Köper man snus till sin tioåriga son?!

Ja, rubriken stämmer, det finns verkligen någon som gör det.
Jag är så arg så att jag sjulle nog kunna göra nåt riktigt olagligt mot peronen i fråga, men eftersom jag inte gör sådant så låter jag bli, och för att hon inte är värd det.
Detta handlar om min tioåriga brorson. När han nu i helgen ska vara hos min bror(de har nyss separerat och han har sina två barn varannan helg just nu) så har han med sin en snusdosa. Min bror blir såklart skogstokig och frågar vart han fått tag på den. Ja hennes nya hade köpt den till honom. Då ringer han upp "den"(den är inte ens värt att kallas henne) och frågar varför. Då säger "den" att det var "den" som köpt den till honom och att det är ju faktiskt nikotinfritt!
VAD tänker "den" med?! Det spelar väl för faan ingen roll om det är nikotinfritt eller ej, det är lika olagligt att köpa till en tioåring för det. och absolut lika jävla dumt! om han börjar vid tioårsålder vart kommer det sedan sluta?! Speciellt eftersom det är "den" som har mesta vårdnaden.

Sätt dit den jäveln en gång för alla! "Den" ska inte ha något med våran familj att göra något mer. Det är så synd att de har barn ihop. (Jag älskar mina brorsöner och menar inget illa mot dem) Det är barnen som hamnar i kläm just nu.
Jag önskar så innerligt att min bror får vårdnaden om dem istället. Hos honom kommer de få det bra för livet, det vet jag. "Den" har inget att erbjuda, "Den" anstränger sig inte ens för att skaffa ett ordentligt jobb så att "Den" kan försörja dem utan jobbar hellre svart hos sin kära mamma.


Gaah! Det gör så ont i mig. Jag ser verkligen hur barnen mår dåligt av allt. Min bror reder sig, han är 36 år och klarar sig utmärkt, bättre än någonsin nu när han slipper "den" och alla lögner. Men barnen är så små att detta kommer prägla hela livet. Mina tankar är hos dem varje dag och jag önskar att jag skulle kunna göra något för dem.


/A

Kommentarer
O L G A säger:

Svar: jag är jättenojjig över att jag blir gammal snart! Jag har till&med börjat pensionsspara! Haha :p

2007-11-23 | 21:03:30
Bloggadress: http://olgatherussian.blogg.se
O L G A säger:

Svar_ njaaa, förutom att man ska vara ung och högutbildat ska man ha arbetserfarenhet också! Det går då inte ihop!

2007-11-23 | 21:07:28
Bloggadress: http://olgatherussian.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback