Klipptid!

Klipptid om en vecka.
Blev paff när tjejen sa "anna va?
Både M och jag blev förvånade, "ja det stämmer bra"
"och vänta, silfversten?"
"haha jaah, vilken koll du har"
"det är bara för att jag tycker det är så fint"


Till historien hör att jag klippt mig EN gång tidigare hos henne och det var över tre månader sen. Brukar alltid klippa mig hos en annan. Men det är ju trevligt när de kommer ihåg en, då har man gjort ett bra intryck förhoppningsvis.


Nu har jag i alla fall bestämt mig så om en vecka!

114636-192

-1,5 kg

image197

Weei, jag har gått ned de där envisa 1.5 kilona som het plötsligt dök upp på vågen. Ändå så har jag legat sjuk och bara mumsat massa mat och godis i tre dagar. Har nog rätt bra ämnesomsättning. Me likie : )


Idag vaknade jag upp och känner mig hyffsat pigg, det har jag inte känt mig på länge. Så nu ska jag duscha och göra mig i ordning tills M kommer hem vid tolvtiden. Kan vara trevligt för honom att se något annat än en sliten, osminkad, oborstad och jävlig flickvän.
Ska försöka städa och greja lite också så att det är lite fint här hemma.

Sen blir det jobb, har änna längtat dit. Skönt att ha något att göra och inte bara sitta hemma.
Ska se om jag hinner läsa något i min bok också, ska som sagt hålla mig till mitt pluggschema nu.


/A

Snart namnbyte

Nu har jag tagit första steget och första kontakten med skatteverket angående mina tankar om namnbyte.
Blir änna nervös.

Legat i sängen hela dagen

Inte så produktiv dag inte.
Jag har haft säng- och soffläge hela dagen.
M har försök hålla mig sällskap men datorn var för det mesta mycket roligare.

Nu är han och tränar och jag tror att jag ska unna mig en kladdkaka.
Eller jag ska ju självklart inte äta hela själv, M kanske får lite om han är snäll när han kommer hem.


Imorgon tror jag att jag går till jobbet, det är så jäkla tråkigt att sitta/ligga hemma och göra ingenting. Blir tokig på det!


Jag är sjukt shoppingsugen också, det är inte bra.

Nej, nu ska jag baka, det blir det enda jag tar mig för att göra idag.


/A


Sjukt sugen!

114636-196

Jag är sjukt sugen, och har varit i flera dagar, på havrefras med jordgubbsyoghurt(utan bitar annars får jag kväljningar)!
Om jag charmar M tillräckligt mycket så tror jag nog att han åker och fixar det till mig ;)

CRAVINGS!

114636-195

I'm in love! Är inte skorna läckra så säg?
Fotografen har verkligen fångat allt i denna bild och jag har nu bara ett enda stort ha begär till dem!
Kanske, kanske har man lite tur för en gångsskull och vinner dem hos Maria annars får jag nog bli kriminell så att jag har råd med dem ; ) M skulle nog bli tokig på mig om dessa ramlade in till samlingen. Men jag haaar ju inga skor att ha på mig ;) (Han påstår motsatsen men man kan inte få för många par skor!)

Fuskare

Ingen Ben&Jerry´s men när M kom hem förut så hade han köpt med en mumsig semla. Han är för go, och han känner verkligen mig ;)

Har sovit lite och läst lite.
Är alldeles trött i hela kroppen så nu blir det tvn igen.

Ge mig denna och jag är din för evigt ;)


114636-194
Inget skulle göra mig gladare eller piggare en sjukdag som denna än denna glass alltså.
ge mig!
Big cravings!
gimmegimmegimme!

Gammal kärlek rostar aldrig



Det är nog många av er som inte vet att jag varit ett ganska stort fan av finska bandet Nightwish och har varit det i många år. men sedan Tarja slutade i gruppen för snart ett år sedan så ville jag helt enkelt bara inte lyssna mer. Jag har alltid gillat den hårda musiken som kantas av en kvinnas operaröst och att den rösten ska fyllas ut av någon annan har varit svårt för mig.
Men jag tog mitt mod ändå och har lyssnat på deras skiva de släppte i September och jag måste säga att de gjorde ett bra val trotsallt. Denna nya(som förövrigt är en svenska) fyller rollen helt okej även om jag inte tycker att det är detsamma med någon annan. Men om man nu gillar ett band så kanske man ska stödja deras beslut, de verkar nöjda och då ska kanske även jag vara nöjd?


Ordbajsande - jag är sjuk

Igår trodde jag att jag var bra så jag knallade upp tidigt och följde med M till Karlstad en snabbis för att kolla på skjortor inför kommande arbetsintervjuer och förhoppningsvis jobb. Jag köpte mig en ny BH i samma modell som jag köpte senast, älskar den! Den håller mina små behag på perfekt plats. Slank även med matchande trosor. Kan vara trevligt att kunna matcha någon gång, det brukar mest bli en salig blandning annars.

Sen for jag hemåt och släppte av M vid Universitetet, jag mellanlandade på Maxi för att köpa med mattor till min mor. Sedan vidare till Karlskoga och Jenny som precis flyttat ihop med sin hockeyhunk.
Väl där så mådde båda lite halvomhalvt dåligt men vi bestämde oss ändå för att knalla upp den lilla biten till stan för att ta en fika och kika lite i affärerna, men vi hann inte mer än dit så vände vi och gick tillbaka. Hon mådde verkligen jätte dåligt och orkade inte. Jag kände mig inte helt hundra heller.
Sen satt vi hos henne och bara pratade lite, det var mysigt det med.
Åkte vidare till Degerfors och familjen. Där katten blev tokig i mattorna jag köpte, vet inte vad det var med tokkatten alltså. Hon kråmade sig och gned sig mot de där mattorna så jag blev knäppt på henne. Motade bort henne hundra gånger minst men ändå så var hon där lika snabbt igen. Hon är ändå steriliserad så hon borde inte bete sig så, kraken.
Meningen var att mamsen och jag skulle sola men jag hade feber som brände i ansiktet på mig så vi beslutade att det inte var en så bra idé då. Istället åkte jag och hälsade på Elin en stund.

Hade en riktigt produktiv dag igår och hann med mycket och många men det resulterade tyvärr i feber och att jag kände mig dålig igen. Så jag ringde jobbet redan i går kväll och sjukanmälde mig för dagen.
Det känns jobbigt att vara hemma, för jag vill jobba. Men pengar är inte allt här i världen och jag märkte igår att jag inte kan pressa kroppen och tro att jag mår bra. Det blir bara värre då.


Så dagen ska spenderas i sängen med rena rama rolf och mina pluggböcker. Ska läsa igen gårdagens missade sidor också. Sen får jag se hur jag orkar med morgondagen eller inte, planerna är att jag ska orka jobba. Blir knäpp på att vara hemma. =/ Det är inte riktigt min grej att ligga och inte göra något. Men om jag ska bli bra någongång är nog det en sak jag måste prioritera nu.

Massa ordbajs idag.

/A

Lugg?!

Hur ska jag göra med luggen?!
Den är ju vrålsnygg men jag vet inte om den passar på mig.



Ska i alla fall ringa frisören imorgon, måste färga bort min tre månaders utväxt nu : )

Hatkärlek!

Det kan inte bara vara jag som känner den, hatkärleken.
Jag är inte ensam om att en gång i månaden må så fruktansvärt dåligt och hata att vara kvinna men samtidigt bli lika glad varje gång lingonveckan kommit. Det är ju ändå ett bevis på att kroppen fungerar som den ska och att man inte har ett litet liv som knytit sig fast i livmodern på en. Men jag önskar lika innerligt varenda jävla månad att jag hade fötts som man istället och sluppit hela skiten.

Kanske kommer en veckas djävulskap varenda månad någon gång föra något bra med sig.
För någon gång i livet kommer jag bli hur lycklig som helst över att jag i nio månader ska slippa den.
Men just nu är det långt borta!


Varför föddes jag inte som en man?!


 


Kjol och bekymmer.

M gillade maten igår i alla fall och det var great, själv så had ejag ingen aptit och åt knappt något alls.
Usch, vad är det med mig egentligen?
Satt och kollade runt lite på mina symtom igår och jag kan ha influensa fast utan den där förkylda delen.
Men jag vet inte, en fundering är om det är mina p-piller som stökar med mig, har för mig att sist jag mådde såhär så var det precis när jag började med en ny sort. Får väl se hur månaderna kommer se ut fram över.


Idag har jag ångest.
Ska jobba 8 timmar och en kvart, det blir efter rast och sånt 14½ timmars betalt. Jag VILL inte vara hemma idag. Men igår orkade jag knappt och pinade mig genom dagen. Nu har jag tagit två panodil och ska försöka dricka massa vatten. klockan två infinner jag mig på jobbet, sen får jag se om jag står ut till kvart över tio eller om de får ringa in nån.
Känner nu att jag börjar få mensvärk, det kanske är det som spökar i kroppen. Jag hoppas det för jag orkar inte gå runt att vara illamående och hängig mer nu, det tär på en. Stackars M blir alldeles utan sig av oro och vet inte hur han ska hjälpa mig. Och hur ska han kunna veta det när jag inte vet själv?


Nej, till något lite roligare.
Har beställt en kjol, färdigsydd och klar nu. Tjejen är snabb, hoppas den sitter bra också.
Hon är en inspiration för mig, hon gör precis det som jag bara drömmer om att jag skulle vilja göra.
Designar lite egna kläder och provar på att sälja dem. All lycka till henne i framtiden.

Ska försöka få fingrarna ur själv och köpa mig en symaskin, eller jag önskar mig nog det till min födelsedag.
Fick pengar till en för två år sedan men då var jag så fattig att jag tog pengarna till nödvändiga saker istället.
Familjen sa att det var OK, det var därför de inte köpte någon åt mig utan gav mig pengarna ifall jag hellre tog dem till något annat. Men i år går det bättre för mig så i å rkan jag kanske unna mig saker ändå utan att nalla från födelsedagspengar. så en symaskin är välkommen till mig i maj ;)

nej ska försöka blåsa håret och greja lite nu. Kanske klä på mig lite också.
Får se vart den här dagen för mig. hem i säng eller jobbet hela kvällen.


/A

hem ljuva hem

Det finns inget bätte än att komma hem till lägenheten.
Jag älskar vårat lilla bo.
Speciellt efter den här dagen. har mått pyton men jobbar man där jag jobbar så kan man inte gå hem om man inte får en ersättare vilket jag inte lyckades med.
Jag ska ringa läkaren på måndag, något är fel på mig.
Jag är inne i en sådan där period nu igen, jag mår illa och huvudet känns som att det sitter fast i ett skruvstäd. Ingenting biter på någonting.
Jag är för snål för att ligga hemma och vila men jag vet att det är det min kropp behöver.
Igår mådde jag så dåligt att jag bara skakade.
Kroppen gör ont och jag känner mig helt borta.

Nu ska jag i alla fall laga lite mat och vara huslig. Halv nio hämtar jag hem M från jobbet och sedan avnjuter vi maten ihop. Tror att det får bli en film sen också, Derailed, köpte den för ett tag sen men har inte orkat kolla på den än. Så det får det nog bli kväll.


Jobbar 14-22.15 imorgon, hur nu jag ska orka det =/
14 timmars betalt vill man gärna inte sjukskriva sig och få karens på, alleles för mycket pengar.
Står jag ut i morgon så är jag ledig på måndag och kan vila, så får jag kanske sjukskriva mig till veckan om jag inte blir något bättre.


Ska kurera mig med en massa piller nu i alla fall.


/A

Klickat hem!

Igår klickade jag hem dessa grejer och det kostade mig inte ens 300.- och då får jag ändå massa handdukar på köpet. Mee likie ;)
Köpte även en cardigan och två toppar på JC igår för mitt presentkort jag fick i julklapp. Visar bild senare.
Så jag gjorde riktiga kap igår minsann.
Varför blir man så glad när man gör såna kap?
114636-189114636-188
114636-190

Löning! ;)

Jaa, det är denna dag som gör det värt att knalla till jobbet och slita rumpan av sig.
Fick ca 3000 mer än vad jag räknat med och det är alltid välkommet :)
Jobbar ju lite extra denna månad också så kanske blir det en glad överraskning nästa lön med, men det tar vi när den kommer om en månad.
Såg även att jag hade tre semester dagar att ta ut, så då kan jag ta ut alla tre vecka nio då jag bara jobbar tre dagar. Så får jag åtta dagars ledighet och bara behöver ta ledigt tre. Perfa! Kan inte bli bättre direkt.

Nu är det snart helg, och jag grämer mig över att jag tog halva Emelies jobbpass idag, hade ju varit ledig annars! Men som sagt, det kommer kännas bra när lönen kommer nästa månad.
Så idag blir det jobb fem timmar, sen pratade vi på lite bowling, men jag vet inte hur det blir med den saken.
Skulle nog hellre kolla Let´s dance och ha lite hemmamys. Men det får märkas när kvällen är här sen. Man vet aldrig. Bowling är ju alltid kul.


Idag har man varit duktig och betalat massa räkningar. Så nu ska jag kalkylera lite mer. Har lite kläder och skor från ellos och H&M som jag vill beställa. Tror jag ska unna mig det nu när jag fick mer än vad jag räknat med.
Ska även se om det där med namnbytet också. Känns som att det är dags.

Har äntligen fixat instruktör på badhuset nu med, så nu jävlar ska träningen komma i gång på allvar!
Min cykel ska ned från vinden snart också innan jag blir tokig. Jag har gått upp 1,5 kg sen förra veckan! Ändå så har jag varit nyttigare än vanligt :( Blir ledsen på det ju.
Men nu blir det hårdträning.

Ska komma igång med pluggandet på måndag, fyra timmar om dagen som jag skrev om en annan dag. tänkte att jag skulle ta en timmes promenad varje morgon innan jag börjar pluggandet också så kommer hjärnan och jag igång bättre. Får väl se hur pass länge jag kommer orka det, men jag SKA ha disciplin! Jag SKA!


/A

Min älskling är den bästa

Nu när jag kom hem ikväll efter en tråkig arbetsdag så är lägenheten skinande ren och maten stod i kylskåpet redo att bara sättas in i mikron och värmas.
Ibland är han allt bra och ha den där M <3


Nu ska jag knapra på lite naturgodis och bara njuuuta, sen blir det en dusch.


/A


Onsdag

helt ovärt att jobba fyra timmar igår, men jag hann allt med en massa jobbiga situationer ändå.


Hälsade på Lärk och Camilla igår kväll, det var trevligt, åkte inte hem förrän elva och då hade kvällen sprungit i väg med oss. De är så söta de två. Riktigt roligt att de flyttat hit. Ser fram emot fler såna kvällar.


Idag segar jag bara. Jobbar fem timmar idag och jag är redan trött. Känns ovärt att ens gå dit idag med, men man behöver ju pengarna.


Nu har jag tittat över det där med kursen jag ska gå.
Jag räknade ut att jag behöver läsa tre timmar om dagen/fem dagar i veckan för att läsa in kursen på tio veckor(den är på 15) så jag ska läsa fyra om dagen bara för att, så kan jag lata mig sen.
Nu känns det som att det inte är så omöjligt. Kursen började denna vecka och jag tänker börja på måndag.
Jag ska ta tag i mitt liv och bli disciplinerad till tusen!
Jag vet att det kommer bli urbota tråkigt men det ska gå. Ska läsa ut den tråkiga engelska boken på sju veckor tänkte jag så slipper jag skiten sen. har ju översättningar på alla kapitel utom ett sen förra terminen, mohaha : )


Imorn, då jävlar finns det inga ursäkter. Då är det M och jag som knallar till badhuset och skriver in oss på gymmet och bokar tid för instruktion. Jag är peppad till max men kan inte få utlopp för det!
Min cykel har för länge sedan förvisats upp till vinden i ett oihopplockat skick, och M vägrar låta honom få permission ner till lägenheten igen. Det var visst något om att den bara samlade damm...snicksnack.


/A

Kläder från H&M

Igår kom mina kläder från H&M.
Var så orolig över bikinin, jag ville ha en i den modellen redan förra året och förälskade mig i Gina Tricots bandeau i guld(om ni minns) men den passade inte på en smalis som mig som inte har så stora behag. Därför var jag redan inställd på att denna skulle behövas skickas tillbaka. Men icke, den satt som ett smäck och jag är kär! Perfekt när man kan knyta banden i ryggen också, för det är där som den brukar vara stor för mig annars men nu kan jag knyta den till den storlek jag behöver. wiiieho. Nu längtar jag tills jag kan ta fram den och hoppa i det blå.
Tröjan den var bara  jag helt enkelt :)
Ska klicka i väg den beiga cardiganen jag skrev om i ett annat inlägg och skorna snart också.

Har någon förstått att jag längtar till sommaren? ;)


114636-186114636-185

Blivande brudklänning

När jag kollade Aftonbladet Klick häromdagen när jag jobbade så såg jag den. Min inspiration!
Yes, Rihannas klänning på BET Awards (Black Entertainment Television). Precis så har jag föreställt mig i mitt huvud att själva överdelen av min brudklänning ska se ut. Som jag skrivit om förut så har jag tänkt att sy den själv. Jag vet att det inte kommer att bli någon vigsel än på många år men det är lika bra att samla inspiration redan nu så står man inte där handfallen sen när datumet är bestämt.  I alla fall så kommer inte min bli lika rynkig och sådär och underdelen kommer absolut inte att se ut som den gör (klippte bort den för jag gillade den inte alls). Men nu har jag i alla fall börjat på min stora inspirationsresa.


114636-184

Ingen frukost! =S

Nej jag vaknar här hemma glad och pigg och solen skiner utanför fönstren och jag vet att M hinner hem en pytte stund innan jag börjar jobba. Men när jag traskar ut i köket och inser att all frukost är slut då är inte dagen lika rolig längre. Jag som alltid måste äta frukost, mår inte bra annars. Funderar på om jag ska orka baka scones eller något så att jag får i mig någonting i alla fall eller om jag skippar det helt idag och bantar istället.



 

Igår solade jag och det är så jäkla gôtt ibland. Jag vill inte bli kanon brun för jag tycker man ska vara blek så här års. Jag solar mest för att det är bra för min hud och för att jag inte ska känna mig helt genomskinlig. =P




114636-183



Perfektion

114636-182114636-181


Jag skulle ge allt för att se ut såhär.
Hon är allt jag inte är och alltid velat vara.


Shieet vad jag ångrar att jag klippte av mig mitt hår.

Maxi fest

Jag beslutade mig för att inte följa med M ut i Karlstad. Visste hur det skulle bli ändå. Jag skulle sitta i ett hörn och ingen skulla bry sig om mig. Jag har inget gemensamt med de han pluggar med. Sen var tillfället så bra att Tobbe på jobbet skulle ha fest så jag knallade till Linda vid sex tiden och blev lite sminkad och så kom Hanna, Kristin, Emelie, Carro och Madde dit också innan vi knallade till Tobbe.
En fest med arbetskamraterna blir aldrig misslyckad, varför är det så?
Vi har så otroligt kul ihop. En massa härj och skratt hela natten genom.

Jag kom hem vid tre tror jag, efter att ha fått sällskap en bit på väg med någon kille som försökte få med mig på efterfest hos någon. Jag kände inte ens killen i fråga. men han skulle till skaraborgsvägen så det passade bra med sällskap eftersom det hade stått en mystisk man och stirrat på mig och anne-sofie. Så vi vågade inte gå hem själva direkt.


Idag mår jag bra, men jag är trött.
Ska ta mig en dusch nu sen knalla och möta M som är på väg hem från Karlstad nu med bussen så han kommer väl vid ett tiden. Ska bli skönt att komma ut i luften en stund.
Däremot så ömmar mina fötter något otroligt sen igår, hade alldeles för höga klackar mot vad mina fötter är vana med. Men jag ska vänja dem, höga klackar är ju såå snyggt!

Nej nu ska jag skynda mig. Saknar M något otroligt mycket.


/A

kärleksbrev

Man hinner inte mycket när man inte är hemma minsann.

I alla fall, Fredag. En konstig dag.

Började med att mitt i ruschen på jobbet kommer en man fram och börjar prata om sin son och räcker fram en lapp till mig. Jag vågade verkligen inte läsa lappen just då eftersom det stod ett antal kunder i kö och personal runt om kring. kände bara hur ansiktsfärgen var mer åt färgen på skjortan just då. Fick jobba över fast jag egentligen inte hann så jag skyndade mig hem och läste lappen på vägen. Ett telefonnummer till en kille som undrade om jag ville träffas och hade pojkvän. Charmigt, men nej tack. Jag byter inte bort min ring.
Idag har jag i alla fall skickat ett svar. Är alldeles för snäll för att bara låta bli sådär.


När jag kom hem så beslutade jag och M att strunta i Hockeyn som vi tänkte gå på. Vi skulle inte hinna i tid eftersom jag jobbade över. Sedan började Singing Bee, antar att det var repris. Och där var ju min gamla vän Emil och den rackarn vann 50.000 spänn!


Så jag tyckte att dagen var helkonstig.

Illustration - Färdig

Och här har vi det färdiga resultatet. Rotade Scooby själv också, det blev bäst så :)
114636-180





Skriver mer imorgon, måste skriva om min absolut sjukaste dag på länge.

Natti

/A

Off to work!

Yess, nu blir det dags att klä på sig och dra till jobbet :(
16-22.30, skulle ha börjat 15 men det hade blivit någit missförstånd.
Mig spelar det ingen roll : )



/A

Illustration!

Jag bestämde mig för att göra ett litet roligare födelsedags kort till mitt brorsbarn Linus och detta är resultatet. Jag är riktigt nöjd, det är första gången jag gör något liknande faktiskt : ) Stolt
Dock fattar jag mig inte på Illustrator så bra, så jag gjorde den i Photoshop.
Tanken är att klistra in den bland figurerna från Scooby Doo som är hans favoriter.
Jag tror han blir glad, vad tror ni? ;)

114636-177


Vad sägs?

/A

Torsdag

Mina kakor och muffins gjorde succé igår, så nu är jag nöjd :)
Kommer få ställa mig och baka dessa på Lördag förmiddag också för då ska vi till Degerfors och ha kalas för M där med min familj också. Min brorson fyllde i måndags så vi slår ihop deras kalas. Bättre om bara vi åker dit än att tre bilar ska åka hit. Man måste ju tänka på miljön.


Idag börjar jag fyra. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på tills dess. Lägenheten är städad och fin och disken gjorde M igår. Så det är bara lite bäddning och sådär att göra. Ska slänga i några maskiner tvätt också men det tar ju inte så lång tid.
Ska försöka skriva ut allt material till skolan kanske. Jag känner att motivationen aldrig kommer att infinna sig och jag till och med övervägde att skita i kursen. Men jag är envis, jag SKA klara den så nu får jag allt ta och sätta i gång.


Imorgon är det tänkt att jag ska på hockey i Karlskoga. Leksand mot Bofors men jag inser att jag nog kan glömma det så fattig som jag är just nu.


Jag börjar dagen med en dusch i alla fall, och lite mer b.u.s.

/A

tiden rinner iväg

Nu ska jag snart hämta M och då ska vi till gymmet och beställa tid. äntligen!
Sen blir det maxi för att handla tårta.
Sen hem och dags för muffins- och kakbak.

Husligt =)

Todays Must Have from H&M

image176

Grattis älskling!

Hurra Hurra Hurra. Idag är ingen vanligt dag för det är Älsklings födelsedag ♥



Sitter just nu och bara degar. Men om en stund ska jag ta en dusch, skrubba mig lite och sedan smörja in mig med b.u.s. sen ska jag ta en rajd genom lägenheten och städa en massa. Måste även slå in Ms paket : )

Skulle kännas gott med en promenad men jag vet inte om jag hinner eller om jag vill det när det är så dåligt väder som det är. Eftersom vi aldrig kommer i väg till nåt jekla gym så måste jag komma i form på något annat sätt.
Men idag kommer M hem lite tidigare än vanligt så vi kanske hinner boka tid på gymmet idag. *hoppas hoppas*
Jag är så taggad nu alltså. Jag är trött på att se min kropp förfalla. Jag har alltid varit någorlunda tränad och tight men nu är allt tvärtom minsann. Självförtroendet är verkligen inte vad det borde vara.
Jag har ju testat det där med att träna hemma och det funkar i en månad ungefär sen brister motivationen. Jag tror att det kommer bli så med att gymma också men då betalar jag ändå massa pengar i månaden och det kanske känns värre att låta det gå till spillo.
För nu jävlar ska jag kunna bära upp min bikini till somamren och vara stolt över min kropp, inte skämmas ögonen ur mig som nu.


Ikväll vid 18 tiden kommer det släkt som ska kalasa för Marcus så jag ska vara huslig och baka både kakor och muffins : )

Förresten så gjorde jag korv stroganoff för första gången i mitt liv igår och det blev sketabra! M älskade det. Wohoow, jag kanske inte är så dålig i köket trotsallt. Jag sa att jag kanske kan vikariera lite i köket ibland, för jag har ju trotsallt sagt upp min kökstjänst sedan jag brände mig och hade sönder en plastbunke.


Sedan som det ser ut nu så kommer jag klippa Nicole Richie luggen. Det var till och med M som sa gör det! Han brukar verkligen inte bry sig om mitt hårsnack annars men nu sa han det rakt ut. Så jag hoppas det blir lika snyggt på mig. Men det blir senare i Feb när lönen kommit och så. Nu är jag fattig som en kyrkråtta.
114636-175


Tänkte att jag skulle köpa lite blommor till M och sådär men plånboken ekar och så vet jag att han kommer få en massa ikväll så det gör nog kanske inget om jag struntar i det.


Har lite ångest. M vill ha med mig ut i Karlstad med sina kompisar på Lördag men jag är inte det minsta sugen på det alls, bara tanken på det ger mig ångest. Men sitta hemma alldeles själv en Lördagskväll är inte det roligaste. Inte heller att M då kommer vara kvar i Kstad över natten. jag hatar att sova själv. Tobbe på jobbet har ju fest så dit kan man ju alltid gå iofs. men jag vet inte, känns så elak mot M som faktiskt fyller.


/A

Lista

Höger- eller vänsterhänt: Både och
Humör just nu: saknig och stressad
Favoritgodis: Olika från helg till helt, men chips ligger väl alltid bäst till, tyvärr
Kläder just nu: En stoor tisha och morgonrock
Musik just nu: Ingenting, bara datorsurr
Sommarplaner: sola, bada, sommarstuga, sånt där man SKA göra på sommaren.
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du nåt instrument: Nää, försöker mig på gitarr då och då
Morgon- eller nattmänniska: Natt helt klart
Vem är viktigast för dig: Älsklingen
Bio eller promenad: Både och!
Är du kittlig: Njae
Snarkar du: Tror inte det
Stjärntecken: Oxe!
Äckligaste insekten: getingar och fästingar om det nu är insekter
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jag skulle nog vilja trolla :D
Vad vill du jobba som? Har verkligen INGEN aning, vill inte jobba alls! Vill inte bli vuxen.
Stökigt eller välstädat? Vill ha det välstädat men det är stökigt jämt.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej!
Gillar du att sjunga? Nej jag kan inte sjunga
Anser du att du är stark? nej inte längre
Vad gör du om du får hicka? Väntar tills den går över? Men min hicka är alltid enveten och sitter i
Vad längtar du mest efter just nu? Sommaren, en resa och att M ska komma hem så vi kan fira hans födelesedag!

Migrän

Igår kom jag till jobbet pigg och glad efter att Elin och jag köpt oss lite fika och babblat en stund.
Sen förgyllde Emelie på något sätt dagen ännu mer genom sin energi och härliga leende, kanske för att hon stod och fixade frillan i kontorsfönstret, vad vet jag. ;) haha.
Sedan kröp huvudvärken på mig, och tillslut var det så illa att Jessica släppte hem mig en kvart tidigare trots osäkra prognoser om det skulle funka eller inte. Hoppas innerligt att det inte blev kaos när jag gick. Jag visste inte om jag ens skulle orka ta mig hem med bilen just då så ont hade jag i huvudet och ögonen och jag hade ett illamående som hette duga.
Väl hemma så knatade jag rakt in på toaletten för att hitta mina migrän tabletter och hittar dem inte, då bröt jag ihop i tårar tills jag tillslut insåg att de faktiskt låg där. M kom med ett glas vatten och så lagade han mat som jag tvingade i mig. Sen pangpoff så försvann migränattacken. Helkonstigt. Idag känner jag av den lite i bakhuvudet men jag trodde inte att jag ens skulle kunna bli av med den igår. Vilken lättnad. Så mot alla odds så kommer jag att jobba idag, det trodde jag inte igår att jag skulle kunna göra. Det glädjer mig för jag vill ha alla pengar jag kan få just nu.


Ska troligtvis ta ut mina två sista semesterdagar vecka 9 och sen ge bort ett pass och voila, jag blir ledig åtta dagar. Kanske resa någonstans då? Är sugen som aldrig förr. Eller så kommer jag unna mig saker som min massage då : ) Skulle passa perfa den veckan för jag jobbar bara tre dagar då.


Nej nu ska jag ta och käka lite frukost och sen ta och duscha. Ska försöka hinna med att diska och greja lite också. Ms släkt kommer imorn för att fira honom så det kanske är bra om vi slipper tokstäda imorgon. Ska försöka hinna med en fika med Lena på förmiddagen också.

För övrigt blir jag mer och mer sugen på frisyren jag la upp i inlägget under, jag älskar den men jag vet inte om det är dumt när luggen nu börjar bli så pass lång att den snart inte är lugg längre utan en del av håret. Men det är ju såå snyggt. Jag får se. Ska beställa tid för färgning i Februari i alla fall och då ska jag toppa mig lite och kanske blir det luggen då. ;)


/A

Frisyr

114636-175

Ska jag eller ska jag inte?!

Är du?

Är du kär? Som aldrig förr!
Är du trött? Är alltid trött, har nog brist på massa vitaminer
Är du shoppingsugen? Ja men jag ska spara, spara och spara
Är du ressugen? OM jag är, jag toklängtar efter en resa!
Är du skolsugen? Njae, jag borde plugga men det går inget vidare
Är du festivalsugen? Nej
Är du alkholsugen? Nej inte direkt
Är du saknad av nån? Det hoppas jag =)
Smeknamn? Sessan & Älskling
Hur många timmar sov du inatt? Alldeles för många!
Vilken film såg du senast? En prins i New York, min favvis!
Vilken internetsida besökte du senast? Blogg.se
Vad sa du senast till vem? Tack, Hej då. Till Elin som kom tillbaka för att hämta ett brev hon skulle lägga på åt mig. Hon glömde det först men knatade tillbaka och plingade på : )
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Elin: Jag slutar nu så jag går mot banken ;-)
Vad gjorde du i förrgår? Jobbade
Vad har du gjort idag? Städat, kollat massa bloggar och piercingar, Varit på apoteket, Lindex och Vetekransen. Fikat med Elin här hemma. Nu blir det jobb.
Vad såg du senast på tv? Gilmore Girls medan vi fikade nyss
Senaste köp? ACOs B.U.S. för ansikte och kropp. Ett nagellack på rea från Lindex och fikabröd från Vetekransen
Vad har du på dig nu? Jeans och min kortärmade sweatshirt. Snart jobbkläder
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Ja, till M när han gick till skolan imorse.
Vad drack du senast? Kaffe
Gillar du att laga mat? Ibland
När sjöng du senast? Kommer jag inte ihåg, kan ha varit igår
Vad gör dig lycklig? Mina vänner, familj och min blivande man <3 ; )

Mitt drömjobb!

Mitt drömjobb!


Snygga piercingar!

114636-174
Ramlade in på denna sida och hittade en massa sjukt snygga smycken till naveln. har letat länge men aldrig hittat någon riktigt snygg att byta ut min vanliga tråkiga med men här hittade jag hur många som helst och nu kan jag inte bestämma mig för bara en! Ska visa M sen ikväll så får han vara med och kika lite. Måste ha en ny till sommaren tänkte jag. Gillade denna med kronan på men hittade även en med en flipflop toffla på, skitcool. haha.
Kan bli en dyr historia sen när lönen kommer = D


nej nu ska jag hoppa in i duschen. Sov alldeles för länge idag och om två timmar ska jag möta upp Elin på stan för en fika och vid fem är det dags för 3½ timmes jobb.
Ikväll ska jag laga korv stroganoff för första gången i mitt liv, önska mig lycka till!
Gamla hemkunskapsboken från sexan är en underbar liten kokbok minsann ;)


/A

Blivande Fru Andersson

Jag insåg det igår morse. Det alla små flickor drömmer om kommer att slå in för min del.
Jag å andra sidan drömde aldrig om att vara prinsessa eller att någonsin vilja gifta mig.
men nu när jag funnit en person som får mitt hjärta att slå så hårt och som jag saknar så fort han inte ens är i samma rum som mig så ser saker och ting annorlunda ut.
 Vi tågar nu fram under vårat femte år tillsammans och det kunde inte kännas bättre.
Jag trodde inte att förlovningen skulle betyda så mycket som den faktiskt har gjort. Jag har alltid undrat hur en ring ska kunna få allt så bra. Men att känna eller se ringen på mitt finger gör mig varm och alldeles lycklig.
Jag vet att vi en dag kommer stå där och lova varandra trohet för resten av våra liv.
Jag har aldrig ägnat så många tankar åt det där med bröllop och sådant, men nu har jag allt funderingar kring det. Till och med så mycket att jag ser fram emot den dagen.
Vi har inte pratat så mycket om det, enligt traditionen gifter man sig inom ett år efter sin förlovning, det fungerar nog inte riktigt i vårat liv. Jag vill helst se att vi har råd med ett bröllop.
Brukar tjuvläsa Evelinas blogg och drömma mig bort. Hon har gett mig mycket inspiration och mycket tips genom sin blogg. Hon är ung och kommer gifta sig till sommaren.

Men som sagt, i mitt och Marcus liv passar det sig kanske inte just nu.
Men ibland så vill jag gå efter traditionen men förnuftet säger något annat.

Jag har i alla fall bestämt att klänningen jag ska ha på mig på våran dag ska jag sy själv. Såklart med experthjälp från alla håll men jag vill ändå vara den som syr den och jag vet redan sen länge hur jag vill att den ska se ut <3

Det pirrar i magen när jag tänker på allt <3
Jag har aldrig trott att jag skulle vilja gifta mig. Det är inte många i min släkt som är det.
Men nu känner jag att det är något jag verkligen verkligen vill, annars hade jag aldrig förlovat mig.



/A

Uppdatering.

Dagarna har gått lite lättare nu på jobbet, det är väl dagsformen I guess.
Imorgon så ska jag försöka komma i gång med pluggandet igen. Inget jag ser fram emot egentligen men det ska bli skönt att ha det med sin i bagaget sen.


Måste boka tid snart för min massage jag fick i julklapp. Ska verkligen njuta varenda minut av de 55 som den är. Får se när det passar in bara.
Ska även boka tid på badhusgymmet så att man kan komma igång med träningen snart!



Nej nu väntar lite ost och kex.
/A

Tävla om örhängen från Cocoo.se !

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Husspöken och dubbeldusch

Jag har klarat mig på jobbet utan att behöva gå hem. Det känns riktigt bra. Idag höll jag dock på att inte gå dit. Sov verkligen som en stock och lät troligtvis som ett helt sågverk i natt. men klockan 7.11 kändes det som om någon knäppte med fingrarna på benet på mig. Riktigt läskigt, och det är just den tiden varje morgon som vårat kära husspöke gör sig hörd. Det känns däremot lite olustigt att lägga sig och sova nu ikväll med tanke på den insidenten, förut har man bara hört knarrande steg.
Jag vet inte vad man ska tro i sådana här fall. Jag har tyckt det varit rätt mysigt med tanken på ett litet husspöke men nu känns det mest creepy efter i morse faktiskt. Kunde inte riktigt somna om heller så jag är ganska så trött nu. Men det blir nog bra.

Jag har bytt och krånglat massvis nu på jobbet i veckan. Jobbar måndag istället för onsdag(M fyller år då). Jobbar 15-22.30 på Torsdag istället för 17-21.30 och 10-17 på fredag istället för 15.30-22.15.
Det är faktiskt inte jag som krånglat med alla tider, Lisa undrade om jag ville ställa upp på torsdag och självklart gör jag det.

På måndag så börjar jag plugga igen, och denna gången ska det vara disciplinerat!

Nej nu hörde jag att M skulle hoppa in i duschen, tror jag ska göra honom sällskap ;)


/A

Sängläge

Jag skippar solningen idag. Jag känner mig inte så piggelin idag så jag tänkte att soffläge hela dagen är nog ett bättre alternativ. Eller kanske till och med sängen, med lite Rena Rama Rolf = )
Skulle helst sjukanmäla mig idag men jag tror att jag ska försöka att jobba istället, jag känner mig inte direkt dödsjuk även om jag känner mig väldigt hängig. Så 5½ timme kanske jag orkar, annars får jag väl gå hem.


Nu ska jag i alla fall försöka få i mig lite frukost.

/A

Pimpa bloggen

Jag ska ändra min bloggdesign lite så nu har jag suttit och pillrat lite i photoshop.
Tog ett gammalt mönster från en gardin och scannade in och ritade lite, och voila!
Jag är riktigt nöjd. Jag är så fantasilös annars.
Blir nog bra tillslut. Eller vad tror ni? Ge mig tips!

114636-173114636-172

sliten

114636-169


Jag bjuder på en sliten bild på mig. Jag är trött, mår illa och har jobbat hela dagen.
Det gick bättre idag, satt mest i kassan och brydde mig inte om något annat. Det var skönt.
Jag måste sluta ta för mig för mycket, det är inte bra för mig. Varför göra en massa som ingen ändå ser eller berömmer en för liksom? Det tar bara på krafterna.


Nu är M och tränar och jag ska ta mig en rejäl dusch och sen krypa ner i sängen.

Imorn blir det en halvtimme i solariumet igen, hoppas det blir lika skönt som sist!
Ipoden ligger på laddning och så ska jag föra över lite bra musik till den också så kan jag även imorn drömma mig bort lite. Det behöver jag verkligen.


/A

Shoppingfynd!

Tänkte dela med min av mina fynd från måndagens shopping.

114636-171
Skjortklänning från Åhlens, bilden gör den verkligen inte rättvisa.
Den kommer bli underbar till brunbrända ben i sommar.

114636-170
Casual från Gina tricot, skön slitochsläng tröja bara. Halva priset :)

114636-168
Coola örhängen från glitter.

114636-167
Dessa är också från Glitter

114636-166114636-165
Armband från H&M, äntligen har jag hittat dem! Har letat som en tok efter liknande ett bra tag nu och så ramla jag bara på dessa. De låter inte en massa heller vilket är ett stort plus. Man vill ju inte låta som en hel orkester när man har på sig dem :)


Konsten att passa in?

Jag tillät mig själv att sova länge idag fast jag egentligen ställt klockan. Jag vaknade iofs sex imorse och låg vaken till efter sju och vägrade gå upp. M var trött och vaknade inte av sin klocka först men det gjorde jag och då vägrade kissblåsan att hålla sig längre så det var bara att knalla upp på toa. Jag hatar det, det dödar verkligen ens sömn! Nog tjôttat om det.
Börjar om två timmar, tänkte kanske att jag skulle vara duktig och gå till jobbet  men jag vet inte. Vädret är dåligt och jag har inget batteri kvar i ipoden. Dessutom så känner jag mig bara så less på allt så bilen vore en trevlig kompanjon den lilla vägen till jobbet. Jag får helt enkelt se hur snabbt jag blir klar med duschninh och diverse här nu. Har jag tid på mig så knallar jag nog. Det är ju ändå ett löfte till mig själv att inte ta bilen till jobbet.

Igår satt jag och M och skrev upp en lista på företag och liknande där jag kan tänka mig att jobba. Så småningom så kommer jag även skicka cv till alla ställen. Man kanske inte ska klaga som har haft tur och har ett jobb där jag tjänar någorlunda bra i månaden men om magen bara säger nej hela tiden så måste jag lyssna på den. Jag kan inte göra mig så illa att fortsätta gå till ett jobb där jag inte passar in.

Jag förstår inte varför det är så. Jag har aldrig passat in någonstans. Inte i lågstadiet, inte i mellanstadiet, inte i högstadiet och inte i gymnasiet. Inte i Degerfors och inte i Kristinehamn... Så annorlunda är jag väl inte någon annan? Eller?


Nej nu väntar duschen.

/A


114636-164


Måste ha ett NYTT jobb!

Jag vantrivs! Det finns vissa som förgyller dagarna där men jag vantrivs verkligen. Jag är inte gjord för att stå där och ta allt skit som man får. När får man egentligen belöning för att elände?! Eller lite uppskattning. Jag är trött på såna jag aldrig trodde jag skulle tröttna på. Jag vill bara därifrån. Det är inte bra för mig att vara där, det är det verkligen inte.

Gaah! vill skriva så j'vla mycket men jag låter bli, är nog mest bara trött tror jag. Men nytt jobb, det ska jag ha!

/A

Ge mig!

114636-163
114636-162

Ge mig håret!

Konstigt att gå till jobbet.

Ja det känns ganska konstigt att gå till jobbet när man varit ledig så "länge".
Man vänjer sig av med jobbet väldigt fort och det tar tid innan man vänjer sig vid det. Jag har faktiskt inte saknat det ett dugg, det har varit riktigt skönt att slippa allt där uppe. Allt är så falskt hela tiden, jag orkar inte riktigt med det. Vissa tar sig privilegier de inte har rätt till, men jag tror att "personen" börjar inse hur det ser ut nu. H*n är påväg dit där en annan person en gång var och det såg vi hur det slutade.

Äsch. Jag är bara trött och skulle velat vara ledig ett par dagar till.

/A

Trött!

Ja, då är det dags för att börja jobba igen då efter en välförtjänt femdagars ledighet!
Det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen nu och göra något med sina dagar, men nog tycker jag bättre om att vara hemma hela dagarna : )


Shoppingen igår gick alldeles för bra. Kom hem med mycket mer än vad jag tänkt och hålet i plånboken blev väldigt stort, jag som ska spara massa. Men från och med nu så är det jag som har snålbyxorna på!
M's present var väl det som gjorde hålet störst, men det är han värd.
Kom inte hem förrän åtta igår kväll. Då hade jag visserligen skjutsat hem henne till dfs också, lite onödigt kanske men tråkigt för henne att behöva åka buss. Så snällis som jag är ;)

Jag måste säga att jag hatar när M är i skolan, jag gillar det inte. Det var så mycket bättre när han var hemma hos mig om dagarna =)  Men det är väl bra att någon i detta hushåll gör något vettigt med sitt liv. Men han saknas...


Har haft ont i magen flera dagar och jag vet inte varför. Jag tycker jag varit duktig och inte ätit massa skräp och godis som jag annars gör. Framför allt har jag inte druckit en massa coca-cola och grejer. Jag har heller inte oroat mig eller tänkt på något tråkigt alls. Så jag vet inte varför magen beter sig som den gör, det gör verkligen ont.
Men nu ska jag göra mig lite frukost och sätta på en kanna tevatten. Köpte ett te igår som ska vara bra för magen. Får väl se om det hjälper.


/A

Shopping!

114636-161


Nu är det dags att hämta Elin vid stationen och så beger vi oss vidare in till Karlstad för lite shopping. Känner jag oss rätt så blir det en heldag som alltid, tiden har en tendens att gå väldigt fort när vi är där :)
Jag ska köpa present till M, det är mitt enda måste idag sen så är det bara roligheter på önskelistan inför dagen.

Imorn börjar jag jobba igen efter fem dagars ledighet, jag känner att jag har behövt de här dagarna mer än vad jag trott. Jag känner mig ganska lugnt inombords nu och har laddat batterierna ordentligt.



/A

Victorias Secrets fashion show 2007

114636-160

Jepp ska mysa ner mig i soffan och kolla detta på tv nu. Avundas alla sjukt snygga kroppar och bli lite inspirerad till mig egen träning : )
Idag har jag solat, det var det goaste jag gjort på länge. Låg där och tänkte på Grekland och drömde mig och och vips så hade den där halvtimmen gått. Jag som brukar våndas och vrida och vända på mig när jag solar för att jag tycker det är så tråkigt och jobbigt, men inte idag inte.
Så nu luktar jag gammal bränd hud men jag hinner inte duscha nu, måste kolla tvn och slänga in ett par mackor i ugnen med lite skink och champinjonstuvning på. Yummie.


Förlorat min oskuld.

yes, förlorade oskulden idag. Min pirates oskuld. Såg ettan och tvåan och jag undrar varför jag väntat så länge med att se dem?! Tvåan slutade dock på sämsta sätt, nu måste jag se trean, har den hemma också men orkar inte kolla på den nu, då somar vi nog.


Kvällen blev totalt perfekt och nu ska jag krypa ned bredvid min blivande man och krama om honom hela natten, eller tvärtom.


nattinatt

/A

Nyårsrevy

Idag har det varit storstäd i denna lägenhet. Nu är allt kliniskt rent och julen är ett minne blott. M och jag känner oss nöjda över dagens insatser och kommer att tillbringa resten av kvällen i myskläder i soffan, en bra rulle eller hockey, chips och cola. perfekt lördag enligt mig =)


Igår kollade vi på Karlskogas nyårsrevy jag, M och min mamma. Min älskade "lillasyster" var med och gjorde premiär där och det kan man bara inte missa. Hon överraskade mig positivt med hundra gånger. Jag trodde verkligen inte att hon var dålig på det hon gör, men att hon var så bra på scen det visste jag inte! Det gör mig stolt och varm om hjärtat.

Nej dags att åka och handla nödvändigheterna inför ikväll =D

114636-159
Elin är den tredje från vänster


/A

2008 - tur år?

Jag är inte direkt känd för att ha tur, snarare tvärtom, men det känns som att det har vänt nu.
Jag fick tag på det som jag vet M så gärna vill ha i födelsedagspresent. Skickades hit ända från USA, idag kom det i brevlådan. Timingen kunde inte vara bättre eftersom M inte är hemma idag, men det är han alla andra dagar. Wohoow, äntligen lite tur.


nej nu är det jobbdags.

/A

Så har jag förändrats under 2007

Januari


Februari


Mars


April


Maj


Juni


Juli


Augusti


September


Oktober


November


December




Man hinner förändras mycket på ett år.

Årets

Årets tv-serie: Måste vara desperate Housewives, gillade det inte förut men hösten som var har jag suttit klistrad.

Årets fest: Oj, det måste vara julfesten med jobbet! Eller Drinkkvällen hos Josse i somras. Eller...eller...eller.

Årets stilikoner: Jag inspireras av ingen och alla.

Årets stilar: Jag älskar oversize och leggings!

Årets pryl: Min Ipod kanske.

Årets plagg: Klänningen, har aldrig använt det så mycket som detta år. Har alltid varit en pojk-flicka tills nu. 

Årets accessoar: Måste vara min guldring <3 

Årets ha-begär:  Ny klocka, fast än har jag inte köpt någon! 

Årets stad: Sverige - Göteborg, alltid! och så Chania i Grekland. 

Årets bok:  Har inte läst någon faktiskt. Bara mina pluggböcker men de räknas inte.

Årets panik: Har varit ett lugnt år utan panik. Det enda var väl hur vi skulle ta oss hem från Arlanda efter att planet från Grekland blev försenat två timmar och vi missade bussen som vi beställt hem. Men allt ordnar sig alltid så den paniken varade inte så länge. Jag har lyckats med det jag trodde var omöjligt. Att se det positiva i det mesta och bara ta det lugnt. "ta´t lugnt, det ordnar sig!" ;)

Årets sajt: måste vara alla bloggar, bilddagboken och aftonbladet har nog spenderat mest tid där :)

Årets film: Oj. Rent, Grease och Moulin Rouge är alltid mina årets filmer. men en ny för 2007. Det vet jag inte.

Bästa parfymen: Oj igen. Jag gillar pumas, eller Sarah Jessica Parkers.

Bästa shoppingen: Beror på vad man är ute efter :D

Bästa resa: Var i Portugal och Grekland men Grekland var något att minnas. Dit ska jag fler gånger!

Bästa uttrycket: Inget speciellt men jag gillar "What we do in life, echoes in eternity". Tänkvärt.

Årets drink: Alla i Grekland :) 

Årets artist: Amanda Jenssen från Idol är väl den som jag fattat mesta tyckte för. Gillar hennes hesa röst.

Årets låt: Oj, det kan jag inte välja!

Fem saker som förgyllde mitt 2007:
Portugal
Grekland
Familjen
Vännerna
Förlovningen


Hittade listan här!

Nya året är inringt.

Nyårsafton började på jobbet, jag gick Ms korta pass och han tog mitt längre. Det var tur det då magen inte ville vara med och jag kände hur migränen trängde sig på. När M äntrade hemmet så tog vi oss en välbehövlig sovstund. Sen var det dags att laga till lite god mat.
Entrecote med hemmagjorda potatisklyfor och hemmagjord kantarell sås.
Till den en god grekisk sallad och cider.

Sen svidades det om till lite snyggare kläder. Jag hade inget speciellt på mig, en svart tunika som jag köpte förra året på ginatricot lagomt till juldagen då.

Vi knallade till Linns syster Erika och där spelades det spel. När singstar drogs fram så tog vi på oss och knallade hem till oss där Jenny och Fredrik väntade. Vi skulle ha stannat och sjungit, för det var verkligen trevligt,  om det inte vore för att de hade katt och jag fick så svårt att andas tillslut.
Hemma så skålade vi i champagne vid tolvslaget. Sedan satt vi mest och jäste hemma bara tills vi drog fram singstar. Det var riktigt roligt och Jenny tog fram sina dåliga egenskaper genom att bli sur när hon inte vann trots att hon var den enda som verkligen försökte ; ) Hon är sööt hon.
De knallade till sig vid tre tiden och vi kröp ned i bingen då och somnade gott.


114636-119


Gårdagen spenderades på jobbet 12-19. Onödigaste dagen ever. Kostade dubbelt med pengar för att bara gå och skrota och göra ingenting. Det var knappt en person i affären på hela dagen. Men det gav mig fina pengar och kraftansträngningen var inte så stor. Det var tur det för jag hade ett huvud som bultade dagen genom. Tills jag tillslut tog tabletter och det försvann. Vi avlutade gårdagen med en familjepizza för tre. Trots att det bara var jag och M. Han har nog haft våta drömmar om en sådan, för han tjatar jämt om att vi ska köpa en. ; )

Idag jobbar jag 14-22.30. M är i Branäs och glider fram på skidorna. Jag hade velat följa med men man måste ju jobba också. Jag är glad att han följde med i alla fall fast han inte tänkte det först.

Efter 22.30 idag så har jag ledigt FEM dagar, jag kommer inte ens ihåg när jag var det senast. Måste ha varit Greklandsresan i Augusti-September. Tog en semester dag på Fredag bara och vips nästan en hel veckas ledighet. =) Ibland får man unna sig.

/A