the mad hatter



Jag känner mig otroligt glad. Jag har velat fram och tillbaka om huruvida jag ska hoppa av skolan och jobba eller fortsätta läsa kurser som inte riktigt ger mig det jag vill eller behöver bara för att få ut en kandidatexamen.
Men från mötet igår och min kursregistrering idag så känns allt så mycket bättre. I vår kommer jag att läsa Redovisningens grunder och tekniker och det är precis vad jag vill och behöver, vilket gör att hela den här hösttermninen helt plötsligt känns värt allt slit. Feel's good! Jag får äntligen lite ro i sinnet och nu känns det som att jag gör rätt.


Klockan tickar och det börjar närma sig hemåtfärd. Väskan är packad och står färdig i hallen. Nu inväntar jag bara ett samtal från mitt resesällskap om att jag ska hämta upp dem. Det blir dock om en eller två timmar så jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med under tiden.


Tog en snabb runda på stan förut men kom inte hem med något annat än 9 par örhängen för ynka 29,50 :)
Spanade in dem igår när jag och Björkis var på H&M men det blev bråttom därifrån för att hinna med buss, så jag köpte dem idag istället. Jag vet att de knappast lär hålla speciellt länge, men för det priset så kan det verkligen få vara slit och släng. Ska preparera dem med lite genomskinligt nagellack så kanske de håller liite längre, om inte annat mår mina öron bättre av det.

Annars lyckas jag rätt okej med att hålla i mina pengar denna månad, det finns inget i affärerna som intresserar mig och jag har köpt lite små saker för småsummor så shoppingbegäret blir åtminstone stillat.
Det enda jag egentligen behöver skaffa nu är grejer inför Elins maskerad nästa helg, framförallt en hatt! Att vara the mad hatter från Alice i underlandet utan att ha en hatt är ju helt enkelt inte riktigt okej så jag ska spana runt på loppisar framöver. Lite ont om tid dock, får se om någon har öppet hemikring i helgen.





nej usch vad jag bara babblar, jag vill åka nuuuu ;)


/A

Kommentarer
Stella säger:

hej söt!

förstår hur du känner, jag har varit sååå omotiverad till att plugga, men tror samtidigt att hoppar du av - ja, då blir det svårt att börja igen! En paus kan ju vara ok, jag tex tog mer eller mindre hela sommaren ledigt, gjorde inget alls förutom att resa och hänga runt, superskönt och nu är hösten i full gång och jag har förvisso för mycket att göra, men helt plötsligt känns det ok att plugga igen! Kan också ha med att göra att jag bytt inriktning så här i slutspurten... Hoppas det löser sig till det bästa! kramar!

2010-10-03 | 18:01:22
Bloggadress: http://www.hildebrandt.cz
emmelist säger:

förstår att du vill åka :D

2010-10-06 | 12:27:29
Bloggadress: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback