Juletider



En äcklig frukost och en dusch gjorde min dag, känner mig nu piggare även om magen gör sig påmind emellanåt.
Har fixat en julklapp till Marcus. Skulle ha gått till stan och fixat det sen men kom på att det kanske kunde beställas över nätet, och det gjorde det och jag tjänade nog in minst en hundring. Vågar inte riktigt skriva vad det är ifall han skulle läsa. han säger dock att han aldrig läser här men man vet aldrig ;)


Läser era pojkvänner/flickvänner era bloggar?



Nu har jag bara en julklapp kvar att fixa till honom. Eller egentligen är något av alla jag har (5st) en födelsedagspresent, han fyller i mitten av januari och det är lika bra att vara förberedd redan nu eftersom det brukar bli fullt upp vid juletider och runt nyår. Dessutom lär det bli ännu mer nu när vi inte ens bor i Värmland längre. Många som ska hälsas på osv.


Vi har fått ett jätteroligt erbjudande för nyår förresten, vi som aldrig har planer men i år blir det nyårsmiddag hemma hos Robban med det gamla gänget och några till.
Tackar som ödmjukast för erbjudandet! Vi brukar bli bortglömda eftersom vi bor så långt bort, men inte denna gången : )
Så juldagen som vi tänkt spendera i Karlskoga spenderas nog istället i Kristinehamn i år eftersom vi håller oss i Degerfors och träffar dom vi vill träffa där på nyår.


Ska faktiskt fixa med en julklapp till en vän nu i veckan också. Jag tror att den kommer glädja h*n väldigt mycket faktiskt, så det kan jag passa på med nu när jag har lite tid över. Eller egentligen har jag ingen tid över men man brukar oftast prioritera det som är roligt framför det som man egentligen måste(plugga). Dessutom måste den ju bli klar innan jul så det är dags att sätta igång ; )


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback