Somna inte osams med dig själv.



Blääää!
Jag vet att ni är trötta på att läsa om min ständiga huvudvärk och då ska ni bara veta vad jag är trött på att ha den!!! Imorse vaknade jag halv sju av migrän( börjar tio i skolan så alltså alldeles för tidigt). Jag trodde jag skulle bryta ihop, jag blir så jäkla frustrerad av det. Marcus tyckte väldigt synd om mig när tårarna nästan började rinna och jag ser hur dåligt han mår av att inte kunna göra något för mig.
Nu börjar den avta efter en tablett men istället så är min mage helt i uppror. Gaah.
Jag hoppar i alla fall min första lektion idag, läraren brukar aldrig ha något vettigt att komma med och jag orkar inte riktigt ödsla min energi på den lektionen. Ska istället koncentrera mig på att orka till labben i eftermiddag. Den är mycket viktigare och dessutom mycket roligare, mönsterkonstruktion :)


Jag har kollat upp lite optiker ett par dagar nu för det är verkligen mitt sista hopp om att huvudvärken ska ge sig.
Har bestämt mig för smarteyes, de verkar ha bäst priser på progressiva vilket jag nu kommer att välja ifall jag behöver glasögon. Ångrar fortfarande att jag inte tog det när jag fick mina andra för 1½ år sedan så nu tänker jag stå på mig i den frågan. Det skulle underlätta väldigt mycket för mig tror jag.

Dessutom har jag kommit på hur jag ska ha råd med glasögonen om det blir aktuellt med nya.
Marcus och jag är duktiga på att sätta in för mycket pengar till vårt servicekonto varje månad (det kontot som lägenhets-/bilånet dras ifrån varje månad) så nu finns det en ganska stor summa där. Vilket är bra ifall något skulle gå sönder här hemma - typ spis eller kylskåp.
Men nu har jag tänkt att jag kanske kan hoppa över att betala in en månad, vilket skulle ge mig hälften av glasögonen i alla fall. En mycket bra idé om ni frågar mig och jag tror att Marcus går med på det också.
Vi pratade om att jag kanske kunde börja betala in lite mindre varje månad eftersom ekonomin är ganska knapp, men jag valde att fortsätta med samma belopp så länge jag känner att det ändå går runt. Det känns liksom tryggt att ha pengar över där ifall något skulle hända som sagt.


Nu ska jag forsöka att ta tag i dagens föreläsning som finns som powerpoint, är jag inte där kan jag ju i alla fall försöka göra något på egen hand.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback