Bra besked!

 
 
Vissa dagar är sådana där riktiga skitdagar då man bara vill gå och lägga sig - tyvärr har jag många sådana. Men ibland så kommer det dagar då allt bara klaffar och är bra. Som igår;
- Gjorde nya fina naglar som bara är såå jag.
- Hittade mitt favorithårspänne som varit borta ett halvår.
- Drack godaste latten.
- Fick bästa motivationshöjaren och boosten på jobbet av min chef.
- En kund sa att jag var väldigt vacker.
 
 
 
 
Nu har jag långhelg och den har börjat precis lika bra även om jag inte fick sovmorgon uan behövde infinna mig hos sjukgymnasten.
 
Jag var där i  juni första gången och då hade jag så ont att jag knappt orkade röra på mig utan att tårarna var nära. Idag, några månader senare har mina trasiga diskar börjat läka ihop och till och med min sjukgymnast var lite förvånad över den snabba utvecklingen. (Jag sa inte ens att jag har slarvat otroligt med mina övningar senaste månaden ...) Kommer inte ihåg när jag gjorde dem sist men ändå har det gett ett såå bra resultat.
 
För bara någon månad sedan så såg jag inget ljus i den här tunneln, jag hade ständig värk mer eller mindre och värsta dagarna var ett rent helvete medans de bästa dagarna aldrig kändes bättre än okej. Det kändes som att resan till en bra rygg igen var otroligt lång men nu är jag nästan där.
Jag ska avancera mina övningar lite och fortsätta träna så som jag gör, jag fick inte ens en återbesökstid den här gången utan jag får höra av mig om jag behöver.
 
Det känns så bra och jag ska aldrig mer låta mig försumma min egen kropp. Tänk att jag redan slitit så hårt på den under 26 år, jag ska ju ha den minst det dubbla till. Tänk att jag med så enkla medel som lite hemmaövningar kan stärka ryggen så mycket. PLUS att jag börjat få magrutor (Vilket Linda också var förvånad över då det är otroligt svårt för vissa att få synliga. Win-win for me.)
 
 
/A

Kommentarer
Emma Härnqvist säger:

Vad skönt vännen!

Luxems ska du söka på, på Tradera!

2012-10-08 | 22:49:24
Bloggadress: http://perfektion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback