dig jag svor att aldrig glömma.

Visst är det ganska lustigt, när man hör andra prata om någon man aldrig träffat tidigare så skapar man helt och hållet en egen bild i huvudet av den personen. Det har jag gjort. Marcus har så länge pratat om sin vän Peter många många gånger, och lika många gånger har jag sett en bild av honom i huvudet. Idag träffade jag denna Peter, och han var inte alls, ens en litens uns, lik bilden av honom som jag målat upp i huvudet.
Vartifrån skapar man dessa bilder och utifrån vad?
Varför förknippade jag namnet Peter med en person som såg ut som jag hade tänkt?
Jag har nog aldrig träffat en Peter som sett ut så, så varför?

Vi gjorde en runda i Karlstad idag och jag hittade en del. Dock hittade jag inte någon bikini vilket egentligen var det jag skulle ha. Istället kom jag hem med en gul tunika/klänning, en oversized t-shirt, en lång beige tröja med 3/4 ärm, en vattenfast mascara, en vit BH, ansiktsscrub, vitaminer och nån tvättgel.
Och häromdagen fyndade jag skor på mitt kära Maxi för 129:-, I love them!

Högskoleprovet ja. det känns så otroligt bra att ha gjort det och jag är nöjd med resultatet, får se om en månad ungefär hur normeringen blir men är det ungefär som 2004 så får jag runt 0.9 och det är inte fyskam när det var första gången man gjorde det.
Det var så otroligt skönt att gå till ett prov som man inte var ett dugg nervös inför och som nästan var roligt att göra för en gångs skull. men dock kändes det konstigt att göra ett prov bara sådär, det var trotsallt ett par år sen sist :O

Nu börjar det verkligen närma sig Portugal alltså, och åååh vad jag längtar!
Har funderingar på att vara "sjuk" från jobbet på Fredag. Jag behöver nog det för att packa och greja och få vara liite ledig innan vi åker. Resan dit är tillräckligt krävande ändå. men jag får se, behöver ju pengarna, plus att det är långfredagen då så det kan vara svårt för dem att få in en ersättare. vi får se. Jobbar bara mellan 11-16 så det är egentligen inte så jobbigt.

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback