God morgon världen

Äntligen en ledig dag då jag vaknar upp och solen skiner - att dessutom somnat på världens bästa humör efter en riktigt härlig volleybollträning gör ju det hela mycket bättre.

Jag säger det varje år - jag måste börja träna. Nu mer än någonsin. Absolut inte för formens skull eller något sådant, men nu börjar det kännas i kroppen hur tungt arbete jag egentligen har. Att knappt orka böja sig för att sätta på sig strumporna för att ryggen gör så jäkla ont det är ju bara helt fel.

Efter träningen igår var jag så himla hög på endorfiner att det gav mersmak! Jag älskar ju att träna! Det är skönt att det börjar gå mot vår nu, jag sa till Marcus igår att i år ska jag KÄMPA för att orka springa. Det har varit en dröm länge och det här året ska jag tamejtusan inte ge upp!

Vad annars då? Det händer inte mycket mer än jobb i mitt liv just nu. Dagarna lunkar på. Jag har en månad kvar på mitt vikariat och nu börjar jag faktiskt bli lite orolig för hur det ser ut efter det gått ut. Jag kan ju inte påstå att de har så himla bra framförhållning med tjänsten eller så. Jag tänker faktiskt börja kolla runt efter annat nu, mest för min egen skull faktiskt.


Vi har fått ett erbjudande som jag egentligen inte kan tacka nej till, tyvärr kommer erbjudandet ett par år för tidigt men ååh vad det kliar i mina fingrar! Trissvinst på ett par miljoner - ja tack!

Idag är jag ledig och jag ska bara njuuta. Ska försöka ta mig ut lite i det härliga vädret också och ikväll blir det en tur till Marcus mormor i Kristinehamn. Är sugen på att baka något också.

/A


Kommentarer
Sandra säger:

Visst är vädret helt underbart! :) Jag sitter med en kopp kaffe och äter egengjorda hallongrottor, det kan du baka! Lätt som en plätt! Jag hoppas att det löser sig för dig med jobb och att du får stanna längre om det är det du vill. :)Nu ska jag och Daniel ut på en promenad. PUSS!

2012-01-24 | 14:06:09
Bloggadress: http://aprilhimlar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback