Samma avslut samma svar


Även om jag har en riktigt trist jobbtid idag - 15-20 - så kan jag inte låta bli att tycka att det är lite underbart. Lite som ledig på låtsas. Jag har hunnit med att sova ut, tagit ett bad med hårinpackning och lite ELLE. Ska alldeles strax värma mig lite lunch och sminka mig innan jag beger mig mot jobbet. Är jag klar tidigt så kanske jag tar mig en tur på Bergvik och Skopunkten på jakt efter skor - jag får se.

Min andra halva är återigen iväg till Stockholm så det blir en ensamkväll för mig, han är hemma sent imorgon. Fick dock ett sms från en överlycklig kille som ska gå på fotbollsgalan ikväll -  det unnar jag honom verkligen.

Jag börjar undra om jag var ond i mitt tidigare liv? Jag tycker ändå att jag gör ett bra jobb på att vara omtänksam och tänka på andra i mitt nuvarande men ändå är det som att livet skrattar mig rätt i ansiktet emellanåt. Ingenting blir som jag vill och jag börjar tycka att det är jobbigt. Jag lever dock efter mitt eget tankesätt att min tid kommer och när den gör det kommer det vara såå värt det. Även om jag emellanåt inte ens vill kliva ur sängen.

Jag har ledig helg nu i veckan, ja jag vet - det är bara måndag! Helgen ska spenderas med mitt hjärta, vi har en del att prata om - sådant där som man inte har tid att prata om på en vardagskväll. Allvarliga saker och sånt där annat som är bra att ventilera tillsammans. Bland annat känns det som att vi vill olika inför framtiden och det skrämmer mig lite. Vi får se om vi hittar någon medelväg tillsammans. Om inte annat är det bra att veta vart den andre står, vissa val vi gör kan ju faktiskt vara avgörande för om vi har en framtid tillsammans eller inte. Oj, vad drastiskt det låter men så farligt är det inte, men hur mycket man älskar varandra så bör man också vilja ungefär samma saker i framtiden, annars fungerar det ju inte.


/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback