Volleyboll ?

Igår hade jag en otroligt bra dag på jobbet, även om det fanns kunder som borde ha handlat någon annanstans just igår, men det var längesen jag tyckte jag hade en bra dag och det blir jag glad för.


Sen blev allting bara fel. Jag hatar det.


Jag har stora och seriösa funderingar på det där med volleyboll. Om jag bara hade haft ett annat jobb, eller andra tider, så hade jag inte tvekat på att att åka tre ggr i veckan till Degerfors för att få vara med igen. Jag vet att jag är välkommen dit och jag önskar så innerligt att jag kunde. Jag är säkert urkass vid det här laget men jag vet att min potential finns någonstans, jag behöver bara tränas upp igen. Jag älskade att vara en del i det förut och jag kan fortfarande inte riktigt förstå varför jag slutade utan att tänka genom det. Det är ingen idé att gräma sig över det nu, det är trotsallt sex-sju år sedan jag var där sist kanske. Tror att jag ska ta mig dit och kika på någon träning om jag är ledig någon kväll de tränar.


Idag mår jag kasst, inte fysiskt men jag känner mig väldigt nere. Suck.
Kanske blir det bättre, jag ska åka över till mamma och pappa en sväng nu på middan, sen vid tre så börjar jag jobba och kommer inte hem förrän efter halv elva. Så jag kommer inte ha mycket tid att fundera på  och det kanske är precis vad jag behöver just idag.
varför kan allt bli fel ibland ?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback