Sweet sunday



Idag sov vi länge, det var skönt. Hade en sån där riktig mysmorgon som är sällsynta nu för tiden när någon av oss alltid  ska upp tidigt eller så har vi massvis att göra. Låg kvar toklänge och bara kramades och myspratade lite. En perfekt söndagsmorgon med andra ord.

Tog en tur upp till Knalleland där det var tokmycket folk och svårt att hitta parkering.
Gick och flinade åt alla som julstressade och skulle ha julklappar, själva är vi helt klara och kunde bara knalla runt i lugn och ro = ) Hittade en fin tunika på cubus faktiskt, den såg precis ut som en jag tänkte beställa från cheap monday. Dessutom var den på rea så 79 fjuttiga kronor fick jag ge. Den andra hade kostat mig 299;- vilket också hade varit ett kap. Men i studenttider så, dom var ju snarlika. Sånt gillas.


Vi invigde nya burger king här vid oss och kom fram till att det minsann är ett tokbra bakisställe sen! : )


Har börjat med en väns julklapp ikväll. tyvärr kan jag varken visa eller säga vad ifall h*n råkar kika in ; )
Sjukt jobbigt var det i alla fall och denna person ska veta att det är kärlek med i klappen minsann. hehe.


Har väen varit duktig och lagat matlådor till veckan, skönt att slippa tänka på det varje gång man lagar mat. all mat passar sig inte direkt i matlåda så.

Nu blir det nog natten. Är helt slut efter denna helg med städande och allt.

Nu går vi in på sista skolveckan och sen blir det hemåt värmlandsskogarna, jag längtar verkligen tokmycket efter min familj och mina små kissemissar där hemma! Önskar verkligen jag kunde stanna längre! Men man får vara glad för varje sekund man får spendera med dom, och jag ska verkligen ta tillvara på dagar där. <3


Nattinatt!

/A



Kommentarer
Marica Rödebäck säger:

Coolt ;)

2008-12-15 | 19:28:08
Bloggadress: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback