Ringar

 
Alla dessa val alltså - det är inte lätt. Hittade dock en riktigt bra hemsida med ringar, annars är jag rätt petig och har inte hittat någon direkt kandidat i butik. Nu är bara frågan... Favoriten är helt klart den första, men den är väldigt opraktisk i mitt jobb (i mitt fumliga liv med iofs). Tvåan ligger mig också varmt om hjärtat, men vet inte om jag verkligen behöver ha alla stenar diamanter - det går att välja hur man vill.
 
/A

Kommentarer
Emma säger:

Oj så svårt, och oj så nära det är. Själv har jag redan bestämt hur båda mina ringar ska se ut, även om inte ens M friat än.. Hehe :) Kul att ni också gillar rödguld! Så många som väljer vitt nu. Kram

Svar: Ja det är verkligen svårt :)Haha, det är bra att du är förberedd.

Ska jag vara ärlig så ångrar jag valet av rödguld ;) Men vi förlovade oss ju för fem år sedan och då hade vi inte ens tänkt gifta oss. Då var det inte så poppis med vitguld (M ville ha det då dock) och jag propsade på att det inte är en "riktig" ring om den inte är i rödguld - eftersom jag annars bara har silversmycken så tyckte jag att det blev lite samma.
Nu står jag här med en förlovningsring som är svårmatchad ;) Haha. Fast lite glad är jag ändå att det är rödguld, känns lite mer speciellt nu när de flesta väljer vit :)
AnnaIda

2013-01-23 | 20:42:59
Bloggadress: http://perfektion.blogg.se
Emma säger:

Precis det jag menar :) känns mer gediget med rödguld! Och sen så använder jag ju mest gud-smycken i vanliga fall med så för mig är de lätt att matcha :)

2013-01-24 | 18:58:04
Bloggadress: http://perfektion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback