HelgenLördagen var lite seg för min del med lite huvudvärk och en envis trötthet, kanske är det helt okej att må så en lördag efter examen? Det blev i alla fall inte många knop gjorda här hemma utan vi slappade mest på soffan och kollade en underbar film - Cornelis.

Igår tog vi en tur till Göteborg, en tur som kanske blev det sista innan flytt? I alla fall hade vi en mysig dag tillsammans jag och Marcus och det blev lite shoppat för oss båda. När eftermiddagen började lida mot sitt slut mötte vi upp Elin på centralstationen för att sällskapa med henne innan hennes tåg gick hemåt. Även om vi bara sågs knappa timmen så var det ett kärt återseende. Det känns lite typiskt att hon söker skolor och kanske flyttar neråt Göteborg nu när vi flyttar hem, men å andra sidan så blir det en större anledning för mig att åka tillbaka och hälsa på här i Borås/Göteborg ofta. I alla fall så håller jag alla tummar och tår för att hon kommer in där magkänslan säger är bäst för henne, sen får jag anpassa mig till om det blir Skåne, Götet eller Hufvudstaden helt enkelt./A

Slutet gott?Ja, slutet gott allting gott? De här tre åren av studier har nu nått sitt slut. Jag känner mig mest tom och har svårt att förlika mig med tanken. En vän har redan lämnat Borås och snart är det min tur. Det är en konstig känsla samtidigt som jag längtar fruktansvärt mycket efter att flytta till Karlstad.

För mig är det som att jag lämnar nästan alla vänner bakom mig, där hemma finns det inte så många kvar eftersom många flyttat (som jag). Här har jag träffat fina vänner och jag ska göra allt i min makt att vänskapen består. Det kan bli svårt men ingenting är omöjligt.

Examensfesten blev ett roligt avslut för oss, tyvärr blev vi inte så många av förklarliga skäl. Det kändes på något vis som att jag aldrig ville att kvällen skulle ta slut. Vissa såg jag nog för sista gången där och då i fredags.

Jag har nog aldrig varit så splittrad i hur jag ska känna inför det här.
Ett kapitel i min livsbok är nu klart och det är dags att börja skriva på ett nytt och det är med en skräckblandad förtjusning jag ger mig in i det. Jag kommer alltid blicka tillbaka på alla fina minnen med ett leende. Borås har gett mig så mycket och jag ångrar inte att jag tog beslutet att flytta hit.


Jag kommer inte att säga adjö till Borås, jag kommer istället att säga - på återseende! ♥

/A


VardagenIdag är huvudet riktigt tung må jag säga. För lite sömn börjar ta ut sin rätt. Igår i skolan började texten hoppa framför ögonen på mig och jag var övertygad om att migrän var på gång. Den kom dock aldrig, skönt. Jag däckade på soffan och slumrade bort hela kvällen i princip. Därför fick jag, lite mindre glatt, kravla mig ur sängen klockan sex imorse för att hinna med det jag skulle gjort igår.

Idag är sista seminariet, det känns galet. Idag ska vi börja med att opponera på en uppsats och sedan ska vi försvara våran. Vart tog våren vägen egentligen? Efter idag så kan vi faktiskt säga att vi är färdigutbildade! GALET!

Livet lunkar annars på. Jag beundrar M som trots omständigheterna klarar av att tänka klart och på ett logiskt vis mellan tårarna. När jag var i samma sits så orkade jag knappt ur sängen. Sorgen är stor, det går inte att komma undan, men han tar det ändå förnuftigt. Kanske för att vi mentalt förberett oss på det här en längre tid. Vi tittar på bilder tillsammans och skrattar åt alla tokigheter vi varit med om tillsammans. Även om livet tagit honom ifrån oss så kan ingen någonsin ta ifrån oss det vi känner i hjärtat ♥

Nu har jag en timme på mig att färdigställa opponeringen så det är nog bäst att jag koncentrerar mig på det jag ska. I eftermiddag tänker jag gåpå Cults outlet, handla och sen ta jordens längsta dusch och bara rå om mig själv. Imorgon ska jag sova ut tills jag vaknar och sedan ta det lugnt och skönt innan jag beger mig mot Jennies resident för en hejdundrans examensfest!


/Athousand milesNästan fem dagar i värmland, fem dagar av en nästintill outhärdlig smärta och sorg men samtidigt så mycket kärlek på en och samma gång♥ Vi är tillbaka i Borås för att försöka komma ikapp vårt liv lite, det går ju tyvärr inte att pausa det, inte ens när sådant här sker. Det blir tufft att ta igen, men det får helt enkelt gå. För vissa kommer inte livet vara detsamma framöver. Många har ett hål i hjärtat och magen redan nu, som aldrig kommer att kunna fyllas. Du har inte ens lämnat jordelivet än, men är ändå redan så saknad.

Jag har knappt sovit en blund i natt, jag tror inte M har sovit speciellt mycket heller. Vi har en del sömn att ta igen efter helgen, vi är utmattade båda två - både kropplsigt och känslomässigt.

Upp sju för att tvätta kanske inte är det roligaste men å andra sidan är det inte så kul att gå utan underkläder heller. Behovet är akut skulle man kunna säga. När jag ändå är uppe måste jag ta igen det jag har missat med opponeringen, har bara kommit igenom halva arbetet. Innan lunch måsta jag ha gjort andra halvan.

Nu måste jag ta tag i livet igen.


/A


<3Jag försöker suga åt mig av varenda lite energipartikel jag kan hitta. Jag har sovit otroligt dåligt i natt och vaknade av ett samtal jag allra helst inte ville ha. Senare idag slänger vi oss i bilen upp mot värmland. Det kommer inte bli en lätt helg alls men jag behöver vara den starka. Jag behöver vara den vars axel man får gråta hos, vars armar alltid är öppna. Även om det är en del av livets resa så blir det inte enklare att gå igenom för det. Jag tror att jag är rädd, jag vet vad det innebär att gå igenom en sådan här sak, jag har gjort det två gånger. Det gör ont i mig att veta hur det kommer vara framöver för min M, hur tomt hans hjärta kommer att kännas. Det är nog det värsta. Hur förnuftigt man än ser på livet och döden så värker hjärtat desto mer, det är oundvikligt. Ge mig styrka att bära, det är allt jag begär. ♥


/A


What ifDet tar ett tag för tankar och känslor att sjunka in. Tidigare har vi varit så upptagna med examensarbetet att allt annat har fått läggas åt sidan. Kanske är det då inte så konstigt att en massa nu bubblar upp till ytan igen. Jag oroar och grämer mig över flytten och att vi faktiskt i nuläget inte vet hur tusan vi ska kunna lösa det. Men, allt ordnar sig på något vis, så är det ju. Det är ju bara det att det inte är sådär jättesmidigt att flytta 25 mil.

I alla fall så kanske jag har löst det med boende i karlstad under min utbildningstid. Nog för att det kommer kännas ensamt att flytta in i en liten studentlya ensam (speciellt någon annans lya) men under en så kort period ska jag nog klara det. Dessutom kommer jag nog vara så himla trött i huvudet om kvällarna att jag somnar tidigt ändå. Skönt blir det i alla fall att slippa pendla till Ikea ända från Kristinehamn eller Degerfors. Det är ju trotsallt en liten bit ut till ikea även om jag bor i Karlstad.

Min tanke har varit att spendera dagen i pyjamasen, men jag får snart krypa ur den och in i något lite mer anständigt. Jag tror inte att det är riktigt socialt accepterat att fika med mina godingar i pyjamas. Vi hade planerat grill för ett tag sedan men vädret har inte varit på våra sida så vi får nöja oss med en fika. Huvudsaken är ju faktiskt att få träffa Björkis lite, eftersom vi aldrig ses längre :(

/A


Get back up
Turen till Jönköping med babesen igår var rolig och mysig. Det behövs ett avbrott och komma ifrån Borås och allting emellanåt. Vi käkade lite på Ikea och kikade runt i butikerna. Faktiskt så kom vi alla hem med någonting i varienda storlek ;)


Kvällen igår var rena rama motsatsen mot dagen. Ibland rinner droppen över och det gjorde den på mig igår. Det var längesen jag lät tårarna falla, men igår fick jag knappt stopp på dem. Jag har trängt undan många känslor och tankar alldeles för länge nu. Det är svårt att vara stark för två när det samtidigt gör så himla ont. Idag känns det bättre, jag tror att det är nödvändigt att lätta på känslorna ibland. Det är en tuff resa vi går igenom just nu. Jag räcker inte riktigt till, jag räcker knappt utanför mig själv just nu. Jag vet inte vart jag ska finna styrkan, när jag egentligen allra helst bäddar ner mig i fosterställning i väntan på att stormen ska dra förbi. Tyvärr kan jag inte blunda för livet med allt vad det innebär. Vi kan inte välja att bara leva igenom de bra sakerna med livet utan med dem följer även sorgen, de går på något vis hand i hand. En dag hoppas jag på att få släppa taget lite grann, att ta ett steg ifrån sorgen och inte ha den så nära inpå. En dag

/A

Time chasingDet är en helt galen och surrealistisk känsla som befinne sig i min kropp för tillfället. Igår skickade vi in examensarbetet - vart tog egentligen april och maj vägen?

I lördags blev jag en stor flicka - big 25 som mikaela så fint uttryckte sig. Dagen var lugn och skön tillsammans med Marcus och vi avslutade den på restaurangen La Copita här i Borås med fantastisk god mat. Han gjorde allt för att få min födelsedag minnesvärd, då ingen annan kunde komma och fira mig. Du är bäst! ♥

Idag tar vi Jennies svarta racer och drar över till Jönköping, hon, jag och Mikaela. Ingen av oss har egentligen någon shoppingbudget men det ska bli himla mysigt att komma iväg från Borås ett tag och bara umgås lite. Det är skrämmande kort tid kvar tillsammans nu. Mikaela flyttar sitt bohag redan i helgen, huua.

Nu ska jag börja fixa mig och även slå en pling till min blivande arbetesgivare och kolla upp lite praktiska saker inför sommaren. Ska se om jag har klartecken om en veckas ledighet, Lena har hittat ett fantastiskt hotell på Rhodos åt oss :)


/A


It's gonna be a long walk homeAtt jag idag ens orkar sitta upp i vaket tillstånd är för mig en gåta. Gårdagen i skolan var mer än intensiv, jag gick från hopp till förtvivlan på ett par sekunder. Vid sjutiden när vi begav oss hemåt för dagen återkom hoppet och idag har det gått SJUKT bra igen. Vi kommer att ro hem det här och det känns till och med riktigt bra i nuläget. Imorgon är det dags att sätta tänderna i slutsatsen i uppsatsen, där jag idag har förberett med stödord för vad som bör tas upp. Jennie har varit otroligt duktig och tragglat på med det svåraste kapitlet idag, metoden. Äntligen ser jag ljuset i tunneln.

Igår vaknade jag med en början till migrän, den höll sig dock relativt långt borta som tur var. Kanske laddades huvudet ur när åskvädret drog förbi. Jag är väldigt känslig för just åskoväder.
Dock smällde jag i huvudet i underkanten på spegeldörren till badrumsskåpet imorse. Jag tillägger att jag hade ett smalt diadem med taggar på huvudet också som trycktes in i skallen. Jag har en rejäl gullig bula och känner mig allmänt mosig. Jeej, bra timing.

Ikväll ska jag försöka att andas ut lite. Rå om mig själv och kanske måla lite naglar. En ansiktsmask och lång dusch står ganska högt upp på listan det med faktiskt. OM jag längtar till lägenheten i Karlstad nu med badkar? :)

/A


It's a long way from the tip of my fingerIdag blir det en intensiv hemmaplugg dag. Jag ska försöka göra mitt allra bästa för att sedan kunna få unna mig en liiten stund i solen. Det börjar närma sig inlämning nu, helt galet.

Min födelsedag börjar också den närma sig, med blandade känslor. Det är ganska mycket i luften hos oss nu, det är mycket vi tillsammans kommer behöva ta oss igenom och nu räknar vi endast dagar. Det känns fruktansvärt svårt, men det är en del av livet som vi inte kommer ifrån och även om det känns som att tajmningen är den sämsta så finns det nog heller ingen som kan vara den bästa. Jag hoppas bara att jag kan få fira min födelsedag år efter år utan att den är förenad med sorg och saknad, det vore nog det värsta. 

Nu ska jag fortsätta peta i mig frukosten och sen kör vi så fingrarna blöder.


/A


När hjärtat känns tungtHelgen i Köpenhamn var underbar - mer om det i ett annat inlägg.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, knappt ätit ens. Huvudet och tankarna är långt borta och jag har spenderat min dag under en filt på soffan. Hjärtat och magen värker och jag önskar att det fanns något jag kunde göra. Ibland står man helt maktlös inför livet, det är så det känns nu. Det är förjävligt (rent utsagt) att saker och ting ska ske nu, även om det är helt oundvikligt att det någon gång kommer att ske.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, jag ville nog egentligen bara få ur mig något.


/A


SÅLD! :-)

sp_a0199 (MMS)

SÅLD! :-)


Here comes the sunIdag klev jag upp onödigt tidigt för att vara så morgontrött som jag är, men samtidigt är det skönt att kicka igång dagen tidigt. Om inte annat behöver jag vänja mig, för nästa vecka finns det ingenting som heter vila - då är det till att skriva så att fingrarna blöder på vårat examensarbete! Klockan elva har vi vår sista intervju, sen är det bara till att börja skriva analys och slutsats. Vi börjar dock med en härlig resa till Köpenhamn imorgon, det ska bli såå kul och jag hoppas på bra väder!

Fikan igår var mysig och ett skönt avbrott i plugget minsann.

Idag blir det troligtvis kontraktsskrivning av lägenheten, vi får se vad vår mäklare säger. Jag är riktigt nöjd med valet, hon är helt super! Vi har redan nu kommit upp i så pass bra summa att vi har handpenning, även efter arvodet till henne, ifall vi skulle hitta någon lägenhet i Karlstad vi istället vill köpa, vilket är otroligt skönt!

Den här veckan börjar lida mot sitt slut, det är redan torsdag. Det skrämmer mig lite att tiden går så otroligt fort, ibland undrar jag om jag verkligen hinner njuta av allt som sker? Det är inte ofta man stannar upp i nuet och tänker på det man faktiskt har, det är så lätt att falla bort och tänka framåt hela, hela tiden.

Nu ska jag fixa och scanna in en bild till vår uppsats. Ska även se om jag kan fota lite, om nu batteriet är laddat. Vilket påminner mig om LADDA inför Köpenhamn!


Hej så länge

/A

all my senses


we♥itHej där onsdag! Jag har sällan något vettigt att förtälja, men det blir väl så när man är mitt uppe i ett intensivt uppsatsskrivande. Igår var vi på en mycket givande intervju med en person på en större reklambyrå. Idag ska jag roa mig med att renskriva den intervjun och med tanke på att inspelningen är närmre en timme så kan det ta en stund :)

Budgivningen tickar på i en lugn takt. Troligtvis skriver vi kontrakt idag eller imorgon, vi får se vad mäklaren säger. Nu är vi i alla fall över Ms magiska gräns - stannar buden här känner han sig ändå nöjd. Vi får se om det trillar in något mer under dagen. Det är alltid lika spännande eftersom vi får ett sms så fort någon lagt ett :)

I eftermiddag blir det en pluggpaus i min annars hektiska pluggdag, har verkligen hur mycket som helst att bocka av idag, men en fika med tjejerna ska det allt bli. På fredag åker vi till Köpenhamn ♥


/A

God morgon sköna MAJ!
Nu är min absoluta favoritmånad på hela året kommen. Det blir inget undantag den här våren, maj innebär många förändringar och skojigheter. Bland annat blir jag tjugofem och vi tar examen! Tre år i borås har flugit förbi oss och snart är de endast ett minne blott, dock ett vackert minne som jag kommer vårda ömt.
Idag startar budgivningen på våran lägenhet, jag har verkligen blandade känslor inför det. Jag kommer hålla både tummar och tår så himla innerligt för att vi får upp priset lite.

Ja, nu är den här valborgshelgen förbi, vi spenderade den i Kungsbacka med shopping och igår hängde jag en stund på Marcus jobb eftersom jag inte kunde vara hemma när visningen var.
Vi har en visning idag med, men det är det sista i alla fall. Så jag får smyga hemifrån en stund idag med.
Annars så ska jag mest plugga idag, hade tänkt att få lite sol på min bleka kropp med men jag tror att det är ganska kallt idag även om solen skiner, jag får se helt enkelt.

Nu ska jag äta upp mitt ägg och dricka mitt te (hör på maken, inget kaffe).


/A