Jag - Fru?!

Fotograf: Maritha Estvall
 
 
Två veckor har gått sedan vi stod där framme vid altaret och lovade att älska varandra tills döden skiljer oss åt.
Många frågar hur det känns att nu vara fru, jag svarar allt för ofta att det känns helknasigt - jag fru? Sedan tillägger jag att det inte är nån större skillnad mer än två ringar fler på fingret och en annan status på pappret.
 
Men... det är mer än så. Vi hade en fantastisk bröllopsdag (kommer att försöka pränta ned den en annan dag), vi åkte på en härlig resa till Barcelona, men jag måste ändå säga att jag älskar att vara tillbaka i vardagen. Jag älskar att vara ledig en vardag och längta efter M som är på jobbet, jag älskar hans stinkande fotbollsväska som han lämnar innanför dörren och låter stå lite för länge, jag älskar att sitta bredvid honom i soffan och titta på något värdelöst på tv för att sedan borsta tänderna och krypa ner nära, nära tillsammans i våran säng.
 
Vad är det egentligen jag älskar med allt detta? Jo, att det är vårat liv, våran vardag tillsammans. En vardag som vi nu lovat varandra att alltid dela. Det är nog det vackraste utav allt, bara tanken på att vi kommer att fortsätta leva tillsammans genom den gråa trista vardagen och även dela alla härliga äventyr framöver. Jag älskar det faktum att jag kikar på honom i smyg med sitt rufsiga hår och mjukiskläder och känner de där fjärilarna i magen som dök upp första gången jag såg honom för nästan elva år sedan. Det är så himla häftigt att en människa kan få mig att känna såna här känslor så länge.
 
På något vis vill jag nog påstå att allt är förändrat och samtidigt inte. 
 
Dessa tio månader av planering har bara bevisat hur starka vi är tillsammans. De har också visat oss vilka människor runt om oss vi verkligen kan lita på när det gäller. Vi är så tacksamma för all oväntad hjälp dom dykt upp och hur mycket kärlek det finns runt oss. 
 
Störst av allt är kärleken och jag längtar efter varje minut jag delar med dig ♥
 
 
/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback