Spådom

 
De som känner mig vet att jag inte är helt främmande för den andliga världen. Att jag varit med om saker som inte kan förklaras på ett naturvetenskapligt sätt. Att jag känner närvaro och liknande.
Senaste året har det hänt det konstigaste efter det konstigaste i mitt liv.
Bland annat har jag hört barnafötter som sprungit bredvid sängen för att sedan kasta sig upp bredvid.
Jag har också känt att någon satt sig bredvid mig på sängkanten, men droppen för mig var ändå när jag en natt vaknar av att någon nyper tag i min stortå.
 
Allt detta ledde mig tillslut till beslutet att kontakta ett medium, och henne träffade jag tidigare i veckan.
Även om jag tror på sånt här, och inte kan förklara det jag varit med om på nåt annat sätt än att nån är hos mig så är jag skeptisk till spådomar.
 
Men, kvinnan mitt emot mig övertygade mig mer än nånsin.
Det första hon sa till mig när jag satte mig på stolen mitt emot henne i hennes kök var "Du känner saker va?".
För dig är det här inget konstigt, du har levt med det sedan du var liten. Men det är inte så som alla andra känner även om du tror att det är det normala. Du känner direkt när någon ljuger för dig även om du låter det gå dig förbi många gånger.
 
Hon spådde mig i kort och berättade om mitt liv, och jag måste vara beredd att erkänna att det hon sa stämde. Även om vissa saker kändes som frågetecken just då så ju mer jag tänker på det desto mer rätt hade hon.
 
Det som berörde mig mest är att Olle (Marcus farfar) är här hos mig och ser efter mig. Ibland har jag tänkt tanken på att det är han, men nu har jag det bekräftat. Det känns så fint och jag blir rörd av tanken att han fortfarande finns i mitt liv. Han var den farfarn jag aldrig hade i mitt liv och jag saknar honom och tänker på honom ofta. Det kändes fint att han ansåg att det var min tur att gå på rosenblad nu efter alla törnar i mitt liv. Och jag tror på varje ord. Han om någon skulle kunna säga så, att jag är värd all lycka. 
 
Hon fick även kontakt med min mormor och morfar och de sa att så länge jag får uppleva den kärlek de har så löser sig allt annat. Det är precis det jag tänkt hela mitt liv, att mitt mål är att vara lika kär i min partner när jag är gammal som den kärlek jag såg i deras ögon. Det är också det mina fåglar på ryggen betyder.
 
Det är svårt att smälta men samtidigt är jag så lättad. Det jag känner nästan varje dag är på riktigt. Det känns så fint att veta att jag har såå mycket kärlek runt mig, och inte bara i det fysiska livet.
 
Tack Olle, tack för att du finns hos mig och inte lämnar min sida, det känns tryggt och väldigt fint att få ha dig här hos mig.
 
 
/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback