05.13



Klockan är vråltidig och här sitter jag, varför kan man ju undra.
Har precis kommit hem efter att ha skjutsat Marcus till stationen där han ska ta sig vidare upp mot våran huvudstad.
Jag vaknade vid halv fyra av mig själv, har sovit otroligt dåligt i natt. Kanske beror det på den stundande flytten eller helt enkelt på hans resa. Jag vet inte vad faktiskt, men just nu längtar jag ned i sängen igen. Jag vet att jag ändå inte kommer kunna somna, det är därför jag envisas med att sitta kvar. Vill inte fortsätta vrida och vända på mig igen som jag gjort hela natten. 
Idag ska de komma och sätta tillbaka dörrhandtaget till balkongen, bara det att de glömde ta bort vårat så det finns inget att sätta dit eftersom det redan sitter där. En sväng funderade jag på att sätta en lapp utanpå dörren och skriva att det redan sitter ett handtag men det känns bara dumt ifall de har något annat som skall göras på balkongen så att de måste in i alla fall. Så även om jag skulle lägga mig så skulle jag troligtivis bli väckt snart igen.


Däremot tror jag att jag behöver sova, jag har inte riktigt hälsan med mig.
Magen är fortfarande inte snäll utan den skriker efter uppmärksamhet.
Troligtvis har jag en förkylning där bacillerna har bestämt sig för att invadera magen och jag tycker att det är dags att de beger sig därifrån nu. 
Tur är väl att vi är "lediga" denna vecka så att jag kan få vila upp mig. Plugg kommer det bli men det kan bli på mina egna villkor och orkar jag inget annat så blir det plugg från sängen, så enkelt är det. Hellre pluggar jag en massa nu än behöver tänka på det varje dag över jul, eftersom tentorna är i mitten på januari.


Nu ska jag kika vidare på vad som händer i värlen och i bloggvärlden.

Ciao
/A

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback