varde ljus!



Yesbox, nu är elen igång. Det var en skum typ som kom. Jag väntade i en halvtimme och kikade ut genom fönstret hela tiden. Såg precis när han parkerade bilen, slängde på mig ett par tofflor för att möta honom. När jag kommer ut är han inte vid bilen så jag knallade upp till nya lägenheten och kollade, hörde hur kylskåpet och frysen hoppas igång, testade lamporna och dom funkade! Så jag gick ned igen för att prata med gubben men när jag kom ut hade han redan åkt!
Marcus sa till mig att jag skulle gå ut och vänta på honom men han verkade inte vara den sociala typen direkt. Haha. Skitsamma elen är igång och det är huvudsaken.
Det är massa spotlights överallt, me likie. Det är så mysigt, dessutom är det dimmer vid varje kontakt så man kan få rikigt myspys belysning.
Jag är är nu återigen övertygad om att jag kommer stortrivas där! (har faktiskt haft flyttångest ett tag nu bara för att allt verkat skita sig och gå dåligt och att lägenheten verkade värre än vad jag tyckte från början.)


Nu får allt Marcus ta och komma hem för jag vill bo där nu!
Men jag får hållas till i helgen. Eller på fredag måste vi flytta datorn för då ska internet sluta funka här och börja där. Kan ju inte vara utan internet liksom ;) haha.



/A

Kommentarer
Amanda [ Girlyliicious ] säger:

S; Haha jag har faktiskt bara väntat på att någon ska påpeka det, mitt PS har varit så segt så jag har inte kunnat ändra siffran haha .. Men det kommer=)

2008-12-03 | 18:49:17
Bloggadress: http://girlyliicious.blogg.se/
Sofia säger:

Jag hade så sanslöst svårt att ta mig in i den första klänningen!

Den passade perfekt i small, förutom up top, då fick jag verkligen klämma in dem!

Jag skulle aldrig i mitt liv försöka mig på en axelbandslös klänning, det fanns axelban som man kunde sätta på den första, men då måste man ju hitta en BH som har lika smala band, som sitter på samma ställe... det är nog ganska svårt tror jag, speciellt när man knappast hittar E-kupor i "vanliga" butiker :/

2008-12-03 | 18:53:38
Bloggadress: http://www.cageman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback