Måste testa ett mobilinlägg från min iphon...

img_8065 (MMS)

Måste testa ett mobilinlägg från min iphone! Hoppas att det fungerar nu=)


You don't knowDagens planer är inte helt uträknade än. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag vill göra. Antingen ser jag till att stanna hemma och fixa iordning i mitt syrum och sånt där som inte hunnits med när jag jobbade som mest eller så funderar jag på att ta bilen bort till Bergvik (köpcentrum) och shoppa lite. Hittade inget vettigt på stan igår nämligen.
Det lutar nog mest åt det förstnämnda, för det innebär att jag slipper sminka mig ;) Dessutom vore det väl på sin tid att jag ser till att aktivera min Iphone, jag har snart haft den en vecka ;)


/A


The first cut is the deepest


Nya frisyren :)


Jag kan väl säga att det är när jag klipper sig som jag inser vad långt håret var innan. För visst kallar ni väl detta långt fortfarande? Frisören tog en decimeter om inte mer på längderna. Dessutom, välkommen tillbaka luggen :) Hårfärgen har jag inte riktigt bekantat mig med själv än eftersom hon lockade längderna, men vid första anblick känns det riktigt höstfräscht - inte för ljust men heller inte för mörkt. Tror att hon la i tre olika nyanser av slingor som blandas ut med min egna hårfärg. Det var ett kostsamt besök men totally worth it. Ibland får man skämma bort sig själv och med tanke på att jag inte färgat håret sen maj FÖRRA året så kunde jag nog unna mig den pengen nu ;)

Så vad tycks? Borde jag ha gått på min andra idé istället - lite längre page (utan lugg eller snedlugg)?


/A

When you say nothing at allIdag var jag tillbaka och jobbade på IKEA. Det kändes lite motigt till en början, varför vet jag inte riktigt, men väl där så kände jag mig såå hemma igen. Sökte ett ledigt jobb där idag som jag verkligen vill ha. Snälla håll tummarna!


Nu sitter jag hemma och njuter av lite ensamhet. M är på Mallis i värmen så jag ska försöka att ta hand om mig den här veckan och vila upp mig. Jag ska sy, pilla med min nya mobil och kolla film. (Även läsa min sommarkurs som helt blev bortprioriterad under sommaren.)

Jag börjar med att kapa håret imorgon, dock vet jag fortfarande inte riktigt hur. Jag hoppas verkligen hon är bra, för hon kommer i princip få fria händer. Efter klippningen ska jag ta mig en shoppingrunda för mig själv.
Det känns lite tråkigt att inte ha sällskap, men det är lika bra att jag vänjer mig med den situationen. Mysigast hade varit att pausa för en kaffe med någon härlig vän.

Nu ska jag gosa ner mig lite i soffan med ett glas coca cola med en citronskiva i.


Ciaoo
/A

Eftersom jag ska byta ut min älskade mobil...

elefjanten (MMS)

Eftersom jag ska byta ut min älskade mobil så har jag i en ren nostalgitripp kollat igenom sms som jag sparat genom åren. Det som slog mig var all kärlek jag har runt mig. Det har fällts många krokben och jag har ramlat, många, många gånger, men jag har också rest mig lika många gånger. Jag inbillar mig att för varje stapplande steg på väg tillbaka har jag också blivit starkare. Det betyder inte att fallen blir mjukare, men jag vet att jag klarar dem. Största anledningen till det är verkligen mina fina vänner. Både de som alltid stannat vid min sida men även de som bara under korta perioder bestämde sig för att förgylla mitt liv. Jag hade inte varit någonting idag utan dem och jag hade absolut inte varit någonting utan Marcus vid min sida. Jag är dålig på att berätta för mina nära vad de betyder. Egentligen borde det vara något jag skulle överösa dem med. Innerst inne tror jag att jag visar kärlek - på mitt vis. Tack för att ni finns! KÄRLEK<3


You´re beautifulMin mage pirrar av nervositet, är inte det konstigt? Min andra hälft började sitt nya jobb idag. Jag är säker på att de kommer att gilla honom, för vem gör inte det? Vi har våra ups-and-downs, absolut fler downs på senare tiden men alltid när jag tänker lite extra på vad vi har så pirrar det i magen på mig och jag inser vilken himla fin människa han är - han är älskvärd! Hoppas innerligt att det går bra för honom idag och att han inte är allt för nervös själv.

Mina planer för dagen är ganska så få, ska städa upp lite i röran här hemma men framför allt ett besök på arbetsförmedlingen. Om jag längtar? Knappast. Var där häromdagen men är tvungen att gå dit igen. Blöh.

Imorgon drar M iväg till Mallis med nya jobbet och jag har en veckas ensamhet framför mig. Det är nog nu jag verkligen kommer att förstå att båda mina bästa vänner har flyttat. Kommer spendera helgen i Degerfors hos mor och far tror jag, det är Nora marknaden på lördag som jag är sugen på att följa med på.
På måndag ska jag få jobba lite på IKEA igen och det ska bli riktigt KUL! :) Sedan nästa lördag gör jag ett gästspel på Hemtex i Kristinehamn, det ska också bli himla kul.

Med tanke på hur mitt lönebesked såg ut den här månaden så klickade jag igår hem en Iphone. Jag som sa att jag aldrig skulle ha en. Med med tanke på att alla mobiler idag i princip är kopior av den så jag kan ju lika gärna ha den äkta varan. Fick dessutom ett riktigt bra pris på den.
Det känns bra att det faktiskt syns på lönen att jag har jobbat rumpan av mig, det känns på något vis verkligen värt det då även om jobbet i sig också är roligt.

Nu ska jag faktiskt starta den här trista och regniga dagen med en ansiktsmask och ett bad. Härligt :)


/ACalleth you, commeth I


Vi klev av flygplanet in i den svensk-göteborska natten och kände hur hösten välkomnade oss med sin kyla och friska luft. Med ens var vi på väg tillbaka in i verkligheten. 

Veckan i Grekland tillsammans med Elin var nog det allra bästa jag kunde ha gjort. Innan resan hade jag i princip gett upp, noll energi och noll inspiration, ingen livsglädje eller lycka fanns att tillgå. Veckan gav oss sol, tid för varandra och helt enkelt en hel del kloka ord. Nu är jag kanske inte en visare människa, men jag är brunare, fräschare och utvilad. Jag har fått fundera en hel del och det finns en del kvar att ta itu med, men det kommer med tiden.

Jag är förundrad över att Elin och jag fortfarande är bästa vänner. Vi träffades ändå när jag var runt tio år och hon sju. Tillsammans med vissa vänner stärks bara banden medans det finns de som man bara har korta förbindelser med.

/A


Ta dig samman kära duMed tanke på senaste tidens otroligt intensiva jobbperiod, mitt mående och en hel del annat har jag nu kommit fram till att jag behöver en förändring. Stor som liten - något måste ske. Livet pågår här och nu.

Ett steg i en annan riktning tog jag idag, jag har sökt jobb i andra städer än Karlstad. Jag ser det som ett test, får jag något av dem ser jag det som ett tecken på att det är dags att börja om. Min tillvaro idag är något helt annat än den jag är van med eller för den delen vill ha. Jag är till och med beredd på att bryta det liv jag har idag och börja om från noll. Jag har inte mått bra sedan jag flyttade till Karlstad och jag har snart bott här i två månader. Inget sker över en natt men när måendet snarare dras ännu mer åt fel håll det är då jag börjat inse att det inte riktigt är så enkelt som jag först trott - livet.

Jag får se om jag kommer fram till något annat efter en veckas semester tillsammans med min bästaste vän. En vecka i Grekland, distans från livet här hemma och någon att prata med som jag vet ger mig ärliga svar. Jag är otroligt ledsen för att hon flyttar nu när jag flyttat upp samtidigt som jag är så himla glad och stolt över att hon tar sig iväg.


Jag har helt tappat bort mig själv, min livsglöd är borta och jag känner inte igen den känslan och person som finns inom mig nu. Jag glömmer bort saker som tidigare var viktigt för mig och inget känns som att det längre spelar någon roll. Den framtid jag tidigare har drömt och fantiserat om känns knappt inom räckhåll och jag vet inte ens om jag vill ha den längre.

Nu låter det kanske som att jag mest är en deppig och sorglig människa, det är jag verkligen inte. Egentligen är det andras negativa energi som har en alldeles för stor påverkan på mig just nu. Av någon anledning suger jag åt mig det som en svamp och har svårt att skaka av mig det.

På jobbet om dagarna stortrivs jag och jag mår riktigt bra där. Jobbet är dock inte allt och jag får betala ett alldeles för högt pris emellanåt. Dessutom gör jag mina allra sista dagar nu. Onsdag gör jag min sista dag och jag vet i dagsläget inte om jag sätter min fot där igen eller hur det blir.

Jag trodde aldrig att jag skulle sakna mitt liv i Borås såhär mycket, det känns som att en stor del av mig blev kvar där.


/A


I Need A Break
Blodtryck. EKG. Prover.
Oro. Funderingar. Väntan.
K A O S