Vad svarar du då?



Vaknade upp med två otroligt svullna ögonlock idag och ett par ögon som gör riktigt ont. Vetetusan vad det kan bero på? Ögonlocken sved och kliade igår när jag kom hem från stan, så jag vet inte om det kan vara sminket som har gjort det eller om det helt enkelt beror på att jag inte har någon bra kräm för ögonen utan använder en sunkig till hela ansiktet från apoteket.
Hoppas i alla fall att svullnaden lägger sig snart för jag ser inte klok ut!


På dagsplaneringen idag står det skrivning av marknadsföringsarbete, och det känns faktiskt riktigt roligt idag :)
Ikväll blir det spinning (men bara om jag inte ser ut som en alien då också).

Jag har faktiskt bestämt mig för att inte fokusera på att gå ned i vikt eftersom jag vet att jag egentligen inte behöver det, utan jag ska fokusera på att det är så himla roligt och att jag behöver det för astman och hälsans skull. Sen är det bara ett plus om siffrorna på vågen går nedåt.

Vägde mig faktiskt igår och vågen visade minus 2.5 kg sen sist jag vägde mig och då har jag börjat med o'boy igen och inte ändrat något annat i matväg. Så kanske hjälper träningen mer än vad jag tror. Har ju inte kommit iväg tre gånger i veckan som jag velat utan snarare bara en. Men en gång är bättre än ingen ;)

 

Nu ska jag se om jag kan hitta något att smörja in ögonlocken med sen ska jag hoppa i något annat än morgonrocken och sätta igång med skrivandet.

 

 

/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback