Jag är sannslös!

Jag sov till 11.10 idag, det är sannslöst. Blir så trött på detta väder. Sov så länge för att det var vrålmörkt ute när jag vaknade och då tror man inte att klockan är så mycket, men det var den. Så här sitter jag nu och har precis ätit frukost och kollat allt jag ska här vid datorn.

Jag ångrade mig angående kursen, jag ska försöka allt jag kan. Får tenta av den i vår sen om jag inte hinner till December. Jag har nu bara ett kapitel att sammanfatta och det känns bra. Så jag borde väl göra det idag I guess men jag tror att jag ska städa istället så att det är fint när M kommer hem. Han känner sig så hängig och han pratade om att han skulle städa när han kom hem, så jag ska vara snäll så att han slipper och kan lägga sig i soffan och kurera sig istället. Han måste ju vara frisk i helgen! <3


Idag har jag ännu ett tråkigt pass 17-21.30. Trött på kvällar nu, jag vill ha ett nytt jobb!

Imorgon på min lediga dag så ska jag hoppa ur sängen tidigare än idag, ska upp till Barnmorskan vid tio och vid elva så äntrar vi gymmet. Fan vad gôtt det ska bli! Nu kanske man kan bli lite fit inför Beach08. Vägen dit är lång men jag ska försöka tvinga iväg mig två-tre gånger i alla fall i veckan. Ska inte pusha mig för hårt när jag väl är där för då kanske jag tröttnar fort. Utan det får ta den tid det tar. Jag hoppas gymmet är bra bara. Har ingen erfarenhet av det gymmet alls och jag har inte hört någon säga något om det heller.

Nej nu blir det dusch, lite mer b.u.s. sen storstäd och jobb!

/A


Just det, vi ska hinna till tidningen imorgon med ; )  Vi ska hitta på lite bus. haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback