- Du brände alla skepp tills ingen orkade vara din vän



Jag har haft en härlig start på dagen ändå och mitt beslut att strunta i marknadsföringen känns riktigt bra. Beslutade mig för att rensa tankarna och tog en promenad på lite drygt en timme med det bästa sällskapet i öronen - Lasse. Mina fötter är inte riktigt glada åt beslutet att ha springskorna på i denna snö så nu efter en riktigt lång varm dusch och sockor så börjar de sakteliga bli glada och varma igen om än väldigt röda.


Har fått ett mail som gav ett bra besked inför examensarbetet, detta samarbete tror jag kan bli riktigt bra, men ska förstås inte ropa hej innan vi har bokat tid och varit där på en pratstund förstås. Men det känns hoppfullt. Och det var precis vad jag behövde eftersom den här uppsatsen har oroat mig sen jag började utbildningen.


Jag ska strax springa ned till tvättstugan för att se om någon har tiden innan oss, om inte sätter jag igång med tvätten direkt så blir jag förhoppningsvis klar lite tidigare ikväll.


Ikväll ska bli en riktigt myskväll eftersom vi spenderade den gångna helgen på varsitt håll.
Jag är i stort behov av en varm och go famn, kanske blir det lite super mario på det också :)
Jag vet att han alltid kommer vara en av mina allra bästaste vänner oavsett vart livet bär i väg med oss, det känns fint.


Lasse gör mig även sällskap här hemma nu, hans musik får mig allt som oftast på bra humör och hans texter är värda att lyssna på, han är klok den där Lasse ibland.


Nepp, nu är min paus slut för denna gången, dags att hugga tag i dagens arbete.


Tack för att du finns . . .
/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback