100128 - Torsdag



Slutade tidigt idag, skulle ha slutat halv fem men redan kvart i tre var jag klar med det som skulle göras.
Så jag och Camilla tog oss en liten fika eftersom hon skulle träna vid fem och jag möta upp en tjej och sälja textile science då. Det var mys. Och gissa om jag är glad att vara av med den där jäkla boken?

Sitter nedmyst i soffan just nu och försöker slappna av. Min kropp har svårt att varva ned och mår jag inte bättre efter helgen så ska jag slå en pling till farbror doktorn och se om han har något klokt råd till mig.
Marcus är och tränar så jag är ensam och det känns riktigt skönt. Värdesätter min egentid eftersom man sällan få sådana när man är sambo.


Jag älskar verkligen våra lektioner i textil produktanalys.
Idag ritade vi och klippte ut en byxa i barnmodell som vi senare ska sy.
Tyget som jag köpt är verkligen så himla snyggt så jag ska lägga ner min själ i sömnaden sen och verkligen få till ett par riktigt snygga byxor även om jag inte har någon att ge dem till för tillfället.

Jag och Camilla pratade lite om olika val vi gjort i livet.
Och jag ångrar verkligen ett val jag gjorde, men jag känner samtidigt att saker och ting hade inte varit som det är idag om jag valt annorlunda, så det är verkligen en delad tanke.


Jag har nu bestämt mig angående en sak som jag mått rikigt dåligt över ett tag nu och jag är nöjd över mitt beslut. Jag tänker inte ta någon mer skit, jag är värd så mycket mer och du är absolut inte så viktig att det är värt det. Magkänslan säger att jag gör rätt, fast hjärtat kämpar fortfarande emot, men det går över.


Jag överväger emellanåt att stanna i Borås över helgen. Få vara helt ensam och bara ta det lugnt och vila upp. Det har varit fullt upp både med det ena och det andra de senaste veckorna och jag börjar känna mig riktigt utsliten. En resa hem och sen tillbaka hit och sen att umgås frenetiskt med familj och vänner för att hinna med så många som möjligt på kort tid är ett stressmoment som jag faktiskt inte behöver just nu.
Samtidigt längtar jag hem så himla mycket att jag vet att jag faktiskt kommer att åka hem ändå.

Jag tror jag ska försöka "övertala" Elin att ha sushikväll med mig imorgon och känner jag henne rätt så behövs ingen vidare övertalning heller ; ) Behöver dig vännen.


Nu ska jag gosa ner mig ytterligare och slänga filten över mig och kolla lite på förkväll.
Ikväll blir det pannkakor, grädde och bär framför robinson karibien med min andra halva, härlig torsdagskväll! <3


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback