Tävling - vinn mobil

image239
Denna, en lila Sony Ericsson k550i finnes att tävla om här.
Alla som känner mig vet att jag behöver en ny. Min nuvarande mobil fick jag för tre år sedan. Jag älskar den visserligen och vill helst inte ha någon ny. Men de som ringer till mig eller de som jag ringer till hör inte vad jag säger för den är så dålig. Därför kan jag aldrig ringa någon utan får alltid skicka sms, ganska opersonligt och tråkigt egentligen men absolut bättre än att inte kunna höras alls.
Dessutom så har jag precis fått ett nytt jobb och kommer inte jobba lika mycket som jag gjort förut, alltså inte lika mycket pengar. Pengar för mig är inte det viktigaste utan det är att få göra vad man tycker om.
Till hösten kommer jag troligtvis flytta till Borås(många mil hemifrån) och där kommer jag verkligen vara i behov att ha en fungerande mobiltelefon så att jag kan ha kontakt med min familj!

Så därför är jag defenitivt en värdig vinnare=)

Kommentarer
Lena Khider säger:

hejsan jag vill ocksåå ha sån mobil dom är jätt finn min syrr har en sån och är bra och min syrra sejar att aldrig köpp en ny

2008-04-05 | 22:57:43
Anonym säger:

hejsan jag vill ocksåå ha sån mobil dom är jätt finn min syrr har en sån och är bra och min syrra sejar att aldrig köpp en ny

2008-04-05 | 22:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback