Dags för uppdatering.


 Förlåt, det blev en lång paus från bloggen och en del har jag kanske hållit på halster nu, men de nära vet ju såklart att den fasta tjänsten är MIN! Det känns så himla bra i hela kroppen. Behöver aldrig fundera på min ekonomi längre. Vi var till banken häromdagen och kollade över det sista inför lånebiten och efter det gjorde jag och M en budget tillsammans och öppnade ett gemensamt sparkonto. Det har vi aldrig haft tidigare - wiiie.

Idag klockan elva skrivs pappren på, pengar överförs och vi får nycklarna till lägenheten! OM det känns helt fantastiskt? JA!
Direkt efter kollar vi in lägenheten och sen drar vi iväg och köper tapeter. Under helgen ska sovrummet tapetseras och kanske en vägg i köket. Samtidigt ska flyttlasset gå. Ska jag vara helt ärlig? Vi har inte ens packat ned den gamla lägenheten än, gaah! Det kommer bli en tung helg, ska dessutom jobba 6-12 lördag och söndag. Skulle egentligen gå 12-18 men gulligaste Vickan kunde byta med mig :) Intensiv helg, men det kommer bli sååå bra!

Känner att i och med den fasta tjänsten så känns jag så himla mycket lättare, minst tio kilo. Alla bitar i livet börjar falla på plats och jag kan nu äntligen börja njuta och inte oroa mig så mycket för framtiden. Det riktigt pirrar i magen på mig så lycklig känner jag mig! Dessutom är ju våren på gång utanför fönstren så vad kan dra ned humöret? Flytten, jobbet och våren blir en rejäl nytändning! Tjohej!Vad har hänt annars? Inte så mycket, har varit en hel del jobb. Klippt mig och blivit lite blondare ;)

I Tisdags var det dags för en halvdag på Selma Spa och det var så himla mysigt! Kul att göra något med de man jobbar med utanför jobbet dessutom hade vi förbud på att prata jobb :) Jag, Veronica och Lina bubblade gott i bassängerna - både ute och inne. Jag hade en ansiktsbehandling som var helt underbar och värd värenda krona! Det ska jag bli bättre på att unna mig. Känns så bra att ansiktet har blivit i princip helt bra efter acnen tack vare Tetralysal - dock har det inte bitit på axlarna så jag ska på återbesök nästa vecka.
Åter till Selma, vi åt fantastiskt god mat och efterrätt och bara hade det mysigt. Njöt av vårsolen. Hade faktiskt gärna stannat en hel dag :)


Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig iordning, måste ju se lite representabel ut när vi ska skriva på pappren. Ska se om jag hinner få ner lite i kartonger också, det börjar ju brinna lite i knutarna nu ;)

Vi hörs när vi hörs!

/A

 


Lovely Monday!Idag är det helt fantastiskt väder ute OCH jag är ledig! Snäppet bättre vore om min andra halva också var ledig men så är ju inte fallet tyvärr. Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med idag, vill ju gärna ta tillvara på den här dagen och inte bara sitta inne. Får bli en promenad i alla fall tror jag. Hade vart mysigt att sitta på ett café och tjöta lite med någon.
Ska i alla fall försöka stryka massa kläder som ska säljas och sen träna ikväll - en månad sen sist nu och det känns inte helt okej!
Bäst att sysselsätta mig till max idag, imorgon blir en lite jobbig dag. Dels lönesamtal och så får jag veta om jag får tjänsten eller inte. Vet inte riktigt hur jag ska reagera om jag inte får den, jag tror att jag kan ta det ganska hårt den här gången. I vanliga fall är jag inte så brydd av det eftersom det oftast lurar något bättre bakom hörnet men nu känns det som att jag gett så otroligt mycket där.


Helgen har verkligen gått i trötthetens tecken. Kunde knappt sova natten till lördag och så jobbade jag 6-15 hela helgen. På lördagskvällen var det Anna Ternheim på CCC och det var helt underbart. Så avskalat och vackert - får gåshud bara jag tänker på det. Efter gick vi och tog en varsin cider på Score vilket bara var för att vi gick fel, vi drack upp dem snabbt och gick över till Pitchers istället och tog en varsinn där med. Jättemysigt men jag var ju rätt trött hela dagen igår, men får väl säga att det helt klart var värt det ;)

/A


Are we human?Jag kan inte låta bli att förundras över livet. Hur det från en dag till en annan kan ta en helt annan vändning. Hur ett enda litet val kan förändra hela ens framtid på bara några sekunder. Eller val vi väljer att inte ta, att vi låter dem rinna ut i sanden.

Jag hade inte varit där jag är idag om jag inte hade tagit de där stegen, men hur hade det sett ut annars? Exempelvis, hur hade livet sett ut idag om jag inte hade letat ihjäl mig efter M på dåtidens Lunarstorm, om jag inte hade vågat skicka det där mailet till honom. Det mailet var ändå början då våra tio år som vi nu har bakom oss. Tänkt vad mycket vi missar för att vi inte vågar. Det enda jag hade att förlora i den studen var ju egentligen ingenting, jag hade kunnat få en tom inkorg men istället blev den fylld.

Vi väljer för det mesta hur vårt liv ska se ut. Vi kan faktiskt välja att koncentrera oss på det bra i livet även om vi har ett liv kantat av sorg och kamper. Vi kämpar fortfarande, varje dag, men vi kan välja att ta den kampen starka istället för att låta den dra ned oss.

Jag blir mer och mer övertygad om att saker och ting sker av en mening, hur svårt det än kan vara att se meningen i svåra sjukdomar och nära människors bortgångar. Samtidigt blir man faktiskt påmind om hur skört livet är och hur viktigt det är att inte haka upp sig på småsaker. Vad gör det om hundra år? Ta tillvara på de små stunderna och sug ut energi av det.

Jag behöver påminna mig själv om detta, för jag är sämst på att uppskatta de små sakerna i livet. Allt för ofta obsessar jag över det svåra och jobbiga istället för att se på det som hjälper mig upp. Att jag har världens bästa sambo, att jag har världens vackraste vänner kvar (även om vi bort attans så långt bort från varandra), att jag har en stor fin familj och dessutom en bonusfamilj på Ms sida. Dessutom att vi snart flyttar och får vårat eget. Men det allra bästa är väl egentligen att vi har framtiden för oss och den är bara vår att göra den till vad vi vill. Är inte det en fantastiskt tanke? ♥


FridayLedig dag idag, vilket är skönt efter fyra dagars arbete (skulle vart ledig igår egentligen men hoppade in extra hela dagen).

De fyra dagarna i Sälen (Stöten) var de bästa på länge! Det var riktigt kul att åka även om jag under lördagen ramlade och slog mig så hårt att jag inte kunde åka mer. I alla fall är jag nöjd över hur lätt jag ändå lärde mig, tog en privatlektion.

De där dagarna gav mig mer energi än någonsin och dessutom var ju våren på väg. Nu har snön landat igen och med det har humöret också dalat. Något som egentligen är mer boven i det är min jobbsits just nu. Mitt vikariat går ut om en vecka. Jag vet att det står mellan mig och någon annan i dagsläget. Pratade med min chef igår och hon frågade varför hon skulle välja mig? Vad svarar man på det? Mitt svar var för att jag alltid ger 120% och jag vet att hon vet om det också. Så nu blir det en lång väntan till tisdag - då får jag besked. Så antingen kan jag bli arbetslös igen eller så får jag min allra första fasta tjänst! OM jag får det ska jag antingen köpa mig en Michael Kors klocka (eller Marc Jacobs kanske?) eller så får det bli en tatuering (såååå sugen!).

Idag ska jag börja packa ned första lådorna i lägenheten, nu börjar det verkligen närma sig flytt. När andra halvan slutar jobbet ska vi kika på tapeter, det är faktiskt en perfekt fredagssysselsättning - myys.


/A

Jag överlevde!

Några blåmärken rikare och en mycket öm stjärt. Jag är dock glad att det inte blev värre än så ;)