Julfest med brolle, herreys, pölsa och många många fler!

114636-111

Jag hade gått och triggat mig själv hela dagen och visste att det inte kunde bli annat än en toppen kväll igår, en fest med jobbet har aldrig gjort mig besviken, så var fallet denna gången också.
Började med att gå till Linda vid fyra tiden, där höll Vicki och hon på att göra sig iordning. Det blevc att dricka sina cider ganska snabbt vilket resulterade i att jag blev en aningens för fuller än vad jag tänkt bli. Kan också ha berott på drinken som jag gjorde helt fel och alldeles för stark. Sen skjutsade Lindas söta kille oss till maxi där vi hoppade in i bussen till alla andra förväntansfulla människor. Shiiet vilket härligt gäng jag jobbar med.
Jag måste citera Emelie : "En av dom roligaste kvällarna under hela mitt liv. som linda sa, något sånt här "Alltså, man är bara så jävla lycklig." .. Jag tror vi var 54 personer som delade den känslan igår. "
Jag tror också det Emelie, att vi var 54 personer som delade den känslan.
Väl på Blue Moon Bar så fick vi ta oss mat, men jag tror att jag åt tre-fyra tuggor som mest, jag var alldeles för exalterad över allting och så har jag svårt att äta när jag är full. Det såg gott ut i alla fall ;)
Sen började showen och pölsa höll i det hela, ni vet han från Smala Sussie.
Brolle Jr äntrade scenen och det var häftigt! Jag har alltid gillat hans röst, musik, scennärvaro och hela han ser bara så go ut och nu fick jag stå där och se honom live, det trodde jag aldrig!
Det var massa som uppträdde och showen var så jäkla bra. Det var Bröderna Herreys(wiiie, "i mina gyllene skor") och jag är föga avundsjuk på Emelies kort hon fick. Min kamera bara dog hela, hela tiden! Elin Lanto var där, Jimmy Jansson var där. Nu har jag säkert glömt en massa men det är sådant som händer under de former som var igår : ) Vi skrattade, sjöng och dansade och alla hade verkligen trevligt med alla. Gud vad jag älskar det där gänget! När showen var slut så var det dags för dansgolvet och idag har jag träningsvärk efter allt dansande i höga klackar. Meningen var att jag skulle åke med bussen 02.15 som jag betalat för men benen och fötterna orkade inte. Eftersom vi började vid fyra så var jag rätt trött och längtade hem till en varm famn. Sen så hände det en mindre rolig sak igår som gjorde att jag valde första bussen, inte för min skulle utan för en annan skull. Jag tror att det kändes bra och var uppskattat.
Vi åkte med en taxibuss från maxi så jag slapp gå hem i kylan och väl hemma så hade inte M lagt sig än<3 Han ville vänta på mig, och så skall tilläggas att han faktiskt slutade jobbet 22.30 och började jobbet 7.45 imorse. Jag kom hem vid halv två snåret. Nej, han väntade inte för att han var orolig och skulle kolla upp mig eller något sådant utan han bara är sån, han tycker om att krypa ned tillsammans med mig så att vi kan värma varann. Sen så satt han nog vid datorn och glömde bort tiden skulle jag tro ; )

Kontentan av allt är att jag vaknade pigg som en lärka, utan några sviter alls efter igår. Ingen huvudvärk eller något, vilket jag nog trodde jag skulle ådra mig eftersom jag började få ont i huvudet redan på bussen hem i natt. Det är alltså bra att börja så tidigt och ha sin peak vid åtta tiden =D haha.


Idag ska jag bara mysa här hemma fram till tre då jag knallar till maxi för att jobba.
Skulle kanske behöva få upp de dära julsakerna någon gång men jag har faktiskt ingen lust idag. Idag vill jag bara vara och ha det gôtt framför en bra film eller något.


Tack för en underbar kväll igår!


/A 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback