Crazy days



Jag vet inte vilket ord som beskriver mig bäst just nu, men urmjölkad känns på något vis passande. Efter tre hektiska dagar och sena kvällar med totalröjning av lägenhet och städning inför fotografering idag så känner jag mig helt slutkörd och vill helt bara krypa ned och sova ett par dagar.
Det blir hemmaplugg två dagar nu framöver och jag ser fram emot att inte ställa någon klocka imorgon och försöka sova ut så att jag orkar med att skriva lite teori i examensarbetet. Nu blir det lugnt på lägenhetsfronten ett par veckor framöver. Vi ska godkänna bilder och annons om ett par dagar och sedan ska lägenheten utannonseras, men visning blir först efter påsk vilket känns otroligt skönt. Då hinner vi både röja garderob och vila upp oss hemma i värmland.

På jobbfronten ekar det lika tyst och tomt än, men däremot kan vi ha fått lägenhet äntligen och till min stora glädje får jag äntligen en trea = SYRUM! Jag skriver kan ha fått lägenhet eftersom jag inte riktigt fattat systemet men jag tror vi står först i kön och har till och med måndag på oss att tacka ja. Därför får svärisarna äran att gå på visning imorgon och kolla ifall den duger. Det är "bara" en hyreslägenhet så vi får nog vara beredda på att standarden är långt under våran vi har idag, men huvudsaken är ju att vi får en bostad. Sen får vi väl byta upp oss senare. Tråkigt nog är inflytt 1a Juli, vilket är en månad för sent, men det får lösa sig ifall jag får jobb tidigare. Jag vet ju att jag har min familj att bo hos eller svärisarna och det går att pendla från båda ställena under en kortare period utan att det blir alltför jobbigt.

Nu tror jag att jag ska slå igen de blå en stund här på soffan...

/A


Kommentarer
Yasmine säger:

Söt katt :)

2011-04-07 | 09:06:34
Bloggadress: http://ladyyasmine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback