091022 Torsdag


Har legat utslagen i soffan sen sju imorse, alltså tre timmar.
Tanken var att hoppa in i duschen och bege mig mot bibblan, men stressen har verkligen tagit över min kropp. Jag har ständig huvudvärk, det kan också bero på en massa läsande i dåligt ljus och utan glasögon, men jag vägrar ta på mig glasögonen för det tar ett tag att vänja sig med dem och då kommer jag få huvudvärk av det.
Har tagit tabletter och ska försöka slumra till en stund och hoppas att den är borta när jag vaknar igen.

Jag är nu helt inställd på att detta kommer att bli min första omtenta, men visst är inte det illa pinkat när jag ändå klarade ett helt år utan omtentor?
Jag ska ta riktigt ordentligt nya tag inför nya kurserna, ska jag orka med och klara av det sista företagsekonomi året så gäller det att sätta igång redan nu.
Jag måste säga att jag ibland längtar tills jag är klar med skolan. Det är inte så att jag inte trivs, vi har en härlig klass och jag har underbara vänner. Men jag längtar ändå efter att få sätta igång att jobba, göra det jag vill med mitt liv, tjäna lite pengar. Förhoppningsvis flytta hemåt skogarna igen och bara börja njuta av livet.
Plugga är ingenting för mig, det har aldrig varit det. Det är tråkigt att det är så, men allt passar inte alla, så är det ju bara. Jag är mer en praktiker, jag vill ha händerna fulla och göra saker. Sitta still och läsa är inget som intresserar mig, jag har för många myror i kroppen och för mycket jag vill göra istället. Men samtidigt säger en del av mig att kunskap är makt, och att läsa sånt som intresserar mig gillar jag.


äsch. för många sidospår hela tiden.
Runt två tiden ska jag ned på stan för en fika med Zandra, det var alldeles för längesedan.
Sen ska jag rota lite på stan innan jag beger mig hemåt för en eftermiddag/kväll med plugg.
Passar bra att Marcus kompis kommer och hälsar på, det kommer bli så mycket enklare att hålla sig borta från soffan då.

Imorgon lämnar jag lägenheten redan vid åtta.
Dels för att jag verkligen inte är sugen på att behöva underhålla Marcus kompis när han själv är på jobbet, vi är inte kända för att komma överens, men den största anledningen är att jag verkligen måsta plugga och plugga gör jag bäst på bibblan. Här hemma är det för mycket annat som lockar eller stör.
Sen pricken över i:et som kommer göra min morgon är att grannarna ovanför ska bila i golvet så det kommer att vara ett jäkla liv här. De kommer att göra det under morgonen också. Haha, skadeglädje. Nattgästen får nog ingen god morgon ro ;)
fy vad hemsk jag är ibland...



/A

Kommentarer
ina säger:

fin blogg. allt bra?

2009-10-22 | 10:59:32
Bloggadress: http://stocklyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback