Som ett paket på posten.

Som ett paket på posten. Skrev ju om att två saker jag vill ha just nu är en ny kamera och en mobil, och några timmar senare så hittade jag denna tävling på en mycket stor blogg, Kenzas. Jag har ganska nyss börjat att förstå tjusningen i att läsa andras bloggar och kenza ligger oftast på mest aktiva listan på blogg.se och jag har kommit att inse att även om hon bara skriver om dagliga saker som jag så är det jätte roligt att läsa om vad som händer i någon annans liv. Att hon dessutom ser hur bra ut som helst och är helt inbiten i Tokio Hotel är bara något som gör det hela mer intressant = )
Sen så är det bland annat hon och många andra som inspirerat mig till att designa min egen blogg och göra den mer personlig, och även därför jag börjat blogga mer. Mina vänner vill tydligen veta vad som sker i mitt liv ; )

Så nu Kenza, varför ska jag vinna en av de fyra skype mobilerna som står på spel?

Jo för att jag har en gammal samsung x640 som jag köpte för tre år sedan. Den har alltså hängt med ett tag och jag har vårdat den väl. men nu börjar den se ett slut. Ingen hör vad jag säger när jag ringer eller någon ringer till mig, så det jag får göra för det mesta är att smsa, och det kostar tyvärr för mina vänner också som måste svara genom sms också. Så för att bespara mina vänner pengar behöver jag en ny ; ) Det är heller inte så roligt när mitt jobb ringer och vill att jag ska jobba lite extra(vilket jag gärna vill och behöver) när jag inte kan svara.
Till skillnad mot många andra så misshandlar jag inte min stackars mobil och jag har den för att kunna ha kontakt med mina vänner som bor kvar där jag bodde förut(eller som har flytatt långt ner i landet=( ) och såklart för att kunna ha kontakt med min familj som inte heller bor här hos mig. 
En ny mobil skulle helt enkelt göra min vardag lite enklare och trevligare.

varför jag inte köper en själv?
Jag jobbar 65% och min sambo(nyblivna fästman efter 5år) pluggar på heltid. (=fattig student)
Våra pengar lägger vi på tråkiga men viktiga saker som räkningar och mat. sådant där viktigt som man måste när man ska vara "vuxen". Det finns alltså massa hål att stoppa pengarna i och mig är den sista jag lägger pengarna på. Vi har precis förlovat oss och ringarna var inte precis gratis ; )
Vi är rätt bra på att spara och unna oss en resa varje år, lägger hellre pengarna på något vi båda får ut något av och det bästa vi vet är att resa och se världen.
Nu är det snart jul också och plånboken börjar kännas tunn efter alla julklappar.
image105

Så därför vill jag verkligen vinna en ny mobil.

tack för mig /A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback