Ingen ska se mig gå ner mig, jag kommer tillbaka

 
 
Det är nåt visst med hösten. Jag har alltid trott att jag är en typisk vårmänniska men varje år förvånas jag över den där pirrande känslan i magen som uppstår en dag som denna. Att öppna upp balkongen, frisk luft som strömmar in och som blandas med solens fortfarande värmande strålar, småfrusen smyger jag omkring här hemma i morgonrocken med en kaffekopp och bara njuter med iskalla fötter.

Jag skulle ljuga om jag sa att allt är sådär rosenskimrande som jag önskade att livet var. Samtidigt njuter jag av de dagar som är sådär helt igenom fantastiska. Igår var en sådan dag, som först började med en kickoff på jobbet som snurrade igång hjärnkontoret lite. Sedan mötte jag upp min bästa vän för en lunch och efterföljande fika hos hennes mor där vi kikade igenom deras bilder från bröllopet.
 
På ett vis är det som att vara tolv år igen medans verkligheten säger oss något annat. Tänk att få ha en sådan vänskap, att man egentligen vet allt utan och innan om varandra. Att kunna glädjas för varann och stötta när det är svårt. Att på senare år ens knappt bott i närheten av varandra och ändå känna så stark samhörighet - det är vänskap det. Vissa människor bara sitter fast i hjärtat och kommer alltid att göra det - visst är det fantastiskt?
 
Tog även en sväng förbi min bror med familj för att fira Emma som fyllde åtta förra veckan. Där fick jag både fika och kvällsmat och fick gosa lite med Leon. Familjetid när den är som bäst.
 
Idag tänker jag njuta av den här höstdagen, åka iväg och handla lite god plockmat tills min andra halva kommer hem (har inte setts sedan i onsdags morse). Kanske ska dra fram min gamla trotjänare symaskinen för ett par stygn. Fick lite mersmak häromdagen när jag lagade ett par byxor åt Marcus.
 
Tjaee, denna dag är mest ett oskrivet blad och bättre än så kan det nog inte bli inför en tidig jobbhelg som väntar.
 
 
/A
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback