Vardagslunken

 
 
Nu har vardagslunken satt in igen, jobba, äta, sova - ungefär.
Har i alla fall tagit mig i kragen och börjat att springa. Ungefär 3km varannan dag ska jag försöka få till, men jag tänker inte göra det till ett tvång. Än så länge tycker jag att det både är kul och jobbigt men otroligt skönt så jag peppar vidare. Det kan ju knappast skada ;)
Ska även bli duktig på mina ryggövningar nu så att jag får någon ordning på smärtan.
 
Det är lite omstruktureringar på gång på mitt jobb då min älskade kollega ska byta tjänst. Hur ska detta gå? Så det känns lite rörigt för tillfället men det kommer att lösa sig :)
 
Jag känner mig tillfreds med livet för tillfället. Jag känner att jag äntligen är på rätt väg och att jag börjat prioritera det som är viktigt för mig. Det enda jag egentligen önskar är att ha mina bästa vänner nära men, jag vet att jag har dem i mitt liv för alltid så det spelar egentligen ingen roll om de bor 25mil bort. Tacka vet jag telefoner!
 
 
Jag har bestämt att vi inte ska sitta i den här lägenheten nästa sommar. Då vill jag verkligen ha ett hus! Inte en sommar till såhär, det vill jag inte. Jag vill kunna gå och skrota i min egen trädgård och lägga ut en filt och läsa böcker dagarna i ända. Jag ser till och med fram emot att klippa gräset ;)
 
 
/A
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback