Fredag den 13e Juli

Vad vore jag utan dina andetag?


Att drömma

 
 
Ibland känns det som att jag har fått en nystart i livet, om inte annat har jag börjat bli bättre på att rensa ut det som gör mig ledsen. Jag koncentrerar mig på det bra istället för det dåliga och försöker verkligen att visa min kärlek utåt. Resultatet är helt klart att jag mår bättre och just nu känner jag mig nyförälskad. Tio år i år - helt galet.
 
Jag älskar våran nya lägenhet, men jag längtar fruktansvärt mycket efter hus nu. Vi kommer nog att börja kika redan i höst. Inte för att vi redan ska köpa men för att veta vad vi letar efter och få lite kött på benen inför kommande köp. Jag är verkligen ingen lägenhetsmänniska - jag trivs ganska bra ensam med mig själv, men att inte kunna gå ut och sätta sig eller pilla i en trädgård det får mig att känna mig instängd. Som en fånge i mitt eget hem.
 
Drömmarna är många och framtiden ser väldigt ljus ut - så länge jag har dig vid min sida♥

2012-07-03

 
Med tanke på att jag sällan slår igång datorn och att blogg.se's app inte fungerar längre blir också uppdateringarna här väldigt sällan. Sedan finns det väl inte så mycket att förtälja heller.
 
Jag går nu mina sista dagar på jobbet innan semestern, bara tre arbetsdagar kvar! Idag är jag ledig och har ett fullspäckat schema med fix inför Greklandsresan. Det lutar åt att vi stannar kvar i Göteborg ett tag efter resan och jag hoppas verkligen att jag får tillfälle att träffa saknade Björkis! ♥
 
Ryggstatus? En pina, det är jämna plågor kan man säga. Jag hoppas verkligen semestern och mina övningar kommer göra susen. Ska se hur länge jag kan jobba efter semestern sen innan värken kommer tillbka. Kommer den snabbt får jag nog be om omplacering eller något. Det är verkligen inte värt det för alla pengar i världen att gå och ha såhär ont.
 
Det känns ofattbart att vi åker till Grekland redan på lördag. Ska börja kika på packningen redan idag för att se om det är något klädesplagg som saknas. Om inte annat behöver jag nya solglasögon eftersom jag suttit sönder mina och gärna en fin solhatt att ha.
 
Hör och häpna... lurar på att ta mig en springtur idag också :) Ska nog dra på mig kläderna alldeles strax och börja dagen med det, och mina ryggövningar.
 
/A