Lördag!

Jag hade nog käkat något konstigt eller något för jag mådde bättre tillslut igår och kunde avnjuta räkorna ändå, men dock utan vinet. Kändes som att det var en bättre idé eftersom jag i alla fall inte kände mig helt hundra.
Men jag tackar och bockar för att jag mår bra idag så jag ska snart ta mig en dusch och göra mig iordning, sen kolla när M spelar match. Sen blir det Degerfors för att fira min bror som fyllde år i Torsdags.


Det kanske blir vinaren ikväll annars så låter en filmkväll ganska bra. Jag ska upp tidigt och jobba imorgon och det ser jag faktiskt fram emot. 8-13, inte ofta man har såna guldpass inte.


jag har kommit till lite insikt efter mycket funderingar igår.
om M går sitt sista år i Karlstad, då börjar jag inte i Borås i år.
Men jag har alltid varit anti för att flytta till Karlstad men nu vill jag det.
Jag har funderat och funderat och det finns ingenting som är värt att stanna kvar här för.
När jag väl slutat på maxi vill jag inte sätta min fot där igen faktiskt och då kan jag lika gärna bo i Karlstad.
Det är ju jobbet som har gjort att jag inte velat flytta.
Så vi får se, vännerna består ju och de som inte gör det är inte mina riktiga vänner.
Men nu är jag i alla fall öppen för det förslaget.


/A

Bläää

Nu har jag varit duktig och betalat massa räkningar och fört över pengar till sparkontot. Ska vara duktig och inte köpa en massa denna månad, utan denna månad blir en sparmånad minsann.
Enda riktiga utsvävningen får bli Vickis kalas med utgång och allt i Karlstad.


Idag mår jag kasst, tror bannemej att jag åkt på magsjukan eller ätit något riktigt dåligt.
Ska ringa jobbet och säga att det inte är någon bra idé att jag kommer och jobbar idag eftersom jag för tillfället bor på toaletten.

Marcus är i Karlstad och gör tenta, stackaren var uppriven igår, han tappade allt. Jag hoppas det går bra för honom och att jag mår bätttre sen.
Vi som köpt räkor som vi tänkte avnjuta med lite vitt vin (! vi som inte ens gillar vin) och till efterrätt jordgubbar med choklad och grädde. Just nu växer det i munnen på mig bara jag nämner mat.
Så ett telefonsamtal sen lägger jag mig igen.


/A

Varmvatten igen!

Ja, nu så fungerar pannan och allting som det ska igen. Skönt. Men som sagt, det är verkligen ett lyxproblem egentligen. Jag firade detta med att diska faktiskt och inte med en dusch. Jag tvättade håret i kallvattnet förut så det får räcka. Raggarduschen funkade idag med så. Ska unna mig en varm och skön dusch när jag kommer hem efter jobbet istället.


Det är dyrt att vara sjuk, men jag är glad att jag lever i Sverige där man har högkostnadsskydd.
Jag sparade på detta viset 400 idag när jag hämtade ut medicin tack vare att jag redan betalat nästan 1500.- på medicin under året(och då har jag verkligen slarvat!).
Så tack, något som verkligen fungerar på ett bra sätt i Sverige. Tänker på pappa som tar ännu mer medicin än vad jag gör och han skulle behöva betala ofantliga summor per år om det inte fanns ett sådant skydd. Nu betalar man ju högst 1500 om året, sen är det gratis. Efter 900 eller något sådant så reduceras priset neråt också. Det är ett bra system minsann.


Nej nu ska jag faktiskt klä på mig och gå till jobbet. Det är ett underbart solsken utanför fönstren och det är dags att jag tar vara på det.


Tack vem du än är som skickade kommentaren till mitt inlägg i Onsdags... jag vet att det är ett superbra sätt att få ur sig allt genom att prata med en utomstående, det är oftast det enda som fungerar. Mitt sätt är nog att skriva av mig det istället, har svårt att prata med folk om hur jag mår och har oftast svårt att sätta ord på det.


/A

Dusch = Lyxproblem!

Oj, om jag fattat pappren rätt så kommer jag att få tillbaka 18 727 kronor på skatten i sommar, och om detta stämmer så är jag nu typ lyckligast  i världen för då kommer jag slippa alla bekymmer med pengar osv. i sommar eftersom jag i maj också kommer att få ut i alla fall kanske 15 000 i semester ersättning eller något (M hade tio innan skatt så jag räknar med att jag borde ha mycket mer än så eftersom jag jobbat mycket, mycker mer än honom)


Pannan i huset pallade inte länge, vi hade inget varmvatten igår kväll så jag kunde inte lyxa till det med någon dusch. Kan heller inte duscha i dag för jag vägrar att ställa mig i en iskall dusch.
Vilket lyxproblem va?
Jag har tänkt på det nu, vi har varit utan varmvatten i knappt två dyng, redan nu så känner man sig ofräsch och så bara för att man inte kan duscha.
Men kroppen behöver inte duschas varje dag, det räcker ju faktiskt med att bara blaska av sig lite.
Och håret, det måste jag tvätta varje dag, det är verkligen jobbigt. men håret mår inte bra av det. Vad brukar en frisör rekommendera, cirka 2-3ggr i veckan ska håret tvättas. Men dag två så känner jag mig jätte äcklig i håret.
Som igår, jag var tvungen att sätta upp håret med både tofs och hårnålar för att det kändes äckligt. Hade jag bara låtit det vara utsläppt så tror jag inte att någon hade märkt skillnad.
Det är egentligen sjukt vad vi överkonsumerar vatten och duschar.
Tänk på dom som inte ens har en dusch, vad gör det då egentligen om jag duschar kallt en dag?

Idag ska jag ägna mig åt den roliga sysslan att betala räkningar och hämta ut medicin på apoteket, mitt högkostnadsskydd går ut imorgon så hämtar jag på mig lite idag så får jag det nästan gratis ;) man får inte vara dum utan sparsam när man inte har så mycket jobb.
Sen blir det jobb ett par timmar, och som jag skrev igår så vill jag verkligen inte jobba över idag, möjligtvis om jag får börja tidigare men jag tänker inte sluta senare.

/A

Kalldusch

Jag skulle jobba över till fem, som blev åtta. Vart finns alla vikarier egentligen?
Jag har minsann jobbat med huvudvärk/migrän/magont hela veckan och fått jobba över en massa och shit. När ska man få vara sjuk egentligen? Det är ju rätt konstigt att man ska få sånt dåligt samvete av att sjukanmäla sig när man faktiskt inte mår bra. Men lilla hjärtat klappar nog rätt hårt för maxi trotsallt antar jag.

I morgon tänker jag inte jobba över, jag har en massa jag skulle behöva fixa.


Hyresvärdarna kom hem idag och gubben som fixar pannan också så nu fungerar varmvattnet och elementen igen. Tror jag ska lyxa till det med en liten dusch nu såhär på kvällskvisten, det blev ju ingen i morse.

I morgon är det lön. Jipppiie. Kollade lönespecen och den var heelt okej faktiskt. Tråkigt bara att jag i princip ska spara allt, men den som spar han har...


ciao

/A

Ny intervju

Wiiie, jag har en till intervju som jag ska gå på. Jag hoppas innerligt att det är på fler timmar än det andra för detta jobb är det jag helst av allt vill ha! Det är dock i Karlstad så bara om det är på fler timmar än jag får på det andra så är det värt att åka så långt för. Jag är redan nu nervös, men det blir allt bra. Säg att det är heltid! =)

Onsdag

Igår var jag verkligen arg.
Eller nej, jag orkar inte skriva om det just nu faktiskt.


Frös som en tok igår kväll och nu har jag förstått varför. Pannan i huset har gått sönder så det finns varken värme i elementen eller varmvatten. JIppie, M fick ta en raggardusch imorse, när man bara blaskar av sig litre i handfatet ni vet? Det kommer få bli en sådan för mig med, för aldrig att jag ställer mig i en iskall dusch inte. Suck.
Typiskt att detta händer när hyresvärdarna är bortresta. Förhoppningsvis så kommer de hem i eftermiddag dock. Annars blir det inte kul. Får låna duschen hos Ms föräldrar annars, de är ju ändå i Portugal nu.

Idag skulle jag ha jobbat till halv fyra, men det blir till fem. Alltid bra med lite mer, och M kommer ändå inte hem förrän sex och då är det raka spåret till träningen.


Jag hatar att må såhär dåligt som jag gör nu. I går låg jag i sängen en timme och bara stirrade medans M gjorde något annat. Tankarna bara flyger i väg och jag vet varken ut eller in. När han väl la sig så bröt jag nästan ihop och satte mig i köket och sedan badrummet och bara grät. Jag ville inte väcka honom, men även om jag hade gjort det vet jag inte om han skulle bry sig. Jag har varit ledsen i fem dagar nu och han låtsas om som att han inte märker det. Jag har ont i magen och jag blöder näsblod, bara det borde väl få honom att fundera lite.
Nej jag ska inte smutskasta honom, han har det jobbigt nu med, med tentaångest och allt. Det är därför jag inte vill lasta honom med mina problem.


I går ansökte jag till högskolan i Borås... jag har inte sagt något till honom än. Men han kan ju aldrig bestämma sig för vad han ska göra med sitt sista år. Kanske får jag flytta till Borås själv ett år. Det var lite av det jag funderade på igår. Jag skulle inte palla det. Jag skulle klara att bo själv, men inte flytta ifrån honom ett år. I så fall skulle vi behöva gå skilda vägar och det vill jag ju inte!


Nej nu ska jag ta mig en raggardusch jag med och se om jag kan göra något vettigt med mitt otvättade hår.


/A

Tisdag

Den här veckan gillar jag, jag går nästan inga kvällar alls. Wiiie. Slutar fem idafg, riktigt lagomt.
Har migrän som ligger i bakhåll känner jag, har haft det sen i söndags, men med tabletter så hoppas jag att den stannar där också och inte bryter ut. Var nära på att gå hem från jobbet igår med, magen är inte riktigt med mig alltså. Jag hoppas att också den förblir snäll idag.

Snart lön också, wiiie. Men denna månad ska jag spara i princip ALLT. Har en del räkningar och sådär som kommer dra iväg en bit men sen så är det spara som gäller.
Just ja, jag måste skicka in mina papper till a-kassan i dag.


Alltså nacken blir aldrig bättre, ledsen jag blir. Ska försöka komma i väg till gymmet snart, men med migrän är det nog ingen bra idé. Så jag väntar ut den. Nästa vecka har jag typ ingenting på schemat så om inte annat så får jag masa mig iväg varenda dag nästa vecka för att ta igen lite.


Jag känner mig fortfarande nedstämd, känns inget bra alls faktiskt. Jag har ångest och skulle helst bara gräva ner mig.


Nej men istället för att gräva ner mig ska jag nu ta mig en varm och go dusch, sen är det jobbdags!

ciao

/A

Påskmiddagen i bilder :)

114636-236

Ja såhär såg våran påskmiddag ut. Iskallt, men det var mysigt. Vi satt där och mumsade på färdiggrillad kyckling och baguette. Har man halva släkten i Portugal och andra halvan släkten i Degerfors och själv inte har tid så får man vara lite uppfinningsrik.

Dålig uppdatering

Jag har inte känt mig på blogghumör, är inte på det humöret nu heller egentligen. Känner mig nedstämd. Har en jobbig känsla som följer mig.
Samtidigt har jag jordensmensvärk, ont i magen p.g.a. andra saker och migrän.
har trots det stått ut på jobbet, jag är pengakåt.

Påskhelgen har varit bra. Påsklunchen intog vi i vinterklädsel ute i skärgården. Iskallt, men det var mysigt.


nej nu ska jag göra M sällskap framför hockeyn istället.
Lovar att förbättra uppdateringen...


/A

GLAD PÅSK!

114636-233

En riktig Glad Påsk önskar jag till er alla, önskar också att ni kunde få smaka av allt godis jag fick av M, det är nog två kilo minst och jag ska försöka göra mitt bästa med att äta upp det, men det kan nog ta ett tag! =)

Välkomna

Ser att det är lite fler än vanligt som har kikat in hos mig, antar att vinsten från modeakuten har gjort sitt.
Så till dem som har återvänder hit igen säger jag välkomna! =)

Blir ju också lite nyfikna på er, säg gärna hej och skriv en liten rad om er, alltid kul att veta vem som läser!


Kram kram

/A

Jag vann!

114636-232


Wiiie, igår när jag kom hem från jobbet, sur och grinig som aldrig förr, så klickade jag som vanligt runt mig på mina favvobloggar. Kikade in på modeakutens blogg och där kikade jag vilka som vunnit hennes tävlingar, och gissa om jag blev förvånad när jag hamnade på min egen blogg? Så jag vann denna baddräkt, skitsnygg!
Nu om någonsin har jag ju motivation till att träna, för inte vill jag se pluffsig ut i denna =)
Vinsten gjorde verkligen min kväll igår, jag kunde släppa alla aggressioner och bara vara glad en stund.
Så ett stort TACK till Linda på Modeakuten för att hon är så generös med sina tävlingar och vinster hon delar ut.


/A

Klänning


114636-231

Satt och kikade efter lite inspiration till klänningar. Dels för att mamsen nog troligtvis ska sy Jessicas bröllopsklänning och dels för att jag nog ska sy den klänning som jag ska ha på mig på deras bröllop.
Fastnade för denna, det är inget jag skulle ha på deras bröllop men visst är den härlig?
Klara och härliga färger, får mig att tänka på sommaren.

Duktig.

Om en timme ska jag på läkarbesök, hoppas det går bra och att det inte är som vanligt. "Det går över".
Vi får väl se hur det blir. Jag förväntar mig absolut INGENTING.

Har varit väldigt duktig idag, gjorde mig en smoothie förut och nyss har jag ätit lax och potatis med en creme fraiche dipp/sås till. Mumsigt. Jag som aldrig orkar laga mat annars till mig själv för att det är det värsta jag vet. Men idag kände jag att jag behövde det om jag ska ha ork att jobba i kväll. Det kommer att vara hysteriskt!
Barnbidrag och skärtorsdagen, ALLA ska handla idag. Men det positiva är ju att kvällen kommer gå fort i alla fall. Sen ska jag prata lite med Lisa också angående sommaren och så om vi har tid.


Nej dags att börja göra sig iordning lite och lägga i ordning inför jobbet. vet inte hur lång tid det kan ta på sjukhuset så jag kanske har tokbråttom till jobbet sen.


Ciao ciao.

Ångest

Ja, nu är den här hos mig igen, den där jäkla ångesten.
Så fort jag börjar fundera på min framtid så kommer den krypande.
Jag vacklar nu, vill jag verkligen läsa i Borås. Eller finns det något annat häromkring?
Usch, det gör ont i magen på mig när jag inte vet.
Ska sätta mig och kolla lite på en annan utbildning som finns i Karlstad också.
men om jag kommer in i Borås, hur blir det med M, kommer han få jobb?

iih. jag hatar att inte veta någonting.


Nej nu ska jag komma på andra tankar så nu ska jag åka och köpa lite lax, och sen gooodis till påskägg.


/A

Annas smoothie

114636-230

Smoothie!

Igår gjorde jag godast smoothien ever!
Jag som inte ens gillar jordgubbar men mumsigt blev det!

Tog lätt vanilj yoghurt,
frusna (euroshopper) jordgubbar 
honung (eftersom jordgubbarna kan vara rätt sura)
sen blandade ihop det i en mixer, och det blev suveränt gott!

Alla ingredienser efter behag och behov såklart.


Den drycken är mitt nya mellanmål och kommer bli en hit i sommar kan jag lova.
Tack för mixern Daniel och Jessica, som vi fick för ett år sen  =P


/A

Torsdag!

Aaah det är så härligt att vakna tidigt när solen skiner in genom persiennerna. Även om det är kallt ute så är det årets finaste väder ute idag. Alldeles perfekt för påskparaden, som jag dessvärra inte orkar gå och kika på. Trots att min idol Elin ska vara kyckling ;) haha.


Halv tio var jag på akupunktur, det är ganska så tråkigt att ligga där med massa nålar i sig. Men samtidigt ganska avkopplande. Dock inte lika kul att mitt frikort gick ut i förrgår, för nu måste jag betala 100:- för varje gång. Men bara nacken blir bra så är det värt de. Ska verkligen försöka komma igång med gymmandet till veckan nu.

Kilade in en snabbis på metro efter sjukhuset och köpte mig en skinnjacka som jag spanat på ett tag. Den kostade ynka 399.- och Elin hade på sig sin igår och jag kunde inte bara låta bli. Den var skitsnygg på henne och nu äger jag en likadan. Får försöka att inte ha dom samtidigt bara :)

Igår var jag ju på intervju. Det kändes inte alls nervöst, hon frågade lite svåra frågor bara men det gick jätte bra. Hon var nöjd sa hon. Jag frågade om många hade sökt och hon sa "jaa, det är väldigt många... men... du är den enda jag kallat". Så det kändes roligt att veta. Dock är detta inte full tid, lite mer än halvtid och det kan ju faktiskt vara skönt på sommaren.

Sen efter intervjun så åkte jag och Elin en sväng till Karlstad. Där köpte jag precis det jag tänkt att jag skulle ha.
Ett fodral från Gina (svart) och ett par snygga kilklackspumps från skopunkten också i svart. Ville egentligen ha ett par bruna som jag spanat på men de passade inget bra och de här svarta var snyggast på, överlägset!
Vi var vrålhungriga gumman och jag och stan i Karlstad hade inget vi var sugna på så tillslut åkte vi till IKEA bara för att äta mat :) Fast köpte ju även tre förpackningar med batterier, haha.

Idag har jag ett läkarbesök kvar. Sen ska jag jobba till halv tio.
Önskar att M hade varit hemma idag för det är alldeles underbart väder och jag vill ut i skärgården och bara vara ett tag. Inte så kul själv dock.


Nu ska jag skicka ett litet argt mail till arbetsförmedlingen. De tvingar mig att söka ett vårdjobb som jag inte vill ha!
Jag har jobbat inom äldrevården och det var mysigt, men absolut ingenting jag vill göra igen för det var verkligen ingenting för mig!
Sen tvingar de mig att söka ett jobb på 50% i Karlstad. Hur mycket förlorar jag inte då på att pendla? suck


/A

Morr

Skulle dagen till ära använda min nya BH som jag köpte för ett tag sedan men aldrig använt. Den är lila och fin. Jag har flera i samma modell och jag älskar dem, men det sitter en lapp i sidan som kliar något fruktansvärt. Så innan jag hoppade in i duschen skulle jag vara duktig och komma ihåg att klippa bort lappen, och vad gör jag?!
Jo jag klipper sönder BHn =@ Så jag tokletade på ett textillim som jag visste att vi hade hemma och nu hoppas jag att det funkar och att jag kommer kunna använda den i framtiden. Inte så kul att behöva slänga en ny oanvänd BH direkt, speciellt inte i favvomodellen. Så idag kör jag på den skogsgröna i samma modell :D
Morr.
114636-229


/A

Bläää

Illamående börjar göra sig påmind igen. I hate it!
Jag har varit duktig och vikt bortglömd tvätt, den har stått här i lägenheten i två veckor eller något tror jag. Varken jag eller M har haft tid eller ork att ta itu med det, men nu är det gjort. Har även diskat. Ska ta en ride med dammsugaren genom lägenheten också tänkte jag.
Ibland är det bra att vara nervös och ha ett par timmar över. För jag håller mig sysselsatt nu för att inte helt och hållet få stora nippran alltså.
Vid två tiden kommer Elin och håller mig sällskap en stund. Phuu.
Sen efter intervjun, som jag kommer äga;), så åker vi över till Karlstad en snabbis. Jag vill ha ett par skor jag spanat in mig på, även Gina Tricots fodral hade jag tänkt mig.

Nej nu kallar städningen igen tror jag, fjärilarna i magen är alldeles för jobbiga för tillfället ;)


/A

Onsdag

Vaknade tidigt idag, hör inte till vanligheten direkt, speciellt inte när jag jobbat till halv elva.
Men jag tror att det kan ha att göra med intervjun jag ska på idag och att jag måste fixa en massa innan.
Dessutom känner jag mig faktiskt ganska pigg för en gångsskull.
Men magen känns lite pirrig och igår mådde jag fruktansvärt illa. Jag hoppas att illamående inte kommer fram idag för det skulle inte passa så bra.


Ska försöka få i mig lite frukost nu, sen måste jag greja med arbetsförmedlingen och akassan, äntligen börjar det lösa sig med allt tror jag tack vare hjälpen jag fick igår.


/A

Powernap

Inte lika knasig i huvudet idag som jag blev förra gången jag var på akupunkturen, men jag känner mig rätt dåsig,
Så nu ska jag ta mig en liten vila, lägga mig i sängen och kolla lite vänner. Försöka sova lite i alla fall.

Tisdag

Helgen var sådär. Ingen av oss var nog speciellt sugna på utgång egentligen men eftersom vi hade förköp så gick vi dit ändå. Vincent var över förväntan verkligen och det var värt att gå dit enbart för hans skull.

Söndagen var jag seg hela dagen trots att jag knappt druckit något, jag antar att det beror på att jag jobbar en massa. Igår jobbade jag 10-19. Så jag hann inte med speciellt mycket.

Om en timme ska jag på akupunktur igen. Sen skulle jag ha börja 12.45 att jobba, men Maria kände sig inge pigg igår så jag lovade henne att jag skulle stänga idag åt henne så att hon kan vara sjuk idag så jag får jobba 16-22.30 istället. Mig gör det inte så mycket, eftersom jag ska på akupunktur och jag var så konstig i huvudet efter förra gången så det är bara bra om jag får komma hem och lägga mig någon timme = P

Imorgon blir det nog en sväng till Karlstad på eftermiddagen.

/A

Vincent

114636-228

Idag blir det Vincent på statt i Karlskoga. Det ska bli kul minsann. var urminnes sen jag var ute och speciellt i Karlskoga. Med trevligt sällskap så kan det inte bli annat än bra. M och jag sover i Degerfors hos mamsen och papsen. Så där kommer vi spendera våran bakissöndag. Ingen av oss kommer vilja köra bilen hem för tidigt. Idag bjuder de på mammas hemlagade köttfärspizza som jag älskar!
Det tråkiga med dagen är att jag återigen, som snart två månader, har vaknat med huvudvärk. det sätter på något sätt ribban =/
Men M är och handlar gott bröd nu så vi ska göra toast i våran Quickgrill, sketagött.
Sen blir det stan med apoteket och bolaget en snabbis. 
Jag tror jag att jag vill sova en stund till med. Blev inte mycket sömn i natt. Ögonen är alldeles svulla och rödgråtna. Ibland brister det bara fast allt är bra. Tur att M alltid finns vid min sida i alla fall, även om han inte är den bästa på att trösta så är det skönt att känna hur han andas bredvid.
Igår hade han löpt en massa av mitt nya favoritgodis, det var sött av honom! <3

Nej nu måste jag rota i garderoberna för att se om jag hittar något man kan ha på sig ikväll.

/A

Wiiie

För jag har en arbetsintervju att gå på till veckan, wiiiie =)

Småblommigt från H&M

114636-227

Nya söta toppen från H&M som jag köpte häromdagen. Har aldrig varit förtjust i småblommiga plagg men denna var bara "to die for". Kunde inte riktigt motstå den där den hängde på galgen. Den fanns även i svart men jag tyckte den ljusa passar bättre på mig. 98.- kostar den och det är ju ingenting. (ni får ursäkta min bleka hy och otroligt dåliga kamera/pose). Modellen är hur mysig som helst med smock runt bysten och små söta "fjärils ärmar/axelband".

Me, myself and I

114636-226

Fredag hela veckan

Visst har man en speciell känsla i kroppen på fredagar, eller är det bara jag?
Det spelar ingen roll om jag så jobbar helgen eller är ledig så känns alltid fredagar speciella. Kanske sitter det kvar sen man var liten och det var fredags mys med disney och att man slapp skolan ett par dagar. Man levde trotsallt med det i alla fall tolv år under skoltiden. Fredag = helg.


Jag började min fredag idag med att gå upp för att få lite akupunktur igen, denna gången var det åtta nålar. Det kändes lite mer än sist men det var fortfarande inte så farligt.
Idag var jag otroligt trött och jag trodde inte jag skulle kunna köra hem igen.
Känner mig fortfarande som i trans nästan, jag känner mig sovande fast jag är vaken. Helskumt.

Ska ta mig en liten tupplur tror jag och hoppas på att jag vaknar till. Sen blir det jobb 14-19.
Sen är det myyys! M talade om att hyra film, så det blir nog "Här med förklarar jag er nu Chuck and Larry"  eller vad den nu heter. Kan inte stava till det på engelska just nu, huvudet är inte riktigt med :)
Sen så är det ju Let´s Dance också, och det kan jag faktiskt inte missa!

/A


 


Torsdag

Skulle egentligen knallat upp tidigt idag och följt med Emelie till gymmet men jag vaknade halv elva! :S Helt sannslöst, men jag var sjukt trött. Tog ett tag innan jag somnade i går. Känner att halsen börjar värka också, jag är inte sugen på att bli sjuk igen inte.

Jag var så glad, jag skulle få jobba ett till sex idag istället för fem till halv tio, men efter sjukdom så går jag två till halv elva. Men det är ju bättre pengar. Dessutom slipper jag gå till kvart över tio imorgon kväll utan får sluta sju. Så jag kan stå ut med en sen kväll på jobbet idag då faktiskt.

Dessvärre gör sig nacken verkligen påmind idag. Det värker och huvudet känns helt mosat. Jag hatsar att behöva må så här varenda jäkla dag. När ska jag någonsin få känna mig bra? Nacken står jag ut med för det mesta, det är huvudvärken som är det jobbiga!


Humöret är apdåligt och jag orkar inte med livet längre just nu.
Jag hoppas det går över snabbt.


I helgen blir det i alla fall utgång och vincent. Ska bli trevligt.


Undrar vad man ska slänga ihop för mat innan jobbet idag då...


/A

Ashley

114636-224

Jag skulle ge allt för att kunna ha den frisyren just nu. Jag ångrar verkligen att jag klippte av mitt långa hår. Förnuftet säger att det var rätt eftersom det ändå var så slitet men hjärtat vill ha tillbaka det. Det är ju så snyggt att bara kunna slänga upp det i en slarvig knut på huvudet när man inte orkar göra sig i ordning. Och tänkt vad bra det blir på sommaren, mitt hår går ju knappt att få upp i en snodd nu. Suck. Men det är väl bara att vänta, vänta, vänta och vänta lite till tills det växer ut igen. Ska nog köpa mig lite löshår igen kanske.

/A

Arbetsförmedlingen

Det var en skön snubbe vid namn Patrik som jag var hos idag. Vi pratade möjligheter och han svalde allt jag sa. Det var skönt. Han var ingen sån som försöker pracka på mig ett jobb som inte skulle passa mig utan låter mig söka de jag vill ha i första hand. Om jag sen inte får något så blir det nog så att han får bestämma. Men klart att jag får ett jobb med mina meriter, jag är ju bäst ; )


Nu har jag precis satt på ugnen och in ska en Dr Oekter pizza, mozzarella. Jag tror jag är beroende.


Sen blir det full fart upp till jobbet. Lovade att komma så fort jag kunde efter mitt besök på arbetsförmedlingen, det var tydligen någon sjuk och som vanligt kunde ingen av våra vikarier jobba. men jag måste ju faktiskt få äta och sådär innan så det får de ha överseende med tycker jag.

/A

Fundering

Om man dricker eller äter något många gånger som man inte gillar
kan man börja gilla det då?

Ont i magen

Natta och jag tog oss en pizza och pratade bort bågon timme, det var mysigt. Skönt att veta att man har en vän som hon kvar vad som än händer. För det kändes verkligen inte som att det var 4-5 år sen sist. Otroligt.


Igår fick jag ont i magen när jag skulle lägga mig och det sitter fortfarande kvar, fasiken vad jobbigt det är.
jag har massa jag måste hinna med idag fast bara frukosten känns som en stor utmaning just nu.
Måste i alla fall till arbetsförmedlingen 13.45, och sen ska jag jobba 16-22.30.


Fyndade lite på stan i Karlskoga igår, skulle hitta present till Jenny men kom hem med en söt liten blommig top och ljusgul scarf till mig själv. Hittade även tre bälten (två smala och ett brett) på Lindex för en tia styck, mee like!


/A


Gammal vänskap.

114636-223

Gammal vänskap rostar aldrig <3

Uppföljning

Var ju hos min astmasköterska igår och skulle kolla upp lite.
Fick ett positivt svar i alla fall.
Jag får hämta ut åtta inhalatorer(som jag måste ta 2x2 om dagen med) under ett år. Och räknar man så räcker en till en och en halv månad ungefär. Alltså borde jag hämta ut nästan alla på receptet under ett år.
Förra året hämtade jag en, alltså har jag slarvat något otroligt mycket med min medicin.
Trots detta så är astman under kontroll. Värdena är ungefär samma som de var för två år sedan då jag var där sist.
Det var väldigt skönt att höra faktiskt.
Men jag har trots det lovat mig att inte slarva. Hon sa att det inte gjorde något så länge jag mår bra så får jag experimentera hur mycket jag vill med att inte ta eller att ta medicinerna som jag ska.
Men jag känner att för min egen skull så vill jag inte slarva. Det är trotsallt jag som ska leva med min astma resten av livet.

Fick också allergitabletter på recept nu så ska hämta dem nu i veckan så kanske jag kan slippa bli dåligt hos Jenny på hennes födelsedagsfest i helgen. tål verkligen inte hennes katter, blir nåt fruktansvärt dålig när jag är där annars. Så håll tummarna :)/A

Tisdag

När jag skrev rubriken slog det mig att det faktiskt bara är tisdag. Suck, det kändes i alla fall som onsdag. haha.
Är trött och nacken värker. Jag är glad att de inte ringt från jobbet idag.

Ska snart samla ihop bitarna av mig själv och åka till Karlskoga. För klockan tre så ska jag luncha med en av mina äldsta och bästaste vänne, Nathalie! Som jag tyvärr ser alldeles för sällan.
Säger det er något om jag säger att jag knappt sett henne sen hon blev gravid? (sonen föddes i november).
Räknar man sedan vi umgicks sist så är det nog kanske fem år sedan, skrämmande!
Tiden går verkligen fort. Jag fattar inte hur det har blivit så, vi som sågs jämt förut!
Men jag antar att hon är en sån där vän som man vet att man alltid har, fast man inte ses.
För i mitt hjärta & mina tankar finns hon i alla fall alltid. <3


Ska försöka vara lite duktig och städa och diska lite innan jag far.


/A

Cravings från Forever21

114636-222

Cravings från asos

asos

Nervös

usch, av någon anledning blir jag alltid nervös inför läkarbesök, jag gillar inte sjukhus =S
Inte för att jag behöver oroa mig för något alls eftersom det bara är en vanlig rutin undersökning. Ska se om medicinerna verkar som de ska eller om jag behöver starkare/svagare.

Nej nu är det dags att ta lilla röda pärlan till Degerfors.


/A

Hår.

Aug1114636-220


varför, varför, varför klippte jag av mig håret?! :'(

Helgen som gick

Har varit dåligt med uppdatering under helgen, men det har inte hänt så mycket direkt.
Har mest befunnit mig på jobbet, och när jag inte varit där har jag velat umgåtts med M.

Fick jobba över en och en halv timme i Lördags och två timmar igår. Fina pengar det. =P

Idag kom böckerna jag beställde från bokus hem i brevlådan. Tyvärr lite försenat men det gjorde inte mig något direkt. Jag behövde inte ha dem på en gång. Så jag ser fram emot att få börja läsa lite igen. Jag är en periodare av det. Ibland läser jag hur mycket som helst, mest på sommaren och sen lägger jag av helt ett bra tag.
Det är ju så mysigt att krypa upp i soffan med en filt och en bra bok när man är ensam hemma.
Jag tror nästan att jag skulle vilja göra de nu, men jag tror att det får bli veckorevyn idag istället. En mjukstart så att säga ; )


Ska även kolla lite grejer. Jag ska försöka komma igång med min hemma träning som jag var så duktig på för något år sedan. Det är smidigt att göra lite övningar hemma om dagarna ifall man inte har tid eller ork att ta sig till gymmet.

/A


Akupunktur

114636-219
Har varit på återbesök hos sjukgymnasten för min nacke idag. Eftersom den inte blivit något bättre så föreslog hon akupunktur, som en liten spark i baken för nacken så att den ska bli bra, och sagt och gjort. Hon stack sex nålar i mig. Inte alls så läskigt som man kan föreställa sig. Det kändes knappt, inte mer än ett litet myggstick ens. Fick ha dem i tio minuter ungefär. Ska tillbaka tre gånger nu denna vecka och nästa för att göra samma sak. Sen blir det att se till att göra alla övningar och träna sen hoppas jag att nacken blir bra igen! -hoppas, hoppas, hoppas-

Nu har jag ett läkarbesök kvar under dagen, klockan två ska jag befinna mig i Degerfors och kolla upp astman.
Dessvärre så har ingen tid med mig där. Varken föräldrarna, Elin eller Jenny = (


/A


Dagens Jag!

114636-218

Japp idag är jag lila.
Tänkte vara lite piffig och matcha ögonskuggan med tröjan.
Jag tycker att jag lyckades faktiskt =)

Fredag!

Jag tänkte precis samma sak i natt när jag skulle sova som jag gjorde i går natt. Att jag skulle sova ut idag. Igår vaknade jag halv nio istället för tio som jag faktiskt hade tänkt unna mig. Idag vaknade jag åtta! Och då jobbade jag ändå till halv elva igår och kom inte i säng förräns sent. Kunde heller inte somna om.
Visst är det skönt när man vaknar utvilad för en gångs skull. Det märks att våren är i antågande. Jag brukar aldrig vara morgonpigg annars. Brukar inte vara pigg alls :)

Såg på nummerpresentatören när jag kom hem igår.
Ett av de företag som jag skickat ut mitt personliga brev och CV till hade ringt. Morr.
Synd att de inte ringde till mobilen och lämnade telesvar.
Det jag är mest förvånad över är att någon ringde igår, de fick mitt brev igår ju.
Snacka om angeläget. Mee likie. Känns inte så långt bort med nytt jobb till sommaren nu faktiskt.
Fast de som ringde igår kanske inte är min första prio egentligen, men det skulle vara mysigt att jobba där.

Så nu är jag lite nervös, jag antar att de ringer upp idag igen. Hoppas de ringer på mobilen då!
Ska i väg till Karlstad vid tolv tiden och hämta upp M vid universitetet.
Sen så får jag försöka hitta lite snygga kläder för alla tänkbara intervjuer. Läskigt :)

Mår fruktansvärt illa idag, jag gillar inte det.
Jag undrar om det kan vara mina p-piller som gör det? någon som vet?


/A

Matbeslutsångest.

Det är alltid lika svårt att bestämma sig för vart man vill äta.
Kinan - Thai - Pizza House - Café Paus - Pizzeria
Efter ett telefonsamtal från Vicki så tog vi thai buffén, för det skulle minsann hon ha gjort! =)
Vi satt och pratade iväg ett par timmar jag och Linda. Super god mat och super mysigt sällskap.
Det är verkligen en underbar människa det där. Ett riktigt lyckopiller!

Nu börjar det bli dags för mig att bege mig till jobbet. Idag tänker jag ta bilen.
Jag vill inte råka ut för någon snöstorm igen inte. haha.

Nej jag vet inte men något knas med cykeln var det. Vet inte om bakhjulet satt löst eller något.
Ska kolla på det någon dag så ska jag försöka fixa det.
Längtar tills det blir varmt ute för då ska jag måla min gamla damcykel lila och pimpa upp den med cykelkorg och massa sånt. Ska bli kul. Skulle ha gjort det förra året men orkade aldrig. så typiskt mig.


Ses imorn igen! För när jag slutat halv elva ikväll så är det bums i bingen bredvid M. <3
Ryktas om att det inte blir Karlstad med Elin imorgon, får bli med M och Gunnarsson istället kanske.

Trevlig dag!
/A

Dagens jag!

114636-217

Med lite vind i håret så ; )
Känner mig kanske inte alltför fräsch men jag bjuder på mig själv ändå.
Alla har vi något vackert.

På din...

114636-216
"På din bröllopsdag ska du se ut som Du - bara vackrare"

Hittade en bra sida med lite tips inför min utmaning

Torsdag

Idag är det jag som stänger på jobbet. Inte min favoritsyssla, tråkigt att gå fyra till halv elva. Men å andra sidan så är det så skönt att få ha ansvaret också. Jag tror jag skulle passa bra som butikschef och Emelies och Ms råd om att söka in redan nu till hösten ligger nära till hands. Jag tror jag gör det! Sen får jag ta ställning när beskedet kommer.


Vaknade redan halv nio imorse fast jag beslutade mig igår för att verkligen sova ut idag. Visserligen är det skönt att vakna av sig självt när solen skiner utanför. Försökte tvinga mig själv att sova en stund till, det gick sådär. Vid nio knallade jag upp.

Ska snart ringa Linda och se om hon är vaken, vi ska ta en lunch ihop idag. wiie. =)

Imorgon är jag ledig, skööönt!
Pappa opererar ögat imorn och jag är orolig. suck.
får se om det kanske blir en tur till Karlstad med Elin. Ska se om jag hittar något mer par jeans kanske.
Sen tishooor och tröjor. I'm in big need!


Nej nu ska jag blåsa mitt ruffs till hår.
Fick för övrigt en komplimang av Ingmarie på jobbet igår, hon tyckte mitt hår var jätte fint.
Känns roligt att höra när jag faktiskt för en gångsskull fick till frisyren och var nöjd själv.
Dessutom sa hon det när jag precis kommit till jobbet och jag hade haft mössa nertryck över huvudet när jag cyklade : )

För övrigt så snöade det och piskade i ansiktet när jag cyklade hem! Gissa om man blir sur när man för en gångsskull tar cykeln och möts av det vädret utanför dörrarna på vägen hem. Morr.


/A


För jag ska få gå på bröllop =)

Ja, idag fick jag sms från min brors sambo. Hon frågade om jag ville sminka henne till deras bröllop.
VA?! tänkte jag, jag visste inte ens att de skulle gifta sig. Men så var fallet. Hon friade på skottdagen och min käre bror sa ja =)
Mysigt. Jag är helt lyrisk över det. Trodde faktiskt inte att de någonsin hade tänkt sig göra det.
Mina föräldrar är bara förlovade och jag trodde de skulle gå i dom fotspåren.
Morr, jag trodde M och jag skulle bli dom enda i familjen, men icke!
Skämt å sido, jag är sjukt glad för deras skull och jag är helt varm inombords.

Så nu ska jag träna på sminkningar och lära mig massa om smink tänkte jag.
Får gå privatkurs hos Linda, hon har allt ; )
Jessica ska INTE få känna sig besviken minsann, jag tar detta på blodigt allvar.


Det var bara det jag ville dela med mig av.
Jag har aldrig varit på bröllop.
Johoo, en gång med Nathalie ;) men då kände jag ingen där. haha.


/A

att lära sig cykla

nu ska jag cykla till jobbet snart, tror det var ett år sen jag cyklade sist, minst!
Undrar om jag kommer ihåg hur man gör ; )

Onsdag

Ja, vädret såg ut att hålla i sig till idag med men nu börjar det mulna på igen :( suck.
Fast man ska kanske inte förvänta sig annat när det faktiskt bara är femte mars, det brukar ju kunna snöa i april så.

Idag ska vi försöka hinna med att slänga lite skräp på tippen. M är i väg och klipper sig nu så jag tänkte hoppa in i duschen och vara klar när han är färdig där. Vi har massa skräp på vinden som behövs kastas.
Sen jobbar jag mellan fyra och åtta. Ska försöka hinna med att fixa min cykel också, eller mina cyklar rättare sagt. Så slipper jag ta bilen jämt. Gillar inte att gå hem ensam på kvällarna men cykla har jag inget emot, det går snabbt och bra.


Funderar på om jag ska beställa tid hos en optiker. Jag har verkligen ont i huvudet varje dag. Det kan ju faktiskt bero på att jag behöver glajjor. Har redan läsglasögon som inte används speciellt ofta. Kaske borde börja med det nu när man sitter vi datorn hela tiden.
Annars har jag en hjärntumör eller något, det kan inte vara normalt att ha ont i huvudet jämt som jag har utan att det är något fel.

Ska till sjukgymnasten tio på måndag för nacken igen. Vet inte om den är bättre eller sämre faktiskt. Orkar inte tänka på den.
Sen klockan två ska jag vara på vårdcentralen i Degerfors.
Fullt upp med läkarbesök hela dagen alltså.
Sen om två veckor så är det dags för att till fast på Carema här hemma, kanske ska ta upp huvudvärken då när jag ändå är där.
Usch, jag gillar inte sjukhus =/


/A


NattiNatt

Usch, det är inte direkt mitt favoritpass att gå till 22.15 på jobbet men det gick rätt fort ändå. Bra folk som jag jobbade mig. <3 sånt gillas.

Är ensammen hemma nu, gillas inte lika mycket. M är hos Lärk och kollar fotboll.
Så själv tröstade jag mig med lite chips, men bara efter några tuggor så mår jag illa. Osis.
Kanske är lika bra när jag tänker efter ;) träningen går ju inte direkt framåt.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och svida om till nattlinne, sen krypa ner i nya lakanen och bara ha´t gôtt, njuta av den stooora sängen en stund innan M kommer hem och tar all plats igen.

För övrigt så var det en av tidernas bästa filmer på tv ikväll. Garden State, såg någon den?
Det står varmt på DVDhyllan hos oss, bådas favorit faktiskt.
Kanske har att göra med att Zach Braff påminner om M och att vi båda älskar Scrubs som han är med i.
ääsch. haha, nu börjar jag nog bli trött.


Nattinatt på er!

Underbar dag!

Det är verkligen en underbar dag utanför fönstren. Solen skiner och våren verkar vara på ingång.
Jag själv sitter inne med mina ansökningar, just nu printar jag ut korten så snart de har torkat så blir det till att slicka kuvert för hela slanten. Tidskrävande minsann.

Vad jag ville ha sagt är egentligen att jag skulle vilja ha balkong  solen just nu. Våran har kvällsol, inte så mysigt nu.
Jag skulle vilja sitta invirad i en filt på en solig balkong med mina pluggböcker och sånt. Jag har inte börjat plugga något speciellt än, jag vet inte om jag kanske strunar i kursen helt. Den är nog inget för mig. Samtidigt som jag vill gå den gjort. Hade jag haft den där balkongen i solen hade jag garanterat pluggat utan tvekan. Får kanske hyra in mig i svärmor och svärfars gäststuga ute i skärgården istället. Det vore mysigt. :)


Nej nu blire Dr Oetkers mozzarella pizza som jag inte kunde göra igår.
Men nu är ugnen kliniskt ren. M gjorde så fint så.

/A

Jag x12


114636-215

Nu har jag suttit och filat på mitt personliga brev och meritförteckning och känner att jag kan inte skriva eller fila mer på det. Det får duga nu och alltså är det dags att börja printa. Kommer skicka med denna bilden på mig också, det är svårt att fotografera sig själv så den får duga. Huvudsaken är väl att de i alla fall får en liten bild av mig som person.
Jag har fyrtio adresser som jag ska skicka till, men nu första vändan så skickar jag till tretton. Det är de tretton som jag helst vill se mig själv jobba på. Hör jag inget från dem så skickar jag ut resten.
Känns lite läskigt faktiskt. Jag trivs jätte bra på Maxi men jag vet att det inte är det jag vill med mitt liv och på sätt och vis så kommer det bli en lättnad att komma därifrån.

/A

Dagens låt!


The Killers -  Sams town (abbey road version)

Även månadens låt tror jag, har den på repeat.
Jag har en förkärlek till musik med piano i tror jag.

Tisdag

Idag känns det som att det är Onsdag, måste vara för att jag jobbade igår och aldrig förut brukade jobba måndagar. Den här veckan började nya schemat på jobbet. Skulle bara jobba lördag + söndag enligt det, men just nu jobbar jag varenda dag. Ska försöka få bort fredag endast, orkar inte jobba sju dagar i streck. Pkus att jag ska jobba till halv elva på Torsdag och då får jag inte börja åtta på fredag.
Pappa opererar sitt öga på fredag också, funderar på att kanske åka med in till Örebro med mamma och han. Jag känner mig jättenervös fast det är ett enkelt ingrepp och det går fort. Men det är väl så, när det handlar om ens nära så känns allt hemskt.

Nej, jag ska börja göra mig iordning lite och sen ska jag städa en massa igen. blir aldrig färdigt, men nu är sovrummet spotless med nya lakan och allt.

Jag sitter också och hoppas att någon blir sjuk på jobbet idag. Ska jobba 17.30-22.15 men Jessica lovade att fixa ifall någon var sjuk innan det att de ringer mig först. Är inte såå sugen på att jobba sent. Men vad gör man inte för lite pengar.


/A


Dagens låt!Laleh - Hide away

Måndag

Känns skönt att ha jobbat åtta till två idag, känns mer värt att få eftermiddagen ledig faktiskt. Jag är inte direkt bortskämd med det annars.
Har varit en produktiv dag idag. haha.
Äntligen är Linda tillbaka från Thailand, hon var inte så glad över det och det förstår jag. men jag är glad över det, hon är alltid så glad och go.
Efter jobbet så skyndade jag mig hem för att klä om och knalla till Arbetsförnedringen. Det gick över förväntan faktiskt, tog kanske tre minuter. Så mycket gnäll om det för ingenting, men så kan det vara.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är underbart väder och jag skulle egentligen ta tillfället i akt och ta en promenad, men det är inte kul själv. Ringde Elin en sväng men hon var upptagen. Morr.


wiiie, jag köpte förresten en symaskin i Fredag. = )
Eller rättare sagt så betalde faktiskt M den åt mig. En alldeles för tidig födelsedagspresent. (fyller i mitten på maj)
Men jag är nöjd. Har köpt ett jätte fint tyg också så jag kommer så småningom att sy mig ett liknande american apparel fodral som denna. Kanske inte riktigt lika lågt skuren i ryggen. men inspirationen kommer därifrån i alla fall.

Köpte även två par jeans. Ett par som jag är störtkär i. Mörkblåa och hög midja från Cubus 199.- ordinarie pris. Super!
Köpte en tischa och en cardigan på Gina också.
Hittade även en klocka på Ur&Penn som jag blev störtkär i men när jag väl fick prova den så var den alldeles för stor för min lilla arm. var nästan så att ena delen av bandet räckte runt armen = / Skit, jag som verkligen ville ha den!

Jag är fika sugen! kanske beror det på att jag är hungrig. har inte ätit någon mat än. Köpte med mig Dr Oetkers goda mozzarella pizza hem från jobbet men jag kunde inte slänga i den i ugnen eftersom ugnen är full med rengöring som har varit där hela natten. Vi har inte gjort ren ugnen sen vi flyttade in så att det var på tiden.
Den går inte att göra i mikron, eller det funkar, men den blir inte lika god då. =/


Nej. Nu ska jag greja med lite kort till mitt CV/Personliga brev.

/A

mot gummi, glas & metall, betyder ett mirakel inget alls


Kent

jockeberg

Yes, idag står det kent på mitt schema!
Vid fyra tiden tar vi bussen till Karlstad och sen vidare till Löfbergs lila arena, och vid åtta börjar spelningen.
Efter den blir det troligtvis utgång i Karlstad med M och Peter, ska bli roligt.
Min största oro just nu är dock nacken, jag vet inte hur jag ska orka med nackvärk, den går så lätt över i huvudvärk.
Jag kan inte dricka alkohol om jag ska ta värktabletter heller, så det är valet och kvalet nu.
Det vore gott att kunna sippra på en drink i alla fall, det kanske funkar.


Den här konserten kan dock inte slå förra. När vi förlovade oss till 747.