Bra besked!

 
 
Vissa dagar är sådana där riktiga skitdagar då man bara vill gå och lägga sig - tyvärr har jag många sådana. Men ibland så kommer det dagar då allt bara klaffar och är bra. Som igår;
- Gjorde nya fina naglar som bara är såå jag.
- Hittade mitt favorithårspänne som varit borta ett halvår.
- Drack godaste latten.
- Fick bästa motivationshöjaren och boosten på jobbet av min chef.
- En kund sa att jag var väldigt vacker.
 
 
 
 
Nu har jag långhelg och den har börjat precis lika bra även om jag inte fick sovmorgon uan behövde infinna mig hos sjukgymnasten.
 
Jag var där i  juni första gången och då hade jag så ont att jag knappt orkade röra på mig utan att tårarna var nära. Idag, några månader senare har mina trasiga diskar börjat läka ihop och till och med min sjukgymnast var lite förvånad över den snabba utvecklingen. (Jag sa inte ens att jag har slarvat otroligt med mina övningar senaste månaden ...) Kommer inte ihåg när jag gjorde dem sist men ändå har det gett ett såå bra resultat.
 
För bara någon månad sedan så såg jag inget ljus i den här tunneln, jag hade ständig värk mer eller mindre och värsta dagarna var ett rent helvete medans de bästa dagarna aldrig kändes bättre än okej. Det kändes som att resan till en bra rygg igen var otroligt lång men nu är jag nästan där.
Jag ska avancera mina övningar lite och fortsätta träna så som jag gör, jag fick inte ens en återbesökstid den här gången utan jag får höra av mig om jag behöver.
 
Det känns så bra och jag ska aldrig mer låta mig försumma min egen kropp. Tänk att jag redan slitit så hårt på den under 26 år, jag ska ju ha den minst det dubbla till. Tänk att jag med så enkla medel som lite hemmaövningar kan stärka ryggen så mycket. PLUS att jag börjat få magrutor (Vilket Linda också var förvånad över då det är otroligt svårt för vissa att få synliga. Win-win for me.)
 
 
/A

Traderadjungeln

 
Nu har jag gett mig på resning här hemma och i och med det - tradera!
http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2719014
 
Happy bidding - blir förhoppningsvis lite bidrag till bröllopet ;)

Att välja brudklänning

 
 
Om valet av kyrka var svårt så är det inget emot valet av brudklänning!
Jag har redan nu spenderat många timmar med att leta inspiration till en vacker skapelse. Jag är ganska kräsen av mig och vill helst inte ha en sån där riktigt gräddbakelse. Fast samtidigt ska det ju vara en riktigt drömklänning med den där riktiga wow-känslan!
En av mina brudtärnor har förbjudit mig att prova klänning utan henne - men att prova är ett måste. Så förhoppningsvis får vi försöka boka in provardag senare i vinter för att se vilka modeller som passar min kropp -  för inte nog med att det finns massa olika modeller att välja mellan men de måste ju passa min kroppstyp också. Klart de att de fina ut på de långa och smala modellerna som provar den men på korta lilla mig kanske det inte är lika fint ;)
 
För tillfället letar jag klänningar i spets, vet dock inte om jag vill ha utan ärm eller med. Axelbandslöst går helt bort.
 
 
 
/A
 

Long time no seen

 
 
Det är väl lite märkligt det här med tid ändå.
Å ena sidan känns det som att dagarna bara springer iväg från mig samtidigt som det känns som att tiden står helt still och ingenting händer. Det är väl också lite så att jag på något vis vill bromsa tiden lite, det är så mycket jag vill göra - samtidigt som jag längtar fruktansvärt mycket efter den 1a juni!
 
Dagarna är inte helt olika varadra det senaste året. Jobb, volleyboll och sömn - men jag trivs. Visserligen är jag ständigt trött. Kanske beror det på kosten? (och mina oregelbundna arbetstider såklart...)
 
Däremot börjar verkligen min längtan efter hus göra mig galen. Det är så mycket jag vill på samma gång.
Det är inte direkt ett lätt beslut heller - vart vill vi bo? Är det värt 1-2 miljoner för att bo kvar i Karlstad eller är det mer värt att flytta till Kristinehamn och få ett lika fint hus till hälften av priset? Däremot förlorar vi istället en del tid på pendling. M har det rätt enkelt, han kan hoppa på tåget och det tar 20 minuter. För mig innebär det typ en och en halvtimmes busstur eller så får jag pendla med bil (dyrt!). Dock har jag filurat på ett alternativ... ställa någon ful gammal moppe på tågstationen och kunna hoppa på den ut till Bergvik. Kan funka  ; )
 
Nej. Nu vill jag nog mest skruva fram tiden lite, vill ha vår, sista bröllopsplaneringen och bara massa kärlek.