Motivation ?



I ungefär två sekunder övervägde jag att gå till gymmet nu, men vädret stoppade dom tankarna. Dessutom bör jag verkligen få ned så mycket som möjligt i lådor så att jag kan börja skyffla in allt imorgon om elen har kommit eller tidigt om den inte behagat kopplats in.


Saknar min andra hälft. Tokigt, vi sågs ju igår!
Pratade nyss en halvtimme, har så mycket att säga om lägenheten och allt däromkring.


Det blir i alla fall ingen stockholmsresa på torsdag som jag tänkt. Hade tänkt åka upp och möta Marcus för att bila ner med nya bilen, men som det står att läsa lite längre ned så blev det ju ingen bil. Alltså ingen resa heller. Tråkigt nog, jag hade sett fram emot att få sitta ett par timmar på tåget och tvinga mig att plugga då, sen knalla runt för mig själv i huvudstaden innan Marcus slutade kursen. Men Stockholm får vänta på mig ett tag till.


Att flyttpacka är verkligen supertråkigt. Istället sitter jag och spånar på min klänning jag ska sy.
Sen spånar jag på lägenheten, skulle verkligen vilja ha den iordning, nu! ; )


Troligtvis får Marcus föräldrar masa sig hit i helgen. De erbjöd sig sist de var här men vi avböjde och tyckte att vi klarade att flytta på egen hand. Men idag insåg vi när de erbjöd sig igen att det kanske är lika bra. Då kan Marcus pappa hjälpa till att bära det tyngsta och även ta med sina verktyg för att borra och sätta upp gardinstänger med mera. Han kan ju det där som är snickare.
Det får mig dessutom att skynda på lite mer med packningen hemma. Jag vill gärna dola i lägenheten själv, hatar när någon annan lägger sig i och ska hjälpa till med att plocka i ordning. Det är mitt hem och jag vill ju faktiskt ha det på mitt sätt. Marcus mor har en tendens att vilja lägga sig i och stajla som hon vill. Inget ont om henne, jag gillar henne men när det kommer till vårt hem då är det jag och M som bestämmer hur saker och ting ska vara.


Nu längtar jag lite efter morgondagen faktiskt. Ska försöka packa över så mycket som möjligt till den nya lägenheten så att allt småplock är klart till helgen om dom kommer, då är det bara slänga över allt tungt och stort så är det klart sen.
Det lär bli en Ikea tur på söndag i af. Vi behöver en sängstomme.

Bläh vad mycket skit jag skriver bara, men det är skönt att skriva av sig lite när man inte har någon att prata med ; )


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback