Hej och välkommen

 
 
Det är allt som oftast ett endaste virrvarr i huvudet på mig. Mycket känslor inblandat med förnuft. Vad ska man lyssna på? Jag hatar känslan av att vilja förändra men inte veta om det är värt det. Jag tror ju ändå att det i slutändan kommer bli så himla bra hur jag än gör vilket bara gör det ännu svårare.
 
 
Jag har börjat inse att jag nog får acceptera att mitt liv är förenat med motvind. Vad jag än gör så kommer det något emellan och biter tillbaka. Beställde brudtärnornas klänningar för noll och ingenting eftersom de var på rea. Tro på fanken att den ena är trasig. Har varit i kontakt med företaget och klänningen är nu helt slutsåld. Så här sitter jag med bara en klänning i alla fall. BUUH!
 
Vi har kärat ner oss i ett hus också, som vi troligtvis tänker åka och titta på. Dock är det förenat med lite problematik.
- Vi har inget undansparat till handpenning eftersom vi sparar till bröllopet.
- Huset är helt fel i tiden, vi vill ju bo kvar i lägenheten ett tag till nu när vi har fått gigantiska balkonger och ska fixa badrummet.
- Huset har alldeles för många rum för oss två. (11 rum för att vara exakt).
- Jag är livrädd att jag verkligen vill ha det om vi tittar på det så lite hoppas jag att det ser ut som skit i verkligheten.
 
 
Jag tror att det är planeringsmänniskan i mig som ger mig ångest. Helst skulle jag nog vilja kunna säga på dagen när allt ska ske men jag vet att livet inte fungerar så. Ibland måste jag nog fånga tillfället och bara följa strömmen. Jag lever ju efter mitt eget motto att allt sker av en orsak så då är det ju ingen idé att oroa sig för varken det ena eller andra. Dock vet jag ju också att man inte kan överlåta allt åt slumpen utan att man faktiskt måste ta vissa beslut för att ta sig framåt.
 
Det är ett rörigt inlägg som vanlig, men hej och välkommen till en liiiten del av min hjärna.
 
/A
 

Kommentarer
Mizca säger:

Svar: Men tjenna.. Det var längesen :D Läget?

Hehehe.. Jag äter som sagt inte p-piller så det där vet jag ingenting om. Jag åt det när jag var yngre men då behövde inte jag komma in vid varje förnyat recept, jag ringde bara UGD och sen gick jag till apoteket och hämta ut.

Svar: Det är bra med mig. Lever loppan i Karlstad nu istället för Borås. Dock saknar jag Borran sjukt mycket ibland.
Hm, oj, jag har alltid behövt besöka mottagningen för att få recept ja, oavsett vilken sort jag ätit. Knepigt att det är olika :)
AnnaIda

2012-11-08 | 13:32:36
Bloggadress: http://www.mizca.se
Linda Jansson säger:

Tack Anna, dina ord värmer! Jag hoppas verkligen att detta kommer att passa mig, men vet du vad, jag tror också att detta är perfekt för mig hihi...:D
Fin blogg du har, nu ska här läsas :D
Sköt om dig! Karm

Svar: Hehe, klart det är perfekt för dig!Lite avis blir jag allt, nog för att jag trivs på IKEA men det är ändå textil och kläder jag vill hålla på med. Synd att det är så svårt att få såna jobb hät... :(

KRAM!
AnnaIda

2012-11-12 | 19:12:39
Bloggadress: http://lindajanssons.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback