Årets första vecka.

 
Året har väl egentligen inte börjat riktigt som jag ville. Har lidit av ett par sömnlösa nätter, vilket inte är helt roligt när jobbet har dragit igång igen efter ledigheten. Nu tror jag dock att jag börjat hitta rytmen igen, fast istället har jag en ständigt följeslagare (förutom ryggvärken) och det är min nya vän - huvudvärk och trötthet. Jag är i ett ända töcken av huvudvärk och trötthet. Det är dags att ta tag i det nu, jag antar att det beror på det ständiga mörkret ute men jag ska ändå göra det jag kan. Ska se till att ha ungefär samma tider för uppstigning och sänggående. Ska sluta snooza i en evighet och det kommer bli en kamp. Tänker att klockan i alla fall ska stå på åtta även lediga dagar - på så sätt får jag ju även ut mer av dagen.
 
Lite roligare saker. Vi har bestämt oss för bröllopssvit så den ska bokas imoron :)
Det får bli stadshotellet här i Karlstad, en svit med jacuzzi - wohoow.
 
Första veckan på året har bara bestått av att återhämta mig och komma in i vardag igen så träningen har verkligen blivit lidande. MEN, imorgon är det skärpning med träning och mat. Jag ska återigen börja räkna mitt kaloriintag och innan den 1/6 ska jag ha gått ned fem kilo, eller i alla fall fördelat om dem till muskler.
Det är verkligen ett mål som inte är svårt att uppnå så - inga ursäkter nu! Det handlar om 0,25kg i veckan liksom, ingenting.
 
Har bokat in mig på ett coreboll pass imorgon klockan 7.00 som jag tror är väldigt bra för mig och min rygg. Däremot vet jag inte om jag verkligen orkar det för idag har jag en sån sjuk träningsvärk från rympan och neråt att jag knappt kan gå. Varför? Trettonhelgscupen i volleyboll gick av stapeln igår, så fem matcher blev det för oss :) Hur resultatet blev behöver vi inte prata om, men kul var det ;)
 
/A

Kommentarer
Pernilla Chis säger:

Kul blogg jag hittade in på här :)
Coreball är skitbra träning tycker jag. Ofta behöver man ju stärka upp rygg och bål för att sedan kunna träna annat...

Svar: Ja, nu kom jag aldrig iväg på det Coreboll passet men ska försöka boka in mig någon annan dag. Har en skada i ryggen så det är nog mer än välbehövligt för mig att få ordning på stabiliteten i bålen och speicellt eftersom jag har ett fruktansvärt tungt arbete också :)
AnnaIda

2013-01-07 | 10:23:19
Bloggadress: http://enfrusdagaribrasilien.blogg.se/
amanda säger:

du är inte ensam om sömnlösa nätter inte alls kul :( hoppas att resten av året blir bättre :)

Svar: Nej det är riktigt jobbigt, men nu har jag fått sova ordentligt sista veckan i alla fall. Sover inte när det är runt fullmåne av nån anledning, det typ kryper i hela kroppen på mig då. Galet.
AnnaIda

2013-01-10 | 15:02:56
Bloggadress: http://maaandajohansson.blogg.se
Vera säger:

Vilken cool blogg, tuff header!!

Kram

Svar: Tack :)
AnnaIda

2013-01-10 | 18:14:54
Bloggadress: http://vera.weride.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback