Fyra

 
 
Fyra pass där jag börjat klockan sex börjar ta ut sin rätt även om jag var ledig en dag emellan två. Sov riktigt dåligt inatt och var tvungen att flytta ut på soffan. Ryggjäveln gjorde så ont att jag bara ville skrika eller gråta. Vid fyra snåret kom en förvånad Marcus ut och undrade vart jag var, så då var det bara följa med in och sova ett par timmar.
 
Idag har jag varit på LUK-möte. Ett härligt avbrott i jobbvardagen faktiskt även om det egentligen var min lediga dag idag och jag nog hade behövt vara hemma och sova.
För er som inte vet - LUK - Lokala Ungdoms Kommiten (hur sjutton det nu stavas, allt ser fel ut!). I alla fall, jag är en del av ungomssatsningen inom Handels. Vi pratade en del om hur året kommer att se ut framöver sen.
 
Vi smet hem lite tidigare och jag måste erkänna - vad gör man när man är hemma innan 14 en vardag? Jag har ingen aning eftersom det händer så sällan. Jag ser ju knappt dagsljus.
 
Ska försöka snygga till lite här hemma. På söndag kommer Marcus familj för att fira hans födelsedag (igår). Ska bli trevligt, men jag jobbar både imorgon och söndag så det är väl lika bra att städa idag :)
 
 
Jag börjar faktiskt tänka i andra banor nu. Min rygg gör mig en riktigt otjänst och många saker på mitt jobb börjar göra att jag kanske borde omprioritera. Är det verkligen värt det? Jag börjar tvivla på att jag någonsin kommer att bli bra i ryggen igen om jag fortsätter i det här tempot och med detta tunga arbete vi gör på morgonpassen (som jag har många av.) Jag börjar klockan sex 18 dagar av 36 på två månader, det är alltså h ä l f t e n av alla mina jobbpass. Helt sjukt med min trasiga rygg egentligen...
 
 
/A
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback