag hade fattat att det bara är två tvätttider på helgerna men i själva verket så gäller det bara söndagar. Så istället för att tvätta klockan ett, så skulle vi tvätta fyra. haha.
Så vi gömde tvätten nere i källaren. Jag vägrade gå upp med det en gång till.
Nu får det vara slut med att krångla med tvättstugan tycker jag ; )

En tvättstuge historiaNär jag höll på som mest med städningen och allt förut så funderade jag på att gå ner till tvättstugan för att dubbelkolla att tiden var rätt och så men jag orkade aldrig gå dit och det var ju dumt.
Släpade nyss ner all tvätt och tvättmedel(en korg plus en tygtvättpåse full och en påse med massa tvättmedel i) med en värkande rygg. Möter en trevlig gammal man i trappen som hälsade och kollade lite snett på mig.
Väl nere vid tvättstugan hör jag att torktumlaren låter men visst, man får torka en timme efter tvätt tid men jag hörde också hur någon sopade eller någonting så då kollade jag listan.
Fasiken, det var imorgon min tvätt-tid var, inte ikväll! Morr.
Så det var bara släpa allt upp för trapporna igen lite generat. Jag kan nästan garantera att gubben jag mötte hörde till den som var i tvättstugan och att det var därför han kollade lite snett. Haha.  

Kul FredagMina händer är helt skrumpna efter att stått med händerna i vatten i princip tre timmar.
Gamla lägenheten är så gott som klar, ska bara kasta upp det sista på vinden men det måste Marcus hjälpa mig med och sen är det bara lite småstäd kvar. Otroligt skönt!
I helgen kan vi alltså ringa den vi hyr av och säga att vi har flyttat ut och är färdiga med städningen. Hoppas, hoppas, hoppas att dom kan försöka hyra ut den till första Januari! Håll tummarna.


Har fortsatt städandet här inne i nya lägenheten faktiskt. Är en hel del att göra och ambitionen är faktiskt att vi ska vara klara efter helgen för att sedan kunna ta ett välförtjänt jullov.
Ska ta mig en paus på en timme och kolla project runway på tv, har redan sett alla avsnitt men jag blir lika förtrollad varje gång. Tänk om man kunde vara så modig att man vågade satsa på en karriär som designer. Det hade vart nåt...

Sen är det dags för tvätt.
Vilken otroligt tråkigt fredag. Men ikväll är det i alla fall idolfinalen med lite tacos och massa mys!

/A

Hej mitt vinterlandSnön verkligen vräker ned idag. Mysigt. Synd bara att backen är våt så att den inte riktigt vill stanna kvar på alla ställen. Men fortsätter det såhär så lär den tillslut ligga kvar. I sure hope so.

FriiidayKvällen igår blev inte riktigt som tänkt.
Marcus kom hem tidigare och alla jäkla däckfirmor hade stängt, vi åkte runt hela stan och letade. Så jäkla typiskt.
Sen käkade vi mat och slog in alla julklappar. Skönt att det är gjort nu. Nu längtar jag bara hem till familjen faktiskt.


Tillät mig att sova lite längre idag. Känner mig inte sådär tokpiggelin faktiskt. Det värsta med denna dagen är att det ska städas i gamla lägenheten hela dagen, och sen har jag tvätttid. Jippey
Det finns roligare saker att göra en fredag. Men men, det behövs och det ska bli skönt när det är klart!
Vill ju verkligen att de kan hyra ut lägenheten till första januari, är inte sugen på dubbelhyror när studielånet är mindre i December. Kommer leva som en fattig kyrkråtta ända till slutet av Januari nu. =(


Nu ska jag leta lite inspiration till min klänning jag måste ta och sy snart.


/A

ToooorsdagIdag vaknade man upp (riktigt trött) till ett vitt Borås. Myys. Nu har vi äntligen lite snö igen även om den säkert snart försvinner. En seg föreläsning idag, orkade knappt lyssna.


Nu sitter jag här och fryser. Tror jag ska bädda ner mig i sängen en stund och sova lite. Imorgon ska jag inte upp så då gör det inget om jag inte kan sova ikväll = )


Igår bakade vi pepparkakor och fnissade, det var mys, mer såna dagar tack! <3
Har så sjukt härliga människor omkring mig här nere!


Jag hoppas M slutar jobbet tidigare så att vi kan åka i väg och köpa vinterdäck till bilen. Annars lär vi inte komma hem med den om vädret ska vara såhär. Rätt olagligt också för den delen att köra med sommardäck på nu.
Dyrt kommer det bli, men han sänkte ju bilen med tretusen så lite bidrag kan man väl säga att det blir.

Sen ikväll är det myskväll och jag har beslutat att det då är dataförbud! : )


Sängen lockar nu... ciaooo


/A

En auktion som räddar liv.
Emelie
som är en helt suverän fotograf har startat en liten auktion där 20% av slutsumman går till Cancerfonden.
Varför inte buda och ge bort en fotografering till någon i julklapp?

Själv budar jag för att få ta kärleksporträtt med min älskade M, något jag velat gjort länge.
Än så länge har jag högsta budet som ligger på 600:-. Kom igen, det är tokbilligt! (bokar man tid kostar den fotograferingen för närvarande 1100:- )

Jag tycker att idén är helt suverän och jag tycker verkligen att Emelies fotografier är superfina, hon är så gott som självlärd och är väldigt företagsam. Jag beundrar människor som hon som har kommit så långt i sån ung ålder, helt på egen hand! Så hotta upp priset och bidra till cancerfonden och få ett fint minne på köpet!

BravaderGod morgon, det blev dålig uppdatering igår och det har sina orsaker.
I alla fall i måndags var jag otroligt trött och tvärslocknade i sängen klockan 21. Vaknade faktiskt utvilad för en gångsskull. Det var riktigt skönt. Hade pluggdag i skolan med Mikaela och Zandra fram till lunch, eller ja, så mycket plugg blev det kanske inte. Sen hade jag och Mikaela labb på eftermiddagen med en lärare som var lika motiverande som en sten ungefär.

När M slutade vid fem klickade han sig som vanligt in på blocket och han hittade en bil han verkligen ville ha. För att inte göra samma misstag vi gjort så många gånger med att vänta och fundera så ringde han på en gång och vi tog våran skrutt över till Partille(Göteborg) för att kolla på den och den blev våran efter en provrunda och lite snack.
Killen var toktrevlig, han jobbade själv på volvo och eftersom han inte hade vinterdäck på bilen så fick vi den tre tusen billigare. Vilket faktiskt var generöst, många hade ringt på den under dagen sa han så han hade lätt kunnat sälja den för mer än vad han begärde. Tror det ringde två stycken under tiden vi var där och tittade på den ; )
Så nu är vi stolta ägare av en volvo S60, mörkblå, men dessvärre urfattiga ; )
Skönt att slippa fortsätta jakten på bil. Det ordnar sig också över jul nu ifall Marcus får jobba till den 23e. Då kan jag ta bilen ett par dagar tidigare och det är skönt. Då slipper någon av oss att ta tåget nu.


Så därav den dåliga uppdateringen, vi var hemma igen vid nio tiden och då var det ju DH. Som dessvärre var en riktigt tråkig säsongsavslutning.


Vaknade av att M låste dörren imorse och kunde inte somna om så jag knallade upp. Rätt mysigt att gå upp tidigt och bara slappa runt lite i morgonrocken innan man sätter igång dagen.
Idag har jag inga speciella planer. Ska kila över till gamla lägenheten och börja med städningen lite tror jag, eller i alla fall plocka över det sista som lite blommor och alla julklappar som ligger kvar där.
Sen har jag hört att det planeras pepparkaksbak också.


Nu kurrar magen så ska göra mig en riktig god frukost.


/A

Sick and tired


Jag är supertrött redan. Bra. Då kanske jag kan somna ordentligt ikväll, har sovit så otroligt dåligt senaste veckorna så det känns som att jag aldrig blir riktigt utsövd. Kanske är det det bittra vädret som gör det också, och flytten spelar in så klart.
Har plockat en hel del idag och faktiskt hunnit skriva ihop lite anteckningar också. Skönt, då har jag gjort lite vettigt.


Snart slutar M för dagen. Undrar om det blir en snabb runda ner på stan för att kika efter en badrumsmatta, eller om vi tar det någon annan dag. Är inte så sugen på det idag men det skulle behövas en så fort som möjligt. Det märks.


Det ser mörkt ut på bilfronten just nu också. Har vi inte hittat någon lämplig innan januari är slut så ska vi se om vi kan betala tillbaka det på lånet. Det känns onödigt att ha lånat till bil och inte hitta någon och sedan ha massa pengar över. Visst finns det alltid hål att stoppa dom i men det är bara dumt och det blir ju mer ränta för oss att betala liksom.
Men helst av allt vill vi ha en bra fungerande bil, helst innan jul så att vi slipper köra rishögen hemåt skogarna./A

Tomorrow's cancelledDet är otroligt tråkigt att alla föreläsningar i marerialläran är inställda och flyttade till Januari.
Det är synd på två sätt, dels för att det blir för mycket "ledig" tid nu, det är svårt att motivera sig och använda tiden väl till att plugga på egen hand och dels för att vi får så mycket mer i januari och det blir stressigt innan tentan! (Tentorna!)

Nu har vi bara fyra lektioner kvar innan "jullovet". Känns lite sådär faktiskt. Det är skönt att komma upp och i väg på morgonen, men jag får se till att ha den disciplinen ändå. Jag vill ju ändå inte behöva sitta över julen med allt för mycket. Har ju fullt upp ändå med tanke på vad lite vi kommer vara i Värmland då.Jul & Nyårs visiten hem.


Det verkar bli en alldeles för kort vistelse hemma i Värmland över jul och nyår.
Jag vet inte än vilket datum jag åker hemåt men det verkar som att jag kommer tillbaka till Borås redan den första januari. (Åker förmodligen mellan 19e och 21a, om jag inte väntar på Marcus.)
Tråkigt, men så blir det nog. Kanske är det lika bra eftersom vi har två tentor i mitten av januari. Jag får åka hem efter dom och stanna lite längre. Lär knappast hinna med alla jag vill hinna träffa över jul och nyår, det är ju så mycket med släkten då.
Mest tycker jag synd om M faktiskt. Som det ser ut nu så slutar han den 23e och får åka hemåt då, och sen tillbaka till Borås för att jobba den andra. Han hinner verkligen inte med någonting.
/A

Dig jag svor att aldrig glömma
Jag vill så gärna knalla runt på Liseberg, det är så mysigt där nu med alla ljus och julstämningen.
Tyvärr så har det en tendens att regna och då är det inte alls samma sak att gå där.
Om vädret tillåter så vill jag åka till helgen.

Måndag - Nya tag


Usch. Jag är trött som aldrig förr, har huvudvärk och en mage som inte vill vara med.
Flytten har varit väldigt fysiskt krävande och jag har svårt att minnas när min kropp gjorde såhär ont sist, tror inte den har gjort det, men nu är flytten klar och nya lägenheten är såå mysig! Vi har inte kommit iordning helt än, det lär ta ett tag men vi har tack vare Marcus föräldrar fått mycket gjort i helgen och det tackar vi för.


Jag kunde inte sova imorse, jag som tänkte sova ut ordentligt p.g.a huvudvärken men istället så jag gick upp med Marcus, och har nu läst i kapp lite som jag halkat efter i och ska nu ta mig en dusch, klippa luggen och sen sätta igång att plugga. Vi har massa inställda lektioner i veckan nu med men nu måste jag verkligen ta tag i pluggandet och få något gjort.


Dags att köra igång en rejäl pluggvecka, blev inget pluggat p.g.a. flytten förra veckan så.


God morgon förresten! ;)

/A

hur dum får kundtjänstpersonal

MMS

hur dum får kundtjänstpersonal vara?? Det måste finnas ett mått för det. Internet och telefonen är flyttanmält från och med idag och ska alltså funka i nya lägenheten. Med vad har puckot på bredbandsbolaget gjort? Jo flyttat det till samma adress som det redan var inkopplat på!(adressen vi flyttar från alltså) man blir rätt trött på sådant. Det är inte direkt så att man flyttanmäler om man bor kvar. Ett ärligt misstag men synd att det ska drabba oss som var ute i god tid med anmälan för att det skulle funka idag.


Den perfekta lägenhetenNär ens pojkvän är lyrisk för en lägenhet, då vet man att det är perfekt =)

Snart klart ?Nu tar jag en riktigt lång paus, för varenda lite muskel och varenda lite led i kroppen värker. Händerna är fulla av blåsor och torra som snus och svetten har hunnit både rinna och torka runt en miljon gånger. Det är tufft att flytta minsann. Medans jag sprang här upp och ned och flåsade så insåg jag att det faktiskt inte är hela världen att det inte blivit någon träning i veckan, det här är värre än att träna!

Jag har fått över det mesta som jag kan ta själv. Har iofs inte orkat ta över köksgrejerna men jag tar nog dom i morgon, mina armar skakar och är alldeles svaga, så det är nog dumt att ta porslinet då. Lär inte bli mycket som är helt när jag kommer fram då.

Blev dock sådär bitchigt grinig förut när jag kom med massa kartonger och så har någon i den nya trappuppgången stängt dörren för mig!
Jag hade öppnat båda dörrarna för att det skulle bli enklare, man brukar göra så när man flyttar. Men någon tyckte antagligen att det drog kallt eller något.
Hade personen kommit och sagt något så hade jag vänligt men bestämt sagt åt den att den minsann kunde stått och öppnat dörren åt mig om det var så jobbigt att låta den stå öppen!
Förlåt, men det gjorde mig rätt sur. Det kan ha tagit max en minut för mig när jag gått ut genom dörren och för mig att komma tillbaka och då var den stängd.


Det som är skönast med att bara flytta en trappuppgång när man är själv är att jag faktiskt kan packa i och ur kartongerna smidigt. Badrumsgrejerna är på plats och så är också våra kläder!


En stor kall coca-cola skulle i n t e sitta helt fel just nu. Det värsta är bara att jag verkligen inte orkar gå ned och köpa mig någon. så jag får blanda mig lite lättdryck istället, det går ned det med.


Nu ska jag slappa i soffan en stund innan jag letar på något mer att packa, eller jag kanske slå in lite julklappar sen också.


/A

Who let's you go?Klockan är halv ett och jag är redan helt slut.
Insåg att mitt val av att sova lite längre idag och skippa en lektion var ett bra val då jag nyss läste ett mail där det stod att det inte hade blivit någon lektion idag. yes!

Eftersom jag är så klen och blir så himla slut att springa fram och tillbaka så tar jag några kartonger och sen packar jag upp det som kan packas upp i nya lägenheten.
Det verkar vara ett bra sätt så att jag inte tar ut mig helt. Igår var jag ju helt snurrig och hade blodsmak i munnen, tänkte undvika det idag.


Just nu önskar jag att jag kunde vinna ett par miljoner eller så. Jag skulle vilja ha så mycket fint till nya lägenheten! Massa krimskrams och sånt där kul. Det kommer bli så fint när jag är klar ; )


Det är dock väldigt tråkigt att hålla på själv.
Men ikväll kommer min man hem igen och jag hoppas att jag har fått över en himla massa dit så att han blir lite stolt över sin tjej ; )


Nej, nu är det dags att springa med ett kartonger igen innan jag tar lunch och en timme ungefär.

Förresten, idag är vädret perfekt. Det är uppehåll och kallt. Jag slipper alltså svettas ihjäl eller regna bort!

/A

Jag är rädd att man glömmer

När Jag blir grå
När Jag faller
Orkar Du för två?
När idag blir igår
Kommer Du att älska mig
ändå?


Det spelar ingen roll
om Du håller mig hårt
Ingen kommer att
minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
Som vi glömde att vi
älskade varandra

Första lägenheten

Jag saknar faktiskt lägenheten i Kristinehamn ibland.

KvällsingenOj, vart tog den här dagen vägen??
Klockan är redan 19.00 och det känns som att jag skulle behöva ett par timmar till idag.
Fast, kroppen och huvudet värker och alla kartonger är fullpackade så egentligen har jag inte så mycket kvar att göra idag. Ska försöka packa ned massa saker i badrummet också, det är ju bara slänga ned i en påse eller något.


Imorn blir en jobbig dag. Då kommer jag verkligen få springa fram och tillbaka mellan lägenheterna med tunga kartonger, ensam. Fast det bästa är väl att jag kan hålla på och plocka upp allt imorn kväll eftersom vi nu har lampor som fungerar där : ) Idag har jag känt mig så stressad över att jag har varit tvungen att hinna allt innan det mörknade ute.


Nu måste jag se till att laga mig lite ordentlig mat.
I måndags åt jag rester...
Igår värme jag en halv färdig pizza och till kvällsmat lite pommes och aioli.
Idag åt jag den andra halvan av pizzan.
Marcus blir inte nådig mot mig om jag säger att jag inte ätit bättre än så.
Så ikväll bjuder jag mig själv på tacogratäng, jag tackar ja : )
(då kan jag värma imorn med, haha)
Det är verkligen tråkigt att stå och laga massa mat till sig själv, men om jag ska orka imorn lär jag äta bra och dricka en massa för att hålla igång.


Det allra bästa med dom här dagarna har varit att ipoden har suttit i örat den mesta tiden och jag har avnjutit så mycket bra musik. Lyssnar tyvärr alldeles för sällan på musik nu. Blir oftast bara genom mobilen om jag går någonstans.
Så, jag har lovat mig själv mera ipod framöver, för musik är verkligen medicin för hjärtat och själen ibland.


tjo!
/A

varde ljus!Yesbox, nu är elen igång. Det var en skum typ som kom. Jag väntade i en halvtimme och kikade ut genom fönstret hela tiden. Såg precis när han parkerade bilen, slängde på mig ett par tofflor för att möta honom. När jag kommer ut är han inte vid bilen så jag knallade upp till nya lägenheten och kollade, hörde hur kylskåpet och frysen hoppas igång, testade lamporna och dom funkade! Så jag gick ned igen för att prata med gubben men när jag kom ut hade han redan åkt!
Marcus sa till mig att jag skulle gå ut och vänta på honom men han verkade inte vara den sociala typen direkt. Haha. Skitsamma elen är igång och det är huvudsaken.
Det är massa spotlights överallt, me likie. Det är så mysigt, dessutom är det dimmer vid varje kontakt så man kan få rikigt myspys belysning.
Jag är är nu återigen övertygad om att jag kommer stortrivas där! (har faktiskt haft flyttångest ett tag nu bara för att allt verkat skita sig och gå dåligt och att lägenheten verkade värre än vad jag tyckte från början.)


Nu får allt Marcus ta och komma hem för jag vill bo där nu!
Men jag får hållas till i helgen. Eller på fredag måste vi flytta datorn för då ska internet sluta funka här och börja där. Kan ju inte vara utan internet liksom ;) haha./A

Trött och slitenDet går verkligen segt att flyttpacka, det är ju verkligen så otroligt tråkigt. Men nu är i princip hela vardagsrummet nedplockat. Förutom alla stora grejer och så. En hel del lär jag få tag några saker i taget bara, massa pärmar och grejer som väger hur mycket som helst.
Får hela tiden tänka på att inte packa för tungt eftersom det är jag själv som kommer få bära allt sen liksom.


Huvudet värker och jag har blodsmak i munnen, borde kanske ta mig en lite tupplur på soffan och stressa ner lite, men då kommer jag nog inte kunna somna i natt och det vill jag inte riskera. Finns inget värre än att bara ligga och vrida och vända på sig om kvällarnaTydligen kommer det någon snubbe snart och kollar varför inte elen funkar som den ska, den ska tydligen vara igång.
Hoppas det funkar för då kan jag få lite mer gjort!


/A

Are you worried about it, do you wanna talk about it?Elen har inte kommit idag heller, suck.
När jag travade in i nya trappuppgången hade brevbäraren satt upp våran post på en tavla som sitter där. Antagligen eftersom våra namn inte finns på dörren där än.
Det roliga i det hela är att adressändringen gäller från och med fredag och adressen som stod på kuvertet var inte ens till den trappuppgången utan den vi bor i nu. Tokig bredbärare eller bara rätt trött?
H*n kanske borde kollat adressen lite mer noga. Tänk om vi hade missat massa räkningar och grejer om vi inte ens skulle ha flyttat, för jag tror att det bara var ren tur att jag såg det med tanke på att adressändringen inte är igång än.


Jag är svettig som om jag skulle ha kört världens träningspass och jag har bara burit kanske tre-fyra kartonger!
Men nu har jag i alla fall varit uppe på vinden och hämtat ner en massa flyttkartoner till så jag roar mig med att packa ned en massa idag i gamla lägenheten. Svårt att plocka i den nya när inte elen funkar, för som sagt blir det ju verkligen mörkt fort. Sen märkte jag att jag är alldeles för klen för att springa fram och tillbaka med massa kartonger = ( 
Astman gör andningen alldles för jobbig, speciellt när konditionen är lika med noll. Så jag tar det lite lugnt och kanske bara tar någon kartong då och då istället för att springa som en tok fram och tillbaka.
Eller så får jag fjäska lite för tjejerna att dom får komma hit och hjälpa mig när jag packat klart ; )


/A"Svara, fick du nog,
ja det fick du nog.
Har du lärt dig att stå vid ditt ord?"

Nighty NightyMin rygg värker, har suttit på golvet och slagit in alla hårda paket, nu är det "bara" alla mjuka tråkiga kvar, måste hitta kartonger någonstans så att det blir lättare att slå in dem.Mina flyttlådor och banankartonger är nu slut och jag kan inte göra så mycket mer än vänta in morgondagen då jag får springa tre trappor ned och tre trappor upp ett stort antal gånger med dem. Jippey, inte direkt så att jag längtar, det kommer ta en evig tid att flytta allt själv. haha. men då vet jag ju vad min morgondag kommer att handla om.
Hoppas elen är inkopplad då!


Nu myser jag framdör Desperate och sen blir den otroligt stora, kalla och ensamma sängen.
Upp tidigt imorgon och hoppas på att allt går smidigt under morgondagen.


Natti natti med er *
(ni är rätt många som kikar in om dagarna, varför skriver ni inget?)

/A

Motivation ?I ungefär två sekunder övervägde jag att gå till gymmet nu, men vädret stoppade dom tankarna. Dessutom bör jag verkligen få ned så mycket som möjligt i lådor så att jag kan börja skyffla in allt imorgon om elen har kommit eller tidigt om den inte behagat kopplats in.


Saknar min andra hälft. Tokigt, vi sågs ju igår!
Pratade nyss en halvtimme, har så mycket att säga om lägenheten och allt däromkring.


Det blir i alla fall ingen stockholmsresa på torsdag som jag tänkt. Hade tänkt åka upp och möta Marcus för att bila ner med nya bilen, men som det står att läsa lite längre ned så blev det ju ingen bil. Alltså ingen resa heller. Tråkigt nog, jag hade sett fram emot att få sitta ett par timmar på tåget och tvinga mig att plugga då, sen knalla runt för mig själv i huvudstaden innan Marcus slutade kursen. Men Stockholm får vänta på mig ett tag till.


Att flyttpacka är verkligen supertråkigt. Istället sitter jag och spånar på min klänning jag ska sy.
Sen spånar jag på lägenheten, skulle verkligen vilja ha den iordning, nu! ; )


Troligtvis får Marcus föräldrar masa sig hit i helgen. De erbjöd sig sist de var här men vi avböjde och tyckte att vi klarade att flytta på egen hand. Men idag insåg vi när de erbjöd sig igen att det kanske är lika bra. Då kan Marcus pappa hjälpa till att bära det tyngsta och även ta med sina verktyg för att borra och sätta upp gardinstänger med mera. Han kan ju det där som är snickare.
Det får mig dessutom att skynda på lite mer med packningen hemma. Jag vill gärna dola i lägenheten själv, hatar när någon annan lägger sig i och ska hjälpa till med att plocka i ordning. Det är mitt hem och jag vill ju faktiskt ha det på mitt sätt. Marcus mor har en tendens att vilja lägga sig i och stajla som hon vill. Inget ont om henne, jag gillar henne men när det kommer till vårt hem då är det jag och M som bestämmer hur saker och ting ska vara.


Nu längtar jag lite efter morgondagen faktiskt. Ska försöka packa över så mycket som möjligt till den nya lägenheten så att allt småplock är klart till helgen om dom kommer, då är det bara slänga över allt tungt och stort så är det klart sen.
Det lär bli en Ikea tur på söndag i af. Vi behöver en sängstomme.

Bläh vad mycket skit jag skriver bara, men det är skönt att skriva av sig lite när man inte har någon att prata med ; )


/A

No carMorr.
Marcus skulle titta på en bil som vi ringde på i Uppsala idag nu när han ändå är i Stockholm.
Tyvärr så var inte ägaren av bilen speciellt schysst så när Marcus ringde idag för att åka så hade han redan sålt bilen. Han kunde väl åtminstone ringt och sagt det eftersom han sa att Marcus skulle få den då han var den enda som inte prutat. Jag hoppas puckot inte fick det han ville ha utan fick mycket mindre. För vi hade gett honom det han ville ha och jag hoppas han förlorade på att vara dum.

Så nu börjar letandet om, och hoppet om att ha en ny bil snarast blev lite mindre. suck.
Vi vill verkligen ha en ny bil innan vi åker hem till jul.
Dessutom har vi ju fått pengar på kontot nu som vi lånat till bilen och det är bäst att hitta en bil så snart som möjligt så att vi inte "lånar" av oss själva till grejer till lägenheten, det kan vara lätt hänt eftersom det är en hel del som skall köpas.


/A

En resa snart tio år tillbakaOj, här har jag suttit och hittat massa gamla (kill)kompisar på facebook, bra skit.
Har helt omedvetande färdats snart tio år tillbaka till tiden då vi umgicks allihopa, shit vilken rolig tid i mitt liv. (om man räknar bort alla tonårsproblemen såklart)
Helt plötsligt vaknade jag upp igen och här sitter jag i Borås och kan inte hjälpa att jag sitter och flinar för mig själv.

En kille som jag var så dödskär i är numera helt olik sig själv och inte ens snygg, vart tog snyggingen vägen liksom? Han är numera inte blond och brunögd utan har långt svart hår och piercing. (dom bruna ögonen är visserligen kvar)

En annan kompis är numera intresserad av samma kön, inget fel i det, men jag tycker synd om min kompis som faktiskt dejtade honom tidigare ; ) haha. Det är liksom en stor mardröm, att ens ex kommer ut med sin homosexualitet.

En annan av killarna har alltid varit snygg men är nu verkligen vråååålsnygg.


Varför höll vi inte kontakten bättre, tro?
Kanske kan bero på en viss ålderskillnad oss emellan, dom är två år äldre och under gymnasiet och lumpen försvann de flesta längre bort. synd, jag saknar det gänget vi umgicks i på den tiden. Time of my life.


Det är lite knasigt allting i mitt liv när jag tänker efter. Jag har haft så många olika perioder under mitt korta men intensiva liv. Kanske är det inte konstigt att jag nu försöker att vårda dom få men bra vänner jag bestämt mig för att ha kvar i hjärtat istället för att alltid springa runt överallt och aldrig känna sig riktigt hemma. men å andra sidan så finns det många människor jag verkligen ångrar att jag släppte taget om.

Jag skulle kunna ge mycket för den där kvällen innan stranddagarna i sjuan igen.

Jag ångrar att jag inte höll min bästa killkompis hårdare när han inte längre orkade hålla kvar i mig.
Vänskap mellan en kille och en tjej var tydligen alldeles för svårt när den ena fick känslor som inte var besvarade, jag blir fortfarande ledsen när jag tänker på att jag lät honom bara gå, för att vara snäll. Oerhört oegoistiskt gjort av mig och jag ångrar det varje dag. En vän för livet hade jag annars haft, nu vågar jag knappt ens hälsa om jag skulle råka stöta på honom. Jag har inget nummer, ingen email, ingenting kvar av honom så kontakten är i princip omöjlig att ta upp igen.


Fast, varför sörja det man förlorat när man vunnit så otroligt mycket efter det?

Inlägget blev inte riktigt som jag tänkt, men ibland blir det så när hjärtat och tankarna skenar i väg.
Vad jag ville ha sagt var bara att det var otroligt roligt att hitta alla på facebook igen och att alla fina minnen kom tillbaka.


/A


Blogg krångel!Blogg.se krånglar verkligen idag, inläggen kommer inte upp i tid och allt är allmänt segt.


Ute snöar det som tusan, mysigt. Synd bara att marken är så blöt så den lär knappast stanna länge.


Lägenheten var helt okej städad, inget jag orkar klaga på i alla fall.
Tyvärr var elen avstängd så jag kan inte göra så mycket idag : (
Jag flyttade allting uppe på vinden i alla fall till nya vindsförrådet, sen tog jag ned och ställde lampor i fönstren.
Det var typ det enda jag hann med, det är ju redan mörkt nu.
Så jag får packa grejer här i den gamla lägenheten så länge så får jag hoppas att elen är igång imorgon, annars lär jag gå upp tidigt då det fortfarande är lite ljust ute. Det ordnar sig. Egentligen är det inte bråttom med flytten, vi har ju lägenheten fram till sista Januari om de inte lyckats få någon ny innan dess. Jag tror inte de, de verkar lata eftersom de ändå får hyra från oss tills dess.
Men däremot har jag bara tid att städa lägenheten i helgen, därav är det liite bråttom, men allt få ordna sig, hinner vi inte så hinner vi inte. Då får man ta städningen lite i taget. Dessutom var inte lägenheten fräsch när vi flyttade in så jag tänker inte städa ihjäl mig direkt.


Nu ska jag mysa ned mig i soffan en stund framför desperate housewives som är på repris på dagarna.
Sen är det dags att packa igen.


/A

Old lovesOld loves they die hard
Old lies they die harder

Måndag - FlyttdagsOkej, efter en massa grubblande, räknande och sömn och att komma upp till ett bra besked gjorde min dag idag. All förvirring igår kväll är nu löst och det löste sig på precis det sättet som jag från början trott. Skönt.


Min mage vill verkligen inte bli helt bra men idag orkar jag inte bry mig om den för idag är det dags att kolla in lägenheten, wiiie.

Sitter och äter frukost nu sen blir det en snabb dusch.
Sen är det dags. Ska börja med att inspektera så att städningen ser okej ut och sådär, annars måste de göra om den, men jag litar på att den är ordentligt gjord. Det är väl mest badrummet och köket som är värst om det är smutsigt. Golven lär ju ändå bli smutsiga och dammiga på en gång när vi drar in våra möbler och sådär så jag tänker inte vara för petig.
Sen tänkte jag faktiskt börja med att sätta upp gardiner och lite sånt där fix, och fönsterlampor. Jag kan ju inte ta någonting tung själv så jag får ta allt småplock, och lampor är rätt viktigt nu när det är så mörkt ute om dagarna, det blir nästa kolsvart inomhus redan vid tre tiden på dagen beroende på väder.


så, min dag är fullspäckad men jag är förväntansfull, den är ju så fiin = )


/A

Förvirringen är totalFrån total lycka till total förvirring, det kan sammanfatta min kväll ordentligt.
Jag orkar inte ens gå in på vad det handlar om men jag blir bara så otroligt trött, arg och förvirrad!
Jag hoppas att allt inte är som det just nu verkar utan att allt verkligen är som det sades från början.
Tyvärr tvivlar jag på det med tanke på det jag redan vet. Kan det någon gång gå vägen helt och hållet för mig eller ska mitt liv alltid vara såhär? Fyllt med oro och förvirring, som en bergochdalbana, utan att man ens kan påverka det själv.
Ibland undrar jag om folk är idioter bara för att jävlas med mig eller om de verkligen är det i verkligheten.
Ingen behöver ta åt sig, det är mest bara ordbajs just nu.

Jag säger ingenting så har jag inget sagt, förhoppningsvis är allt som det ska och inte så som jag tror nu.Hejhopp & godnatt

/A

LÄGENHETSÄGARE!


Yes, då är man nybliven lägenhetsägare = )
Mötet där jag skulle få nycklarna och pengarna skulle fixas tog en otrolig tid men tillslut så.
Nu är alla papper rätt, påskrivna och nycklarna är våra! Wiiie


Tog en runda på stan efter mötet och handlade de sista julklapparna.
Syndade och köpte min en skjortklänning jag suktat efter länge. Den var nu på rea och jag tyckte jag förtjänade den ; )
Får se det som en liten klapp till mig själv. Nu är alla mina juleklappar färdig köpta! Känns så himla skönt!
Jag har trotsallt 14st som skulle ha klappar i år. (varav nästan varje får minst två var.)
Rätt duktigt att klara det när man är student, men jag har sparat flitigt, tycker det är så himla kul att ge andra saker så jag har låtit mig själv lida för det, men det är det värt. Är nöjd med allting jag köpt, och speciellt nöjd blev jag med Marcus sista julklapp. Jag beställde ju en imorse och den andra skulle jag kika på på stan och det klickade på en gång första affären jag tittade in i, billigare blev det än jag trott också och det är ju välkommet ; )

Så jag funderar på att ha lite myskväll med tända ljus och börja slå in litegranna så slipper jag få så mycket sen.


Jag har ännu inte vågat mig över för att kika på våran nya lägenhet, det är lite pirrigt och helst skulle jag vilja att Marcus var med mig men det kan jag inte vänta på. Däremot väntar jag på morgondagen istället, antar att det är kolsvart därinne nu för det finns nog inga lampor. Tänkte att jag skulle knata upp i lagom tid imorn och börja sätta igång. Kolla så att städningen är okej och lite sånt.


Blev ståendes en timma på stan pratandes med Camilla så nu är jag som en isbit fast jag till och med hunnit avnjuta resterna från maten igår.
Ska dra på mig kläderna och knalla ner till ica om en stund och handla lite gott bröd inför frukosten och sen lite gott att tugga på inför kvällen.
Det är just nu rätt skönt att vara ensam, man behöver nog det ibland, men jag vet att jag kommer känna mig otroligt ensam ikväll när jag inte har någon som värmer mig i sängen. Det är lyxproblem jag vet, men det är då man verkligen känner vad ensam man är utan sin andra hälft. Som tur är, är han ju i Sverige denna gång så man kan ringa liite oftare än när han var utomlands. Fast jag håller mig från att ringa och låter honom sköta det, vill inte vara en jobbig flickvän som ringer hela tiden ; )


/A 

JuletiderEn äcklig frukost och en dusch gjorde min dag, känner mig nu piggare även om magen gör sig påmind emellanåt.
Har fixat en julklapp till Marcus. Skulle ha gått till stan och fixat det sen men kom på att det kanske kunde beställas över nätet, och det gjorde det och jag tjänade nog in minst en hundring. Vågar inte riktigt skriva vad det är ifall han skulle läsa. han säger dock att han aldrig läser här men man vet aldrig ;)


Läser era pojkvänner/flickvänner era bloggar?Nu har jag bara en julklapp kvar att fixa till honom. Eller egentligen är något av alla jag har (5st) en födelsedagspresent, han fyller i mitten av januari och det är lika bra att vara förberedd redan nu eftersom det brukar bli fullt upp vid juletider och runt nyår. Dessutom lär det bli ännu mer nu när vi inte ens bor i Värmland längre. Många som ska hälsas på osv.


Vi har fått ett jätteroligt erbjudande för nyår förresten, vi som aldrig har planer men i år blir det nyårsmiddag hemma hos Robban med det gamla gänget och några till.
Tackar som ödmjukast för erbjudandet! Vi brukar bli bortglömda eftersom vi bor så långt bort, men inte denna gången : )
Så juldagen som vi tänkt spendera i Karlskoga spenderas nog istället i Kristinehamn i år eftersom vi håller oss i Degerfors och träffar dom vi vill träffa där på nyår.


Ska faktiskt fixa med en julklapp till en vän nu i veckan också. Jag tror att den kommer glädja h*n väldigt mycket faktiskt, så det kan jag passa på med nu när jag har lite tid över. Eller egentligen har jag ingen tid över men man brukar oftast prioritera det som är roligt framför det som man egentligen måste(plugga). Dessutom måste den ju bli klar innan jul så det är dags att sätta igång ; )


/A

December, har du nåra hjältar kvar


då är du en sällsynt art
den sista i sitt slag


Och du får bli mitt spöke om du vill
snälla, vänd inte ryggen till igen
snälla, möt min blick en sista gång
innan du lämnar min kropp
som blivit för trång


Varför kommer det alltid snygga killar och plingar på när man är nyvaken och ful??Jag satte ingen lapp på dörren och det ångrar jag. Såklart att där står en vrålsnygg kille i min ålder och plingar på. Nyvaken och förjävlig öppnar jag dörren. Han flinade mest åt deras misstag att dom inte tagit bort dörrhandtaget. Morr, varför kan det inte vara män i övre medelåldern som kommer istället såhär en måndagsmorgon?


Idag är magen lika elak som den varit ett par dagar nu, så jag kommer inte göra några större kraftansträningar dagen till ära. Knalla ner och hämta nycklarna sen bara, hämta ett paket och sen bädda ned mig i soffan och njuta lite. Borde köpa mig lite gott bröd, för frukosten idag var inte mycket att hurra för inte.

Känner mig lite ensam, men det gör jag alltid när inte Marcus är här och det kanske inte är så konstigt när man är van att somna bredvid någon varje natt. Bortskämd, jag vet.


Får se om en dusch gör mig piggare.

/A

Idag hämtas nycklarna!

Vid 14.00 är vi nyblivna lägenhetsägare, då får jag nycklarna i min hand!
Synd bara att Marcus inte är hemma, lär inte bli så mycket flyttat på ett par dagar, men det är skönt att kunna ta lite i taget. Tänkte att jag skulle börja med fönsterlampor, passa på att sätta upp ljusstakar och stjärnor i fönstren, så att det finns lite ljus. Lär knappast få upp taklampor själv.
Idag ska jag nog bara kila in och kika på lägenheten och njuta lite och få vara lite nöjd. Sen tror jag att jag sätter i gång i morgon istället, fast jag får se, jag kanske inte kan hålla mig ;)


/A

05.13Klockan är vråltidig och här sitter jag, varför kan man ju undra.
Har precis kommit hem efter att ha skjutsat Marcus till stationen där han ska ta sig vidare upp mot våran huvudstad.
Jag vaknade vid halv fyra av mig själv, har sovit otroligt dåligt i natt. Kanske beror det på den stundande flytten eller helt enkelt på hans resa. Jag vet inte vad faktiskt, men just nu längtar jag ned i sängen igen. Jag vet att jag ändå inte kommer kunna somna, det är därför jag envisas med att sitta kvar. Vill inte fortsätta vrida och vända på mig igen som jag gjort hela natten. 
Idag ska de komma och sätta tillbaka dörrhandtaget till balkongen, bara det att de glömde ta bort vårat så det finns inget att sätta dit eftersom det redan sitter där. En sväng funderade jag på att sätta en lapp utanpå dörren och skriva att det redan sitter ett handtag men det känns bara dumt ifall de har något annat som skall göras på balkongen så att de måste in i alla fall. Så även om jag skulle lägga mig så skulle jag troligtivis bli väckt snart igen.


Däremot tror jag att jag behöver sova, jag har inte riktigt hälsan med mig.
Magen är fortfarande inte snäll utan den skriker efter uppmärksamhet.
Troligtvis har jag en förkylning där bacillerna har bestämt sig för att invadera magen och jag tycker att det är dags att de beger sig därifrån nu. 
Tur är väl att vi är "lediga" denna vecka så att jag kan få vila upp mig. Plugg kommer det bli men det kan bli på mina egna villkor och orkar jag inget annat så blir det plugg från sängen, så enkelt är det. Hellre pluggar jag en massa nu än behöver tänka på det varje dag över jul, eftersom tentorna är i mitten på januari.


Nu ska jag kika vidare på vad som händer i värlen och i bloggvärlden.

Ciao
/A