Vardag ?



usch jag mår illa. Varenda dag när man läser någon tidning så står det om nån eller flera tjejer som blivit våldtagna. Ärligt talat, jag mår verkligen illa! Ska det behöva vara så i Sverige idag? Ska en tjej inte kunna gå ut utan att vara livrädd? Nu händer det också att tjejer gör så emot killar men det är betydligt mindre vanligt. Vad får en kille att tro att det är OK att göra en sån sak? Vad får honom att tro att... nej jag blir så förbannad ärligt talat! Så otroligt förbannad! Tänker inte ens fundera vidare på det för då är hela min dag förstörd.

Så nu ska jag ställa mig i duschen och göra mig iordning lite och vänta på att min underbara grabb ska komma hem till mig. Sen blir det promenad och lite matlagning. Dans ikväll, vet inte om jag vill egentligen. Men ska i alla fall hem till Degerfors och hälsa på mamma lite, hon hade nåt till mig sa hon, men inte vad : ) Jättenyfiken!

Saknar min kissekatt, han har vart borta över en vecka och det är minsann inte likt honom! : (
Jag hoppas bara inte att han är överkörd eller att något lodjur tagit honom.


/A


Kommentarer
Anna-Ida säger:

hej!! Skulle söka på min blogg men kom in på din och tyckte det var roligt att du också hette Anna-Ida! Hur gammal är du? Kommer du från Borås..?=)



Mvh AI

2011-03-20 | 09:35:56
Bloggadress: http://annaidasvardag.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback